Fans zeggen 'Geld wint' nadat Kimye herenigd is om 'KKW Beauty' opnieuw te lanceren

Fans zeggen 'Geld wint' nadat Kimye herenigd is om 'KKW Beauty' opnieuw te lanceren
Fans zeggen 'Geld wint' nadat Kimye herenigd is om 'KKW Beauty' opnieuw te lanceren
Anonim

Kanye West. en Kim Kardashian West, 40 maken samen mooie make-up.

De rapper helpt naar verluidt de realityster bij een rebranding van haar make-upbedrijf KKW Beauty.

West, 44, hielp Kardashian, 40, "de nieuwe naam te bedenken" van haar make-upmerk, vertelde een bron donderdag aan Page Six. Het koppel deelt vier kinderen en Kim vraagt in februari een scheiding aan.

Social media-commentatoren waren verbijsterd na berichten dat Kimye samenkwam voor zaken.

"Ze kan niet eens een outfit samenstellen zonder hem", las een louche opmerking.

"Wauw geld wint…" een tweede toegevoegd.

"Eén ding over Kim en Kanye…ze gaan hun geld krijgen", merkte een derde op.

Eerder deze week kondigde Kim Kardashian West aan dat ze haar lucratieve KKW Beauty-lijn tijdelijk zou sluiten om te rebranden.

Op dinsdag legde de zakenvrouw uit dat de huidige productlijn niet meer zou bestaan. Kardashian onthulde haar voornemen om opnieuw te lanceren met "nieuwe formules die moderner, innovatiever en verpakt zijn in een verheven en duurzame nieuwe look."

Fans begonnen echter meteen te speculeren dat Kim de "W" van het label zou laten vallen tijdens haar scheiding van Kanye West.

Kim Kardashian, Kanye West en hun familie
Kim Kardashian, Kanye West en hun familie

"Aan onze trouwe klanten, het begon allemaal met een contourkit en breidde zich de afgelopen vier jaar uit naar ogen, lippen, lichaam en vele ongelooflijke collecties", begon ze in haar online post.

"Ik ben verheugd om door te gaan met het ontwikkelen en uitbreiden van mijn productassortiment en dat u het eindelijk kunt ervaren zoals ik het altijd voor ogen had."

Kim Kardashian houdt North West Kanye West houdt Saint West vast
Kim Kardashian houdt North West Kanye West houdt Saint West vast

"Bovendien is mijn team hard aan het werk om de winkelervaring van de klant te verbeteren, zodat u mijn schoonheids- en cosmetica-aanbiedingen in alle categorieën op één enkele website kunt kopen."

"Heel erg bedankt dat je met mij op deze ongelooflijke reis bent geweest, en ik beloof dat we niet te lang weg zullen blijven", eindigde de KUWTK-ster voordat hij zich afmeldde met xo, Kim Kardashian West.

Kim Kardashian Kanye West
Kim Kardashian Kanye West

Ondanks het feit dat haar getrouwde naam in de handtekening stond, begonnen volgers te reageren met theorieën dat Kim het 'Westen' liet vallen.

"Natuurlijk is dat wat het is. Hij zal niet willen dat ze haar naam gebruikt na een scheiding, en zij zal dat ook niet wensen…einde van een tijdperk…", schreef iemand.

"Het westen laten vallen", schreef een ander eenvoudig.

"Haar scheiding wordt afgerond, dus ze lost haar geldkoe op zodat het niet wordt opgenomen. Kim K is niet dom. Jullie denken dat ze rijk is geworden, ze speelt dom, maar weet zeker hoe ze geld moet maken, " viel een derde in.

Aanbevolen: