Dancing With The Stars'-combinaties die nog steeds vrienden zijn

Inhoudsopgave:

Dancing With The Stars'-combinaties die nog steeds vrienden zijn
Dancing With The Stars'-combinaties die nog steeds vrienden zijn
Anonim

Dancing with the Stars bestaat al zo lang, met letterlijk honderden beroemdheden en hun professionele danspartners. Niet alle professionele dansers in de show zijn bevriend gebleven met hun beroemde partners, maar sommigen wel.

Het is zo leuk om te zien dat sommige paren door de jaren heen vrienden zijn gebleven en het maakt fans ongetwijfeld blij om te zien dat er echte, betekenisvolle relaties zijn gevormd tijdens het maken van de show.

De koppels van Dancing with the Stars brengen elke week veel tijd samen door met choreograferen en dansen, en voor degenen die de laatste paar afleveringen van het seizoen halen, brengen ze zelfs meer tijd samen door dan degenen die begonnen de show binnen de eerste paar weken. Het is heel gemakkelijk om een hechte band met iemand aan te gaan als je zoveel tijd met hem of haar doorbrengt.

Hier zijn enkele van de combinaties van Dancing with the Stars die de tand des tijds hebben doorstaan.

9 Simone Biles en Sasha Farber

Simone Biles' Olympische vloerroutine voor 2021 werd gechoreografeerd door niemand minder dan haar voormalige Dancing with the Stars-partner zelf, Sasha Farber. Farber postte op zijn Instagram-verhaal terwijl hij haar zag strijden bij nationale en Olympische proeven en zijn steun betuigde aan zijn vriend en voormalige partner. Het is zo geweldig dat die twee nog steeds vrienden zijn.

8 James Van Der Beek en Emma Slater

James Van Der Beek heeft vaak op sociale media gecommuniceerd met zowel Emma Slater als haar man Farber, waaruit blijkt dat hij nog steeds contact heeft met hen beiden. Zelfs nadat hij naar Texas is verhuisd, geeft de ster nog steeds soms shoutouts aan de twee op zijn Instagram-verhalen. Hij is erg uitgesproken over zijn liefde voor Slater en het is duidelijk dat de liefde wederzijds is.

7 Derek Hough en Bindi Irwin

Derek Hough heeft zelf bij het beantwoorden van vragen van fans op YouTube gezegd dat Bindi Irwin zijn favoriete danspartner van beroemdheden was op Dancing with the Stars. Hij zei dat hij haar positiviteit bewonderde en de manier waarop ze zo enthousiast was over alles. Hij zei dat op een dag een van haar teennagels eraf viel tijdens de training en dat ze deed alsof het niets uitmaakte. Hij was stomverbaasd toen hij ontdekte dat ze zwanger was omdat hij haar als zijn 'kleine Bindi' beschouwde. Zo schattig!

6 Mark Ballas en Sadie Robertson

sadie-robertson-mark-ballas-dwts
sadie-robertson-mark-ballas-dwts

Mark Ballas is door de jaren heen zeer vocaal geweest op sociale media over zijn liefde en waardering voor zijn voormalige partner, Sadie Robertson. Ze brengen tijd samen door wanneer ze kunnen als ze in dezelfde stad zijn en ze hebben elkaars bruiloften bijgewoond. Ballas en Robertson waren in seizoen negentien dicht bij het winnen van de spiegelboltrofee. Ook al wonnen ze niet, de prijs die ze wel kregen was elkaars vriendschap.

5 Witney Carson en Alfonso Ribeiro

Witney Carson won de spiegelb altrofee met haar partner en Dancing With the Stars-superfan, Alfonso Ribeiro, in seizoen negentien. De twee blijven in elkaars leven en ze zien elkaar wanneer ze kunnen. Ribeiro heeft Carson vaak zijn kleine zusje genoemd. Ribeiro was zelfs te zien in de video die Carson uitbracht waarin ze haar zwangerschap aan haar goede vrienden en familie onthulde. Ribeiro en zijn vrouw waren dolblij voor Carson. De twee spannen zich nog steeds in om met elkaar te FaceTimen als ze elkaar niet persoonlijk kunnen zien.

4 Lindsay Arnold en Jordan Fisher

Lindsay won haar eerste spiegelb altrofee met haar partner, Jordan Fisher, in seizoen vijfentwintig. Fisher vestigde het record voor de meest perfecte scores in een seizoen met een totaal van negen. Onnodig te zeggen dat de kerel kon dansen en Arnold vond het heerlijk om hem als haar partner te hebben. Fisher was opgenomen in Arnold's zwangerschapsaankondigingsvideo waarin ze al haar vrienden vertelde en het was duidelijk dat de twee nog steeds goede vrienden zijn.

3 Witney Carson en Frankie Muniz

Witney Carson en Frankie Muniz zijn allebei kort, daarom waren ze geweldige danspartners. Ze werden ook allebei rond dezelfde tijd ouders. Nadat elk van hun baby's was geboren, ontmoetten ze elkaar op een avond voor het avondeten toen Carson en haar familie op vakantie gingen naar Arizona. Ze plaatsten een foto op Instagram van hun uitje. Het is zo geweldig om te weten dat ze nog steeds contact houden!

2 Britt Stewart en Johnny Wier

Britt Stewart en Johnny Wier zijn op sociale media erg uitgesproken over hun liefde voor elkaar. Ze zeiden ooit hoe moeilijk het voor hen is om van elkaar gescheiden te zijn en hoe zoveel dingen hen aan elkaar doen denken. De liefde tussen hen is absoluut wederzijds en fel als altijd! Weir zei zelfs dat hij jaloers is op iedereen die na hem met Stewart op Dancing With the Stars mag dansen omdat hij zo graag bij haar in de buurt is.

1 Jenna Johnson en Adam Rippon

Jenna Johnson en Adam Rippon hebben altijd hun liefde voor elkaar gedeeld op sociale media. Rippon heeft de show na zijn seizoen bekeken en geworteld voor zijn voormalige partner, terwijl Johnson hem ooit in een videoclip vroeg of ze met hem mocht trouwen. Ze heeft Rippon gevraagd om op haar huwelijksfeest te zijn, wat zo lief is. Hij werd uiteindelijk een bruidsman op haar grote dag. Het zijn absoluut vriendschapsdoelen.

Aanbevolen: