RHOBH': Garcelle Beauvais is de verantwoordelijkheidscoach die Beverly Hills nodig heeft

Inhoudsopgave:

RHOBH': Garcelle Beauvais is de verantwoordelijkheidscoach die Beverly Hills nodig heeft
RHOBH': Garcelle Beauvais is de verantwoordelijkheidscoach die Beverly Hills nodig heeft
Anonim

De meidenreis wordt heet, inclusief grapjes. Tijdens de aflevering van deze week van de Real Housewives of Beverly Hills braken de kloven nog meer uit. Crystal Minkoff en Sutton Stracke staan niet op dezelfde lijn.

Garcelle Beauvais en Lisa Rinna kunnen elkaar niet ontmoeten, deze groep zingt geen vrolijke kampliedjes tussen hun duels door. Dit is wat er gebeurde tijdens de vierde aflevering.

Garcelle houdt Lisa verantwoordelijk

Fans prezen Garcelle omdat ze de Beverly Hills-vrouwen zijn geworden die verantwoordelijk zijn sinds Teddi Mellencamp vertrok, met name Lisa. De twee hebben het tijdens de aflevering van vanavond uitgespeeld in Lake Tahoe.

Sutton's eye-roller was het enige dat ontbrak in het dinerscenario. Nadat ze iedereen had gevraagd die hun neus had laten doen, was Garcelle klaar om haar vriend uit de soapserie in toom te houden.

Lisa ging het serieuze gesprek aan tafel in en gaf toe dat het een moeilijk jaar was. Ze zei dat mensen die haar 'de slechtste vriend' noemden, moeilijk waren. Nou, dat moet nog moeilijker zijn geweest voor Denise Richards, die de dupe werd van het drama en de afschuwelijke geruchten van de show.

Garcelle heeft Denise's rug gehad, zelfs nadat ze Real Housewives verliet, in tegenstelling tot Lisa die haar meerdere keren onder de bus gooide. In plaats van vorig jaar naar Denise's verdediging te komen als een echte vriendin, ging ze mee in de Brandi Glanville-trein. Geen loyaliteit, maar veel excuses achteraf.

Snel vooruit naar de aflevering van vanavond, vond Lisa vreemd genoeg haar breuk met Denise en het concept van 'blinde loyaliteit' analoog aan het onvermogen van haar man om een vriend te steunen die iemand seksueel heeft misbruikt.

Wat is de werkelijke piep? Dat is lang niet dezelfde situatie en we hebben geen idee waarom ze dat een passende vergelijking vond. Denise heeft geen walgelijke misdaad begaan, haar huwelijk is door de modder gesleept.

Haar lippen zijn verzegeld

Garcelle had het niet met dat schandalige excuus. Terwijl Lisa beweert "Denise's geheimen mee te nemen in haar graf", weet ze zeker hoe ze moet praten zonder een doordacht filter. Garcelle kwam snel ter verdediging van Denise, vooral in haar biechtstoel.

In haar biechtstoel verklaarde ze botweg dat "soms het oké is om niets te zeggen", wat suggereert dat Lisa dat duistere verhaal in de eerste plaats niet had moeten delen.

"Jij was de leider, " schoot Garcelle terug toen Lisa haar gedrag in het verleden probeerde uit te leggen. Lisa was niet alleen een omstander bij de aanval van vorig seizoen, maar ook de persoon die die kwetsende gesprekken op de camera leidde.

Aanbevolen: