8 Minder bekende feiten over de moeder van Gigi Hadid, Yolanda Hadid

Inhoudsopgave:

8 Minder bekende feiten over de moeder van Gigi Hadid, Yolanda Hadid
8 Minder bekende feiten over de moeder van Gigi Hadid, Yolanda Hadid
Anonim

Yolanda Hadid leidde niet hetzelfde glamoureuze leven als nu. Haar familie kwam uit het niets en had moeite om eten op tafel te zetten. Hadid werkte zich een weg door verschillende banen en bracht tijd door in Europa en Amerika terwijl ze haar carrière in de mode opbouwde en het rijk van reality-tv-shows betrad nadat ze met haar eerste echtgenoot, Mohamed Hadid, was getrouwd. Het echtpaar kreeg drie kinderen: Gigi, Bella en Anwar, die allemaal in de voetsporen van hun moeder traden en over de catwalk liepen.

Hoewel de nieuwe generatie Yolanda Hadid kent als een ondersteunende moeder en grootmoeder die trots is op de prestaties van haar kinderen, heeft het voormalige model veel meer op haar naam staan als individu dat ze met de wereld heeft gedeeld via sociale media en haar memoires. Laten we eens kijken naar de minder bekende feiten over Yolanda Hadid, van haar modellencarrière in Nederland en haar hoofdrol in realityseries tot de strijd tegen de ziekte van Lyme.

8 Ze was een model in Nederland

Yolanda Hadid begon haar carrière als model toen ze nog maar zestien jaar oud was. Nadat haar vader stierf toen ze zeven was, nam ze de verantwoordelijkheid voor haar moeder en broer op zich. Ford Models tekende Hadid en ze werd een bekende figuur in Nederland toen ze voor veel luxemerken op de catwalks liep. Het bureau stond haar toe om naar Parijs en Milaan te reizen, waar ze met meer modeontwerpers mocht werken. Ze verhuisde naar New York en later naar Los Angeles om te blijven werken.

7 Ze heeft een relatie sinds 2020

Yolanda Hadid heeft in haar verleden twee huwelijken gehad; de eerste aan Mohamed Hadid, en ze delen drie kinderen. Het huwelijk eindigde in 2000 en een paar jaar later trouwde ze met David Foster, maar uiteindelijk scheidde het paar in 2017. Yolanda Hadid is sinds 2020 aan het daten met Joseph Jingoli, toen ze elkaar ontmoetten op een boerderij. Jingoli is een succesvolle zakenman en de voorzitter van het Farm Team. Hadid wordt actief gezien door hun foto's op sociale media te plaatsen.

6 Ze was een reality-tv-ster

Een roy alty uit Beverly Hills worden was nooit een onderdeel van het plan, maar dingen veranderden toen Yolanda Hadid Mohamed Hadid ontmoette, vooral bekend van het bouwen van hotels en herenhuizen in Los Angeles. Ze werd een deel van de realityserie The Real Housewives Of Beverly Hills en bleef de hoofdrol spelen tijdens haar huwelijk met David Foster. Ze verliet de show in 2016 en twee jaar later begon haar realityshow Making A Model With Yolanda Hadid, die één seizoen duurde.

5 Ze heeft een duizelingwekkend vermogen

Yolanda Hadid heeft maar liefst $45 miljoen fortuin vergaard door haar modellencarrière en televisieshow. Ze verdiende $ 100.000 per seizoen voor The Real Housewives Of Beverly Hills, verdiende een Malibu-huis van $ 6 miljoen in de echtscheidingsconvenant met Mohamed Hadid, een herenhuis in Santa Barbara, $ 30.000 aan kinderbijslag, $ 3.6 miljoen in contanten, en veel auto's. Hadid voegde nog een paar honderdduizend dollar toe aan haar vermogen met haar boekverkoop.

4 Ze woont het liefst op haar boerderij met dieren

Yolanda Hadid goochelt met haar tijd in New York, Pennsylvania en haar thuisland Nederland. Ze brengt het grootste deel van haar tijd door op de boerderij van $ 4 miljoen in Pennsylvania met haar geliefde paarden en een tuin. Ze vindt vreugde in het leven op een boerderij terwijl ze voor haar paarden, kippen en andere boerderijdieren zorgt. Haar favoriete tijdverdrijf is paardrijden, en ze heeft de interesse doorgegeven aan haar dochters sinds ze kinderen waren.

3 Ze werd gediagnosticeerd met de ziekte van Lyme

Als alleenstaande moeder van drie kinderen dacht Yolanda Hadid aanvankelijk dat vermoeidheid, geheugenverlies en spierpijn alleen maar oorzaken waren van altijd werken; echter, nadat ze door een arts in België werd gediagnosticeerd, werd onthuld dat ze de chronische ziekte had die bekend staat als de ziekte van Lyme. Bij haar kinderen, Bella en Anwar, werd ook de ziekte van Lyme vastgesteld. Hadid heeft geprobeerd een gezonde levensstijl aan te houden, consumeert biologisch voedsel en neemt zo min mogelijk medicijnen.

2 Ze publiceerde een memoires over haar leven

Yolanda Hadid publiceerde haar memoires Believe Me in 2016 en gaf een zeldzame blik in haar leven en haar strijd tegen de ziekte van Lyme. Hadid vertelde over haar leven toen ze opgroeide in Nederland, terwijl ze de realityshow filmde terwijl ze constant pijn had en bevriend raakte met andere beroemdheden die met dezelfde ziekte worstelen. Bovendien gaf Hadid een kijkje in haar leven terwijl ze zich voorbereidde op haar scheiding van David Foster.

1 Ze moedigde haar kinderen aan om modellenwerk te doen

Sinds hun moeder een modellenster was, waren de kinderen van Yolanda Hadid altijd gefascineerd door de wereld. Gigi Hadid was pas twee jaar oud toen ze model stond voor de Baby Guess-campagne in 1997. Daarna mochten haar drie kinderen geen modellenwerk doen tot ze achttien werden. Gigi, de oudste, keerde voor het eerst terug in de mode-industrie nadat ze in 2011 achttien werd. Haar andere kinderen volgden al snel en zijn succesvolle modellen geworden.

Yolanda Hadid is de grootste inspiratiebron voor haar kinderen geweest, omdat ze haar begeleiding vinden en een nuttige manier ervaren om zichzelf op het goede spoor te houden in de showbusiness. Hadid wil misschien een paar uur lang het leven van glamour leiden, maar ze rijdt liever paard op haar boerderij en geniet van een vredig leven.

Aanbevolen: