Too Hot To Handle': welke castleden zijn nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Too Hot To Handle': welke castleden zijn nog steeds vrienden?
Too Hot To Handle': welke castleden zijn nog steeds vrienden?
Anonim

Toen Netflix in 2020 Too Hot To Handle in première ging, was het een zucht van verlichting voor veel kijkers die worstelden met de COVID-19-pandemie. Met zijn talrijke plots en wendingen was de binge-waardige serie absoluut een broodnodige verademing. De show bracht enkele van de heetste jonge mannen en vrouwen samen, plaatste ze in een privévilla in Mexico en legde een aantal nogal moeilijke regels vast. Denk aan een kind in een snoepwinkel die wordt verteld dat hij alleen maar mag kijken, maar geen snoep mag aanraken of eten. Moeilijk toch?

Dus hoewel deze mensen werden aangemoedigd om met elkaar om te gaan en betekenisvolle relaties op te bouwen, was het ze ten strengste verboden om elkaar aan te raken of seksuele activiteiten te ondernemen om het prijzengeld aan het einde van de show te winnen. Sommigen waren succesvol en zoals verwacht konden sommigen de verleiding gewoon niet weerstaan. En terwijl sommige deelnemers romantische relaties hadden, zijn sommige anderen zelfs in staat geweest om vrienden te blijven. Wie zijn zij? Ontdek het!

6 Chloe Veitch en Nicole O'Brien

Chloe Veitch en Nicole O'Brien ontwikkelden een hechte vriendschap vanaf hun tijd in de show en het is schattig om te zien dat hun vriendschap in het echte leven zoveel meer is gegroeid. In de dagen sinds de seizoensfinale van de show zijn de twee gespot in Londen. En hoewel dit ons hart doet zwijmelen, zijn de af en toe gecoördineerde outfits nog schattiger.

In een gesprek met ET gaf Nicole inzicht in de vriendschap tussen haar en Chloe en gaf toe dat ze "letterlijk aan de heup zijn gehecht" sinds het einde van de show. Ze deelde plannen om samen te gaan wonen en samen een podcast of YouTube-kanaal te starten. Volgens haar hebben ze veel plannen in de maak en als Nicole's woorden iets betekenen, staan we voor een aantal geweldige projecten geïnspireerd door liefde en vriendschap.

5 David Birtwistle en Sharron Townsend

De ultieme overwinning voor David van Too Hot To Handle is zijn ontluikende bromance met collega-castlid, Sharron. Hoewel David geen liefde vond met een van de vrouwelijke cast tot de komst van de late toevoeging, Lydia Clyma, was hij kort in een liefdesdriehoek met Rhonda en Sharron.

Hij eindigde zichzelf uit de driehoek en liet Sharron achter om Rhonda te achtervolgen. Wat we niet zagen aankomen was een vriendschap tussen de twee mannen in kwestie. Het paar vormde een band en is die zelfs nu nog volhouden, lang nadat de show is afgelopen.

4 Harry Jowsey en Francesca Farago

Ongetwijfeld het heetste en meest controversiële koppel uit Too Hot To Handle, Harry Jowsey en Francesca Farago waren enkele van de meest memorabele personages uit het eerste seizoen van de show.

Ze begonnen sterk, werden verliefd en kwamen als koppel van het eiland. Ze gingen later uit elkaar en waren in totaal acht maanden uit elkaar. Maar zoals bij de meeste Hollywood-koppels, kwamen Harry en Franseca al snel weer bij elkaar en verloofden ze zich zelfs. Toch was hun liefde schijnbaar niet zo bedoeld toen ze weer uit elkaar gingen. Hoe dan ook, Harry en Franseca zijn vrienden gebleven en volgen elkaar nog steeds op sociale media.

3 Cam Holmes en Emily Miller

Het tweede seizoen van Too Hot To Handle zag verschillende castleden, maar dat maakte het seizoen niet minder dramatisch. Seizoen twee hotties Cam Holmes en Emily Miller brachten zeker de hitte naar onze tv-schermen. Cam, een zelfverklaarde 'sexy nerd' en Emily, een model uit Londen, vormden al vroeg in de show een band en hadden hun eigen problemen.

De show eindigde echter toen Cam en Emily hun relatie officieel maakten. Tegenwoordig lijkt hun liefde sterker te worden. Nu is het niet ongebruikelijk dat het paar foto's deelt en over elkaar praat op sociale media. Als deze foto's iets te bieden hebben, zijn Cam en Emily zeker gelukkig samen.

2 Marvin Anthony en Melinda Melrose

Marvin Anthony en Melina Melrose waren het alfa-paar aan het einde van seizoen 2 en hoewel er een paar hobbels waren langs hun relatieweg, leek het er echt op dat ze samen zouden eindigen.

Helaas waren fans teleurgesteld toen ze hoorden dat de twee uit elkaar gingen kort nadat de show was afgelopen. Maar dit was blijkbaar niet genoeg om hun vriendschap uit het oog te verliezen, aangezien Melinda en Marvin sinds de splitsing hartelijk zijn gebleven. Melinda zei in de show Extra Hot: "We hebben lange tijd niet gepraat of zo… Maar nu praten we en op goede voet." Vrienden voor het leven misschien? Denk dat de tijd het zal leren.

1 Christina Carmela en Robert Van Tromp

Deze twee late aankomsten lieten hun later dan gebruikelijke tijdstempel hen er niet van weerhouden om liefde te vinden in de show. Het leek alsof de twee elkaar in de armen vielen toen ze zagen dat andere leden al gekoppeld waren toen ze in de show kwamen.

Zolang het duurde, was de romance tussen Christine en Robert belangrijk. Dat wil zeggen, totdat ze uit elkaar gingen, met als reden lange afstand en frequente ruzies. Ondanks dat ze niet samen zijn, hebben ze nog steeds wederzijds respect voor elkaar en volgen ze elkaar nog steeds op sociale media.

Aanbevolen: