Familie en vrienden brengen hulde aan Beverly Hills, 90210 Star Joe E. Tata

Inhoudsopgave:

Familie en vrienden brengen hulde aan Beverly Hills, 90210 Star Joe E. Tata
Familie en vrienden brengen hulde aan Beverly Hills, 90210 Star Joe E. Tata
Anonim

Een paar dagen geleden hoorde de wereld het vreselijke nieuws van het overlijden van Joe E. Tata. De ster uit Beverly Hills, 90210 was een van de meest geliefde personages van de show geworden en hij zal voor altijd met liefde worden herinnerd.

Direct na zijn overlijden stroomden de eerbetonen binnen van vrienden, familie en mensen uit de entertainmentindustrie. Hij was een zeer geliefde vriend, vader en acteur, en hoewel zijn verlies hartverscheurend is, is het belangrijk om vooral de goede dingen te onthouden.

Joe E. Tata's dochter deelde het verschrikkelijke nieuws

Het nieuws van het overlijden van Joe E. Tata was verwoestend, maar helaas niet verrassend. De afgelopen maanden had zijn dochter Kelly fans geïnformeerd over de afnemende gezondheid van haar vader. Joe was in 2018 gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer, en hoewel hij een dappere strijd voerde, verliet hij ons uiteindelijk slechts enkele dagen geleden.

"Ik ben er kapot van om te melden dat mijn vader Joe E. Tata vredig is overleden op 24 augustus 2022", schreef ze in een verklaring. "Mijn vader en ik zijn eeuwig dankbaar voor de liefde en steun van familie, vrienden en fans. Ik ben Joanna Konjevod ook bijzonder dankbaar voor de zorg voor mijn vader in zijn laatste jaren en voor het toestaan dat ik erbij was om zijn hand vast te houden in zijn laatste momenten."

Nog niet zo lang geleden was ze een GoFundMe begonnen om de kosten van de zorg van haar vader te helpen dekken. Nu gaat al het geld dat ze heeft ingezameld naar liefdadigheidsorganisaties om andere mensen met Alzheimer te helpen.

His Beverly Hills, 90210 Castmates brachten hun eerbetuigingen

Je weet dat iemand een stempel heeft gedrukt als zoveel getalenteerde mensen rouwen om hun verlies. Veel Beverly Hills, 90210 sterren deelden hun liefde voor Joe en betuigden hun condoleances. Ian Ziering zei bijvoorbeeld dat hij "een van de gelukkigste mensen was met wie ik ooit heb gewerkt, hij was net zo gul met zijn wijsheid als met zijn vriendelijkheid. Hoewel de perzikpit een set uit 90210 was, voelde het vaak als het decor voor de Joe E Tata-show." Co-sterren Jennie Garth en Tori Spelling betuigden ook hun respect via de Instagram van hun podcast. "R. I. P. Joe E. Tata", schreven ze. "We zijn diepbedroefd door dit nieuws… denken aan zijn vrienden en familie… Nat zit voor altijd in ons hart." Brian Austin Green deed mee en zei dat "Joey zeker een familielid was, en hij zal worden gemist, maar zo dierbaar herinnerd." Jason Priestley deelde ook zijn liefde met een hartverscheurende Instagram-post gewijd aan de overleden acteur.

Onze gedachten en gebeden zijn bij zijn familie in deze moeilijke tijd.

Aanbevolen: