Drama in New Jersey: zijn Teresa Giudice en Margaret Josephs nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Drama in New Jersey: zijn Teresa Giudice en Margaret Josephs nog steeds vrienden?
Drama in New Jersey: zijn Teresa Giudice en Margaret Josephs nog steeds vrienden?
Anonim

Bravo's The Real Housewives stelt nooit teleur, vooral niet als we het hebben over de Jersey-dames. De hitserie werd voor het eerst uitgezonden in 2009 en haalde internationale krantenkoppen toen collega-RHONJ-legende, Teresa Giudice, de voormalige huisvrouw, Danielle Staub, aan de kaak stelde. Over een iconisch moment gesproken, toch?

Nou, terwijl de cast officieel de opnames van seizoen 12 afrondt, lijkt er veel drama te zijn om uit te pakken, en volgens collega-huisvrouw, Melissa Gorga, brengt dit seizoen niet alleen het drama, maar ook vorig seizoen, en gezien de spanning die vorig seizoen met zich meebracht, weet je dat dit komende seizoen goed gaat worden!

Zoals we in het verleden hebben gezien, komen en gaan Housewives-vriendschappen, waarvan fans getuige waren met de vete van Margaret Joseph met Danielle Staub. Nou, het lijkt alsof Margaret nu ruzie heeft met een ander castlid, maar deze keer is het met Teresa! Dus, wat leidde tot hun ruzie, en zijn de twee vandaag nog steeds vrienden? Laten we beginnen!

Wat is er gebeurd tussen Teresa en Margaret?

Margaret Josephs kwam voor het eerst bij de serie in seizoen 8 en roert sindsdien in de pot! Toen ze voor het eerst bij de groep kwam, was het duidelijk dat Josephs met zo ongeveer iedereen goed zou kunnen opschieten, maar dat veranderde langzaam maar zeker. De ontwerper van accessoires ging de confrontatie aan met de voormalige huisvrouw en vriendin van Danielle Staub.

Hun vete was een van de grootste die we hebben gezien in het hedendaagse RHONJ, maar het lijkt alsof Margaret nu op gespannen voet staat met de OG zelf, Teresa Giudice. De dames van Jersey zijn officieel klaar met filmen voor seizoen 12, en veel bronnen beweren dat Margaret en Teresa het niet te warm hebben.

Josephs, die er niet voor terugdeinst haar mening te uiten, had naar verluidt veel te zeggen over Teresa en haar nieuwe vriend, Louie Ruelas. Dit zat Tre duidelijk niet goed. Dus naar verluidt explodeerde ze op Margaret tijdens hun castreis naar Nashville, Tennessee.

Teresa en Louie maakten vorig jaar de zaken officieel, maar er deden al maanden eerder geruchten de ronde over hun romance. Dit kwam allemaal tot stand na Tre's scheiding van ex-man Joe Giudice. Nou, het duo heeft duidelijk gemaakt dat ze tot over hun oren verliefd op elkaar zijn, dus waarom zou Margaret dat proberen te belemmeren?

Nou, het blijkt dat Margaret een paar geruchten heeft gehoord over Louie en een duistere zaak waar hij naar verluidt bij betrokken is geweest. Hoewel dit allemaal speculatief is, besloot Margaret het ter sprake te brengen tijdens het filmen van de show, en Teresa liet haar heb het! Fans waren er snel bij om erop te wijzen dat de twee elkaar niet meer volgen op Instagram, wijzend op de twee die momenteel niet met elkaar praten.

Jennifer Aydin staat ook buiten

Alsof het niet genoeg was om achter de legendarische Teresa Giudice aan te gaan, lijkt het alsof Margaret Josephs het lef had om ook met collega-castmate Jennifer Aydin te kiezen! Jennifer en Teresa staan bekend als besties in de show, gooi Dolores Catania erbij en je hebt het favoriete trio van fans.

Terwijl de dames maandenlang aan het filmen waren, bleek dat Josephs een gerucht naar buiten bracht dat ze had gehoord over Jennifer en haar man, Bill Aydin. Volgens een aantal bronnen zal er een vreemdgaanschandaal naar buiten komen, terwijl we niet helemaal zeker weten of Jennifer vals speelde, of Bill, het is duidelijk geworden dat er iets gebeurde voordat Jen en Bill kinderen kregen.

Aangezien dit nooit met hun vijf kinderen is besproken, staan Jennifer en Margaret nu ook op gespannen voet, maar deze twee zijn al seizoenen bezig! Terwijl Margaret het gerucht verspreidde tijdens het filmen, zou Jennifer haar drankje in het gezicht van Josephs hebben gegooid, wat het soort drama is dat Jersey zeker gewend is te zien.

Jennifer werd later uitgesloten van een paar evenementen, waarbij fans merkten dat ze niet op een van de foto's stond die de cast plaatste. Hoewel er veel te ontdekken v alt in het komende seizoen, is het duidelijk dat zowel Jennifer als Teresa het niet met Margaret hebben, en we nemen het ze niet kwalijk.

Aanbevolen: