10 minder bekende feiten over de ex-babymama's van Offset

Inhoudsopgave:

10 minder bekende feiten over de ex-babymama's van Offset
10 minder bekende feiten over de ex-babymama's van Offset
Anonim

Offset is het meest bekend van zijn werk in de rapgroep Migos die de afgelopen jaren enorm is opgeblazen! Ondanks zijn succes in de muziekindustrie, is Offset erin geslaagd om met veel van zijn exen in veel heet water terecht te komen.

De rapper staat bekend als een echte playboy, en we twijfelen er geen seconde aan dat hij niet één, niet twee, niet drie, maar vier officiële babymama's heeft. De ster had er bijna vijf, maar die bleek een hoax te zijn. Van kinderbijslag tot vaderschapstests en achterlating van het gezin, Offset heeft echt zijn handen vol aan juridische rekeningen, en er komt alleen maar meer.

Onlangs werd onthuld dat de ster en zijn huidige vrouw, Cardi B, niet het beste huwelijksmoment hebben. Ondanks zijn inspanningen zijn al zijn relaties tot stilstand gekomen, en niet op de beste manier.

Bijgewerkt op 7 september 2021, door Michael Chaar: Offset heeft in totaal vijf kinderen van vier verschillende babymoeders, dus het kan moeilijk zijn om bij te houden wie wie. Welnu, zijn allereerste werd geboren bij Justine Watson, en hoewel ze relatief onbekend blijft in het publieke oog, veroorzaakte ze nogal wat opschudding toen werd onthuld dat Offset ontkende de vader te zijn van hun zoon, Jordan. Jaren later merkte de Migos-rapper dat hij kinderen kreeg met Shya L'Amour, Oriel Jamie en natuurlijk Cardi B. Met zijn voortdurende relatie met Cardi die sterk werd, was het alleen maar passend voor de twee om een tweede baby te krijgen. Het duo verwelkomde officieel een jongetje op 4 september 2021 en kon niet enthousiaster zijn om het gezin uit te breiden.

11 Offset ontkende zijn vaderschap met Justine Watson

Justine Watson, die vrij onbekend is bij het publiek, was de eerste van wat vijf babymama's hadden kunnen zijn voor de Migos-rapper Offset. De twee delen een achtjarige jongen, Jordan Cephus. Terwijl ze allebei co-ouder zijn van de jonge Jordan, maakte Watson duidelijk dat Offset niets met hun zoon te maken wilde hebben en beweerde dat hij niet de vader was! Wel, tot zijn grote verbazing WAS hij de vader.

10 Celina Powell had problemen met de wet

Celina Powell is een heel speciale toevoeging als het gaat om de babymama's van Offset. Hoewel ze een vrij publiek figuur blijft op sociale media, lijkt het erop dat Celina ook een populair persoon is geworden bij de autoriteiten. De ster van de sociale media werd om verschillende redenen gearresteerd, waaronder winkeldiefstal, zegt TMZ.

9 Celina Powell is ook met andere rappers uitgegaan

Celina Powell is niet alleen achter Offset aangegaan, maar het lijkt alsof ze in het verleden beweerde de nakomelingen van veel rappers te hebben. Powell beweerde gelinkt te zijn aan zowel Snoop Dogg als Trey Songz, en onthulde dat ze ook hun kinderen droeg, wat later onthuld zou worden als een zoveelste leugen.

8 Shya L'Amour begon haar rapcarrière in 2011

Shya L'Amour is zonder twijfel een van de naaste babymama's van Offset, en dat zegt veel! De ster staat niet alleen bekend om haar connectie met Offset, maar is zelf ook een collega-rapper. Shya, wat haar artiestennaam is, begon haar rapcarrière in 2011 en heeft gemerkt dat ze een grote rol speelt in Florida.

7 Shya denkt dat Cardi B iets goeds heeft gecompenseerd

Hoewel het niet goed ging tussen Shya L'Amour en Offset, lijkt het erop dat ze absoluut geen harde gevoelens heeft dat hij liefde vond met rapper Cardi B. Tijdens een video-interview met TMZ onthulde de ster dat ze was blij voor Offset en zei dat Cardi's invloed op Offset hem op een goede manier als man heeft veranderd.

6 Shya co-ouders van haar dochter met offset

Veel van Offset's babymama's hebben een nogal wispelturige relatie met de Migos-rapper, maar het lijkt erop dat Shya L'Amour erin is geslaagd het patroon te doorbreken en contact te houden met de rapper omwille van hun dochter. Ze zijn allebei co-ouder en merken dat ze dat met gemak doen.

5 Oriel Jamie werd bedrogen door offset

Oriel Jamie, die in 2017 bij Offset was, liet de zaken nogal slecht achter. Offset bedroog Oriel met Cardi B, en toen werd onthuld dat de 'Bodak Yellow'-rapper zwanger was, dumpte Offset Oriel en hun kind, Kody, om bij Cardi te zijn en haar uiteindelijk voor te stellen, wat geen geweldige look is voor Offset.

4 Cardi B heeft echtscheiding aangevraagd, daarna teruggenomen

Cardi B en Offset hadden een van de meest besproken relaties toen hij de rapper op het podium had gebombardeerd en haar ten huwelijk had gevraagd. Ondanks dat het publiek uit zijn dak ging, lijkt het alsof de twee de zaken slecht begonnen, wat niet als een verrassing komt gezien alle eerdere relaties van Offset.

Dat gezegd hebbende, slaagden de twee er nog steeds in om door het gangpad te komen, alleen voor Cardi om dit jaar officieel de scheiding aan te vragen. Ondanks dat ze duidelijk maakte dat ze eruit wilde, was het duo er snel bij om zich te verzoenen en zijn ze sindsdien een machtspaar gebleven.

3 Cardi B had niet de gemakkelijkste jeugd

Ondanks het spreken van meerdere talen, had Cardi B niet de meest welvarende opvoeding. Haar beide ouders spraken heel weinig Engels en de rapper beweert te zijn opgevoed in het huis van haar grootmoeder in Washington Heights. De ster verdiende de kost als stripper voordat hij een van de best verkopende vrouwelijke rappers in de geschiedenis werd. Dat kan ze meteen naar de bank brengen!

2 Cardi B gebruikt een artiestennaam

Hoewel dit misschien niet de grootste schok is, lijkt het alsof Cardi B's naam niet echt Cardi B is. De ster gebruikt een artiestennaam, en als je je afvraagt wat haar echte naam is, gordel dan vast ! Cardi B werd officieel geboren als Belcalis Marlenis Almánzar, wat zeker een hele mondvol kan zijn, vandaar de artiestennaam.

1 Cardi en Offset Welkom baby nr. 2

Op 4 september 2021 verwelkomden Cardi B en Offset hun tweede kind samen, een jongetje! Cardi kondigde afgelopen maandag het opwindende nieuws aan op Instagram en deelde Cardi een foto van haar terwijl ze haar zoontje in haar ziekenhuisbed vasthield terwijl ze naast Offset zat.

Aanbevolen: