Royal Fans verbijsterd Meghan's vader heeft Harry nog steeds niet ontmoet nadat hij zich uitsprak

Royal Fans verbijsterd Meghan's vader heeft Harry nog steeds niet ontmoet nadat hij zich uitsprak
Royal Fans verbijsterd Meghan's vader heeft Harry nog steeds niet ontmoet nadat hij zich uitsprak
Anonim

Thomas Markle heeft zijn dochter, Meghan Markle en schoonzoon prins Harry berispt omdat ze hem als een "bijlmoordenaar" behandelden.

De 76-jarige sprak voor het eerst in het openbaar sinds de geboorte van zijn nieuwe kleindochter, Lilibet, en bekritiseerde ook het 'koude' koppel omdat het weigerde hem te zien.

De gepensioneerde Hollywood-lichtregisseur woont slechts 70 mijl verwijderd van het herenhuis van de Sussexes in LA. Maar hij heeft Meghan niet meer gesproken sinds ze drie jaar geleden met prins Harry trouwde. Hij heeft de hertog van Sussex of een van zijn kleinkinderen nooit ontmoet.

"Natuurlijk doet het pijn, er zitten bijlmoordenaars in de gevangenis en hun familie komt hen bezoeken", zei hij in een geweldig televisie-interview op 60 Minutes.

Meghan-Markle-als-een-baby-met-haar-vader-Thomas-Markle
Meghan-Markle-als-een-baby-met-haar-vader-Thomas-Markle

"Ik ben geen bijlmoord. Ik heb één domme fout gemaakt en daar ben ik voor gestraft. Deze show waar ze op zijn geweest, ze praten over mededogen, er is geen medelijden met mij, geen medelijden met mijn familie, en geen medelijden met de wereld."

"Als ik iets vreselijk verkeerd had gedaan, zou dat prima zijn, maar dat heb ik niet gedaan."

Thomas zei dat hij vreest dat hij Archie, 2, of baby Lilibet, geboren op 4 juni, nooit zal ontmoeten.

"Ik zal erg teleurgesteld zijn dat ik mijn kleindochter niet mag vasthouden," zei hij.

"Op 18 juli word ik 77 jaar oud. De meeste Markle-mannen komen niet ver voorbij de 80. Misschien zie ik mijn kleinkinderen nooit. Ik ben niet op zoek naar medelijden. gewoon zeggen dat het een realiteit is."

Meghan Markle Thomas Markle
Meghan Markle Thomas Markle

"Alles wat ik kan zeggen is dat ik hoop dat ik uiteindelijk deze kleinkinderen van mij te zien krijg. Ik ben een behoorlijk goede opa."

Hij woog ook op het veelbesproken interview van het stel met Oprah in maart. Markle beschuldigde de legendarische talkshowpresentator ervan "misbruik te maken" van zijn dochter en schoonzoon.

"Ik heb dingen te zeggen. Oprah Winfrey, bijvoorbeeld, ik denk dat hij Harry en Meghan speelt," zei hij.

"Ik denk dat ze ze gebruikt om haar netwerk op te bouwen en haar nieuwe shows op te bouwen en ik denk dat ze misbruik heeft gemaakt van een erg verzwakte man en hem dingen heeft laten zeggen die je gewoon niet op televisie zou moeten zeggen."

"Ze zal het er natuurlijk niet mee eens zijn, en ze kan me zelfs aanklagen, het kan me niet schelen. Maar het komt erop neer dat ze aan het werk is Harry."

Thomas zou Meghan door het gangpad lopen op haar trouwdag in mei 2018, maar kreeg een hartaanval.

Meghan Markle Vader Thomas Markle
Meghan Markle Vader Thomas Markle

"Zoals ik al zei, ik heb haar niet gesproken tot twee dagen voordat ze trouwden toen ik in een ziekenhuisbed lag, dat is het laatste gesprek dat we hadden. Ik heb sindsdien niet meer met ze gesproken," hij uitgelegd.

Er leek een diepe kloof te ontstaan tussen de vader en de dochter nadat hij betrapt was op het in scène zetten van de paparazzi-foto's in de aanloop naar de bruiloft.

"Ik heb me er al honderd keer voor verontschuldigd", zei Thomas.

Koninklijke fans waren woedend nadat het interview werd uitgezonden dat Meghan haar vader had verstoten en Harry of zijn kleinkinderen nooit had ontmoet.

"De Sussexen 'veranderen de wereld door medelevende actie' terwijl ze tegelijkertijd beide families ghosten… ze doen echt niet aan ironie, toch?" een fan schreef online.

"Goede uitspraken van Thomas Markle. Verbijsterd dat Harry, met zijn opvoeding, er nog steeds NIET in is geslaagd de vader van zijn vrouw te ontmoeten. Hoe diep onbeschoft van Harry," voegde een tweede eraan toe.

"Ik heb zo'n medelijden met deze man. Hij heeft een kleine fout gemaakt en hij is erger behandeld dan de duivel. Het leven is te kort, het is tijd om hem te vergeven en het goed te maken," viel een derde in.

Aanbevolen: