Garcelle Beauvais is het RHOBH-drama beu

Inhoudsopgave:

Garcelle Beauvais is het RHOBH-drama beu
Garcelle Beauvais is het RHOBH-drama beu
Anonim

Deze week op Real Housewives van Beverly Hills gaat de Mexico-reis van de dames door … en dat geldt ook voor het drama.

In de afgelopen twee afleveringen hebben kijkers spanning zien ontstaan tussen fanfavoriet Sutton Stracke en de nieuweling van seizoen 9, Crystal Kung Minkoff.

Vorige week leek het erop dat het vlees op de eerste avond van Dorits Mexico-reis eindelijk was geplet - hoewel niet voordat Crystal beweerde dat Sutton iets had gezegd "donker" toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, werd door de groep uit elkaar gehaald.

Deze week blijkt echter dat toch niet alles goed gaat. Integendeel, na een relatief luchtig begin, wordt het drama opnieuw bekeken.

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor aflevering 6 van Real Housewives of Beverly Hills

Een rustige ochtend brengt de dames in een vals gevoel van rust

In het licht van het drama van de vorige nacht zou het logisch zijn als de eerste groepsactiviteit van de dames - een ontbijt - vol spanning zat. In "High Cries And Misty Demeanors" is dat echter niet het geval.

Integendeel, de dingen lijken vreemd gemoedelijk.

Zelfs Erika Jayne, Suttons gezworen aartsvijand, lijkt opgewekt te zijn als ze hoort dat de boetiekeigenaar had geprobeerd de bar over te nemen tijdens de COVID-19-lockdown. In plaats van uit te halen naar haar - zoals ze de afgelopen afleveringen bekend is geworden - grapt Erika dat ze wist hoe ze de lat moest beoordelen, na haar huwelijk met Tom Girardi. Sterker nog, de Pretty Mess-zangeres gaat nog een stap verder door te lachen dat ze haar bijles kon geven.

Dat gezegd hebbende, kijkers zouden nu moeten weten dat wanneer het te stil is tussen deze cast, er iets broeit - en kort nadat de groep zich splitst voor verschillende activiteiten, neemt het gesprek een wending.

Erika Jayne, Lisa Rinna en Diana Jenkins Console Crystal

Ondanks dat Crystal en Sutton samen aan het ontbijt zitten, vragen de twee respectievelijke groepen, zodra de laatste vertrekt met Garcelle Beauvais, Dorit Kemsley en Kyle Richards, de vrouwen hoe ze zich voelen na het gevecht.

Nadat Crystal in tranen uitbarst, troost Erika haar en zegt dat ze bereid moet zijn om voor zichzelf op te komen als ze zich in het nauw gedreven voelt.

Ondertussen vertelt Sutton in de stad aan iedereen op de winkelexcursie dat ze echt om Crystal geeft - en dat ze haar wil helpen om een "beter mens" te worden.

Onderweg laat Sutton zich ontvallen dat ze had gehoord dat er iets soortgelijks was gebeurd tussen Crystal en een andere groep van haar vrienden. Kyle is het ermee eens dat ze hetzelfde gerucht had gehoord - en kort daarna, terug op het strand, vertelt Lisa dat ze er ook van op de hoogte was.

De hitte is weer hoger tijdens het diner

Zodra de dames allemaal terug op het eiland zijn, is het tijd voor het avondeten. Maar zelfs een ritueel voor het eten dat bedoeld is om 'de energie te zuiveren' in de ruimte, kan deze groep er niet van weerhouden om er opnieuw in te stappen.

Nadat Erika en Lisa hebben onthuld dat Crystal het grootste deel van de dag heeft gehuild, onthult Sutton wat er tijdens het winkelen is besproken. Dat wil zeggen dat Crystal een geschiedenis had in het roeren met andere vriendschapsgroepen.

Met een aantal huilbuien onderweg verontschuldigt Crystal zich nogmaals voor haar "donkere" opmerkingen. Sutton verontschuldigt zich vervolgens voor het herhalen van het gerucht over Crystal, en erkent dat het niet eerlijk van haar was om erover te praten wanneer Crystal niet aanwezig was om zichzelf te verdedigen.

Garcelle is moe van Erika - en moe van het drama

Ondanks dat ze de persoon was die Crystal vorig seizoen vroeg om haar drama met Sutton opnieuw te bekijken, wat leidde tot het huidige debacle, is Garcelle deze week er overheen - en ze is ook klaar met iedereen die probeert het probleem op te lossen.

Nadat Erika een keer te vaak tussenbeide komt, verwijt Garcelle de zangeres dat hij haar "afpert" door zich met de situatie te blijven bemoeien. Hoewel het de eerste keer is dat Garcelle Erika actief heeft verteld, laat het lang op zich wachten in termen van commentaar. Zoals fans het hele seizoen vrolijk hebben opgemerkt, heeft Garcelle dit jaar een hoop kleine grappen tegen haar tegenspeler gehad, vooral als het gaat om het drama met Sutton.

Irritatie met Erika terzijde, in een hilarische clip later tijdens het eten grapt Garcelle dat ze het allemaal niet meer bij kan houden, dus zal ze zich concentreren op "het eten van mijn artisjok, " in plaats daarvan. Een goede beslissing op dit moment - maar iets zegt ons dat de drama-vrije Garcelle niet te lang zal duren.

Fans reageren op de aflevering van deze week

Zoals het grootste deel van dit seizoen het geval is geweest, zijn fans allemaal voor Garcelle's duistere commentaar, en haar meest recente opmerkingen hebben haar populariteit alleen maar verder versterkt.

Nog iets waar veel fans aan denken deze week? Erika en Lisa's plotselinge tederheid jegens Crystal - en hun duidelijke vooringenomenheid jegens Sutton.

"High Cries And Misty Demeanors" loopt ten einde en iedereen lijkt op zijn gemak te zijn… drama.

Fans kunnen elke donderdag nieuwe afleveringen van Real Housewives of Beverly Hills bekijken op Hayu.

Aanbevolen: