8 Minder bekende feiten over vaste gasten van 'Wild N' Out'-cast

Inhoudsopgave:

8 Minder bekende feiten over vaste gasten van 'Wild N' Out'-cast
8 Minder bekende feiten over vaste gasten van 'Wild N' Out'-cast
Anonim

Wild 'N Out heeft de wereld stormenderhand veroverd en biedt fans de perfecte mix van hiphopcultuur, spelshowplezier en hoge entertainmentwaarde. Toen Nick Cannon in 2005 voor het eerst met de show debuteerde, wist niemand het enorme succes dat het zou behalen, maar nogmaals, zijn felle zakelijke beslissingen zijn slimme beslissingen gebleken.

Deze freestyle-show was gastheer voor enkele van de meest fascinerende en vermakelijke komische talenten en de gastoptredens van beroemdheden hebben gezorgd voor een aantal instant virale momenten die fans niet snel zullen vergeten. De vaste cast verlicht het podium echt als ze vooraan staan, en hier zijn enkele weetjes over hun persoonlijke leven waar fans misschien voor het eerst over te weten komen…

7 DeRay Davis heeft een relatie met drie personen

TV Overmind bevestigt dat DeRay Davis een iets andere levensstijl leidt dan velen van ons. Hij heeft toevallig een relatie met twee vrouwen, en de situatie lijkt ze allemaal erg gelukkig te maken. Zijn twee leidende dames heten Cocoa en Caro, en hij heeft dit arrangement liefkozend een 'drielingschap' genoemd.

Hij zorgde ervoor dat hij duidelijk maakte dat dit niet gebaseerd was op lichamelijk genot, maar eigenlijk een levensstijlkeuze is die voor alle betrokkenen werkt. Hij vertelt de Tribune; "We kunnen laten zien dat het niet precies is wat mensen denken. Het is geen groot seksfeest. Het is een echte, volwassen relatie."

6 Nick Cannon heeft lupus

Nick Cannon is berucht vanwege het plaatsen van zijn intense en absoluut slopende trainingsvideo's op zijn sociale-mediakanalen. Hij traint zo consequent dat het lijkt alsof hij de zwaartekracht tart met zijn trainingen. Zijn toewijding en pure vastberadenheid zijn naar alle maatstaven bewonderenswaardig, maar de ontdekking van zijn motiverende factor is misschien net zo schokkend als zijn fysieke kracht.

In 2012 onthulde Cannon dat hij in het ziekenhuis was opgenomen met wat hij destijds noemde als "mild nierfalen", en later aan zijn fans en volgers onthulde dat hij in feite aan Lupus leed.

Hij is doorgegaan met het overwinnen van de ernstige gevolgen van de ziekte door erover op te staan en zichzelf tot het uiterste te drijven.

5 DJ D-Wrek is een familieman

DJ D-Wrek, wiens echte naam Deric Battiste is, heeft toevallig een ongelooflijk hechte band met zijn familie. De resident DJ en MC van de Wild 'N Out-show is met beide benen op de grond gebleven na het vinden van enorm succes, en dankt zijn ongelooflijke familie-eenheid voor alle zegeningen in zijn leven.

Hij en zijn zus zijn opgevoed door zijn moeder in Oakland, Californië en ze hebben een ongelooflijk hechte band waar hij eindeloos over opschept op sociale media. Hij staat er ook om bekend zijn hart uit te storten met liefde en aanbidding voor zijn moeder. Hij beschouwt haar onvoorwaardelijke liefde voor hem en haar begeleiding als de reden dat hij van de straat kon blijven en uit de problemen kon blijven.

Karlous Miller was een brandweerman

[EMBED_YT]https://www.youtube.com/embed/n7G4E9Z_d7g[/EMBED_YT]

Karlous Miller brengt een spetterende komedie naar het Wild 'N Out-podium, waarvoor hij lof toekent aan Redd Foxx, Bernie Mac, Eddie Murphy en andere komische grootheden.

Wat veel fans niet van hem weten, is dat hij, ondanks zijn komische roots, een behoorlijk serieuze, ongelooflijk gevaarlijke baan had. Voordat hij naar Atlanta, Georgia verhuisde, gaf Miller alles als brandweerman in zijn geboortestad. Millers bijdragen aan veiligheid en redding, die met trots zijn gemeenschap dienen, waren dingen die hij zeer serieus nam.

4 Tim Chantarangsu werd geïnspireerd door Will Smith

Tim Chantarangsu is een enorme hit bij fans van comedy en rap en brengt zijn aanstekelijke geest elke keer dat hij op Wild 'N Out verschijnt met zich mee. Als vaste bezoeker van de show wordt hem vaak gevraagd naar het pad naar zijn succes en wat hem naar zijn huidige hoge prestaties heeft geleid.

Tim noemt Will Smith zijn inspiratiebron en zegt dat het het karakter en de persona van Will Smith waren die hem ertoe brachten roem als zijn toekomstige doel te beschouwen. Hij vestigde wat hij nu liefkozend het "Fresh Prince Format" noemt, wat hem heeft geholpen zijn carrière te katapulteren.

3 DJ D-Wreck's carrière begon op 13-jarige leeftijd

De meeste 13-jarigen zijn bezig met uitgaan met hun vrienden en het ontdekken van hun nieuwe tienerjaren, maar niet DJ D-Wrek. Als een ondernemer in hart en nieren en een getalenteerde entertainer in hart en nieren, stortte DJ D-Wrek zich in B-Boy-gevechten en vormde hij als jonge tiener een rapduo genaamd Makin' ENZ. Dit leidde tot een deal met Calibre Records en maakte uiteindelijk de weg vrij voor DJ D-Wreck om Nick Cannon te ontmoeten.

Hij bleef met grote sprongen succes boeken en werd de hoofd-dj voor Cannon's Wild 'N Out Tour. Hij heeft ook gewerkt met een verscheidenheid aan getalenteerde artiesten zoals Three 6 Mafia en was in tal van nationale commercials te zien.

2 DeRay Davis heeft samengewerkt met Kanye West

Laat je niet misleiden door deze onderhoudende humor en zijn geestige persoonlijkheid, er schuilt heel wat talent in de DeRay Davis. Hij was gekoppeld aan Kanye West lang voordat Kanye een grote ster was. Op West's debuutalbum, The College Dropout, trad Davis op op de achtergrond van het nummer.

Hij amuseerde zich met het project en zette een Brits accent op, deed zich voor als Bernie Mac, waardoor veel fans in de war waren over wie de track eigenlijk nasynchroniseerde. Het was inderdaad Davis die verantwoordelijk was voor deze artistieke bijdrage, die een enorme hit bleek te zijn.

1 Nick Cannon demonstreerde talent op 8-jarige leeftijd

Sommige mensen worden geboren met natuurlijk talent, en Nick Cannon was een van de gelukkigen. Toen hij nog maar acht jaar oud was, begon Nicks grootvader hem kennis te laten maken met een reeks instrumenten om te zien wat zou 'plakken' en waar Nick zich van nature toe aangetrokken zou voelen. Hij leek uit te blinken met elk instrument dat hij kreeg, en al snel dumpte hij de instrumenten en leunde hij naar stand-up comedy.

Aanbevolen: