Drama in Beverly Hills: zijn Garcelle Beauvais en Dorit Kemsley vrienden?

Inhoudsopgave:

Drama in Beverly Hills: zijn Garcelle Beauvais en Dorit Kemsley vrienden?
Drama in Beverly Hills: zijn Garcelle Beauvais en Dorit Kemsley vrienden?
Anonim

Drama brouwt in Beverly Hills, en we hebben het niet alleen over de juridische problemen van Erika Jayne. Terwijl de cast de juridische problemen van Erika en Tom Girardi blijft ontleden, heeft de zangeres van 'Pretty Mess' er niets van, zozeer dat ze nu uitha alt naar Sutton Stracke.

Nou, het lijkt erop dat Erika niet de enige is die uitha alt. Dorit Kemsley is nogal luidruchtig geweest over de wettigheid van EJ, maar ze is meer uitgesproken over haar problemen met collega-castmate, Garcelle Beauvais. Het duo stond dit seizoen op gespannen voet en uiteindelijk kwam het tot een hoogtepunt tijdens de schoonheidslancering van Lisa Rinna.

Hoewel dit het drama is waar we voor leven in de Real Housewives, lijkt het alsof Kemsley de zaken een beetje te ver gaat met Garcelle. Hoewel de twee het schijnbaar goed hebben gemaakt, lijkt het er niet op dat hun vriendschap is waar het ooit was. Dus, zijn de twee zelfs vrienden? Laten we het uitzoeken!

Dorit noemt Garcelle een 'bully'

Seizoen 11 van de Real Housewives of Beverly Hills heeft fans alles gegeven en nog wat! Het verhaal blijft draaien rond de scheiding van Erika Jayne en de voortdurende juridische strijd, en nu ze wordt geslagen met een rechtszaak van $ 25 miljoen, is het veilig om te zeggen dat de dingen niet beter worden voor de 'Painkillr'-zangeres.

Terwijl Erika blijft bewijzen dat het ERG duur is om haar te zijn, nemen collega-castmates Dorit Kemsley en Garcelle Beauvais het vuur van EJ en roeren de pot op. Tijdens Lisa Rinna's beautyline-evenement maakte Dorit van de gelegenheid gebruik om Garcelle aan de lunchtafel te roepen en haar een "bullebak" te noemen.

Vreemd genoeg is dit de eerste persoon die Dorit als een "bullebak" bestempelt, ondanks dat Kyle Richards, Lisa Rinna, Lisa Vanderpump en Erika Jayne in het verleden allemaal voor Kemsley en hun mede-collega's zijn gekomen, maar er is geen teken dat Dorit hen pestkoppen noemt. Vreemd, toch?

Nou, de badmodeontwerper verspilde geen tijd om Garcelle het hele seizoen uit te nodigen voor haar subtiele opgravingen. Hoewel Dorit niet ongelijk had, aangezien Garcelle dit seizoen nogal wat met Kemsley heeft gegraven, is het duidelijk dat het de manier van Beauvais was om te laten doorschemeren dat ze haar eigen problemen met Dorit had.

Aangezien Dorit niemand echt iets laat horen, iets wat Kyle Richards kan bevestigen, heeft Garcelle haar het hele seizoen op subtiele wijze laten weten. Toen Dorit de "pestkop"-kaart trok, vooral als het ging om het opvoeden van Garcelle en Erika's drama, zei de actrice tegen haar: "f you with that", voordat ze naar boven liep en weg van de lunch.

Waar staan ze vandaag?

Tijdens het lunchevenement vroeg Dorit aan Garcelle of de twee vrienden waren. Hoewel Garcelle duidelijk maakte dat ze Dorit als een vriend beschouwt, lijkt het er niet op dat de twee tegenwoordig helemaal vriendelijk zijn.

Na de première van seizoen 11 maakte Dorit Kemsley duidelijk dat zij en Garcelle niet op de beste manier met elkaar omgaan en voegde nog meer brandstof toe aan het vuur. De maker van Beverly Beach beweerde dat Garcelle Beauvais dit seizoen de "minst authentieke" is, maar fans zijn het daar helemaal niet mee eens.

Niet alleen zijn Garcelle en Sutton Stracke de enige twee authentieke castleden dit seizoen, maar ze zijn ook de twee die het meest onder de bus zijn gegooid als het gaat om het Erika Jayne-drama. Garcelle en Sutton blijven hun mening uiten en uiten de gedachten die fans delen, en ze zijn niet bang om het te zeggen!

Aanbevolen: