Laguna Beach Cast die nog steeds vrienden zijn

Inhoudsopgave:

Laguna Beach Cast die nog steeds vrienden zijn
Laguna Beach Cast die nog steeds vrienden zijn
Anonim

Laguna Beach: The Real Orange County was een van de 'it'-series in de jaren '00. De show, die 18 jaar geleden in première ging, ging over het leven van acht tieners in de kustplaats Orange County. Laguna Beach was de show om naar te kijken; aan het strand wonen, vreugdevuren gooien en Hollister fit rocken, leek opeens de meest ongelooflijke droom voor middelbare scholieren. De show werd uitgezonden op MTV en tot op heden is het nog steeds een van de beste realityshows uit de jaren 00 van het netwerk, waarvan we graag een comeback maken.

De show hield de kijkers drie seizoenen in de ban voordat de eerste spin-off, The Hills, werd uitgebracht, die zich concentreerde op het leven van Lauren Conrad terwijl ze een carrière in de mode navigeerde. Terwijl een aantal originele cast van Laguna Beach doorging in de spin-off-serie, zochten anderen een pad buiten reality-tv. Opgroeien tot volwassenheid en het volgen van verschillende paden bracht een kloof tussen de castleden die ooit vrienden waren. Deze cast van Laguna Beach is bijna twee decennia nadat de show werd uitgezonden nog steeds vrienden.

8 Morgan Olsen en Christina Schuller

Morgan Olsen, nu Morgan Smith, en Christina Schuller, nu Christina Schuller, waren alleen in het premièreseizoen van de show. Morgan en Christina maakten deel uit van Conrads vriendengroep, maar de BFF's stonden dichter bij elkaar dan wie dan ook. Tot op heden zijn de besties op het scherm nog steeds vrienden. Christina was niet alleen aanwezig op het huwelijk van haar vriendin; ze was een bruidsmeisje toen Morgan trouwde met haar beau, Joel Smith. In december 2019 deelde de oprichter van Minnow-badmode een foto waarop ze een geweldige tijd hadden tijdens haar babyshower.

7 Lauren Conrad en Lo Bosworth

Lauren was de hoofdrolspeler van het eerste seizoen van Laguna Beach en haar spin-offserie, The Hills. Als hoofdrolspeler van de show had Lauren haar grootste vijanden en beste vrienden in de show. Van de BFF's van de mode-ondernemer was Lo Bosworth misschien wel haar naaste; de twee deelden een speciale band omdat ze jeugdvrienden waren. De vriendschap tussen Lauren en Lo is jaren na de show nog steeds solide; in reactie op een reactie op een TikTok-video bevestigde Bosworth opnieuw dat zij en Lauren nog steeds vrienden zijn.

6 Lauren Conrad en Whitney Port

Port veranderde van een ster op de eerste dag dat ze Conrad ontmoette tot goede vrienden met haar in de spin-off van Laguna Beach, The Hills. Vervolgens deelden de jongvolwassenen een wederzijdse interesse in mode, wat de basis van hun vriendschap vormde. Conrad en Port werkten als parttime stagiaires voor Teen Vogue en People's Revolution. In 2020 kwamen de alums van The Hills weer bij elkaar en hadden ze een openhartig gesprek over hun vriendschap en de show in het algemeen.

5 Kristin Cavallari en Alex Hooser

Kristin, Alex H en Jessica waren beste vrienden in de show. Kristin en Alex waren zo hecht dat ze korte tijd samenwoonden. Hoewel het samenwonen wat spanning op hun vrolijke relatie bracht, vonden de BFF's op het scherm er een manier omheen. In een gesprek met BuzzFeed onthulde de reality-tv-ster dat ze constant in contact was met Alex H. Helaas verwaterde de vriendschap tussen Kristin en haar andere BFF, Jessica, na de show.

4 Lauren Conrad en Stephen Colletti

Lauren en Stephen hadden een knipperlichtrelatie waardoor haar hart uiteindelijk brak. Fans waren vooral enthousiast over de verzoening tussen Lauren en Stephen; de nu vriendelijke exen hebben contact gehouden. In 2018 vertelde de One Tree Hill-aluin ons over zijn ex; hij zei: "Conrad en ik, we zijn daar meestal rond 4 juli, en ze zal mensen ontvangen. Ze doet geweldig werk als gastheer, shocker!"

3 Dieter Schmitz en Stephen Colletti

Dieter Schmitz verscheen in twee seizoenen van Laguna Beach en in beide seizoenen werd hij meestal de vriend van Stephen genoemd. Dieter was over het algemeen een aardige vent in de show, maar hij deelde een unieke vriendschap met Conrad en Stephen. In 2016, toen Dieter geloften uitwisselde met zijn vrouw, was zijn huwelijk een mini-reünie voor de cast van Laguna Beach. Een van de belangrijkste hoogtepunten van de bruiloft was dat Stephen bruidsjonkers deed voor zijn oude vriend.

2 Brody Jenner en Frankie Delago

The Hills-co-sterren Brody en Frankie hebben een band van meer dan tien jaar. Hun vriendschap heeft zowel hoogte- als dieptepunten gekend, maar ze zijn blijven genieten van elkaars gezelschap. Ondanks dat hij een dapper gezicht had, was Brody emotioneel kapot toen zijn huwelijk met Katilyn Carter eindigde, maar Frankie liep met hem door de moeilijke tijd. In een interview met HL onthulde de restauranthouder dat Brody zich nu emotioneel op een goede plek bevindt.

1 Brody Jenner en Speidi (Spencer Pratt en Heidi Montag)

Brody en Kristin zijn in de eerste plaats verantwoordelijk voor de geboorte van Speidi, toen de co-sterren Spencer aan Heidi introduceerden. Brody bleef intieme vrienden met het paar, zozeer dat hij aanbood om te betalen voor een IVF tijdens hun zwangerschapsstrijd. Dus toen het paar door hun moeilijke fase ging, was Brody de enige co-ster van The Hills die op de hoogte was van de zwangerschap. Volgens Spencer is Brody een goede vriend van zijn familie; Het Hills-aluin was geïnvesteerd in hun zwangerschapsreis en was de meest opgewonden persoon bij het nieuws van hun zwangerschap.

Aanbevolen: