Zijn Al Roker en Mattt Lauer nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn Al Roker en Mattt Lauer nog steeds vrienden?
Zijn Al Roker en Mattt Lauer nog steeds vrienden?
Anonim

Op 66-jarige leeftijd is Al Roker nog steeds aan het werk, het lijkt alsof hij er altijd is geweest. We kunnen niet hetzelfde zeggen van zijn voormalige vriend, Matt Lauer, die in feite door iedereen werd achtervolgd door de beschuldigingen over zijn gedrag achter de schermen.

Roker heeft een eerlijke carrière achter de rug en het lijkt erop dat de weerman gemaakt is voor zijn eigenschappen. Naast The Whalebone Mag gaf Roker echter toe dat hij het beroep alleen maar tegenkwam omdat hij zijn opties open wilde houden en nieuwe dingen wilde proberen.

"Ik denk dat je in alle dingen geïnteresseerd moet zijn, niet in één ding. Toen ik op school zat, heb ik gewoon een heleboel verschillende cursussen gevolgd. Ik studeerde communicatie en volgde wat lessen meteorologie, niet omdat ik tv-weerman wilde worden. Ik had geen interesse in televisieweer. Ik nam het gewoon omdat het me een interessante les leek."

We kunnen gerust zeggen dat het in zijn voordeel is verlopen en dat hij een behoorlijke carrière heeft kunnen smeden, ondanks enkele gezondheidscomplicaties in het verleden.

Dit leidt ons naar onze volgende vraag, door wie wordt hij tegenwoordig omringd als de camera's niet draaien? Op een gegeven moment was hij extreem dicht bij zijn Today co-host Matt Lauer. Na het schandaal hebben fans echter niet veel gehoord en vragen ze zich af of de twee tegenwoordig met elkaar praten.

Roker was verbijsterd door de beschuldigingen

Net als bij de fans en zoveel van zijn leeftijdsgenoten, was de schok het eerste sentiment.

Roker legde een korte verklaring af toen de beschuldigingen naar boven kwamen: "Het is een - echt, een trieste, trieste dag", zei Roker beverig."Ik bedoel, [er zijn] enkele gruwelijke beschuldigingen, claims en aanklachten. Nogmaals, zoals je zei, we hebben echt medelijden met Brooke Nevils. Ons hart gaat naar haar uit, het kostte haar veel moed om dat te doen. gewoon een droevig, droevig verhaal."

Al zou kort daarna nog een verklaring afleggen, waarin hij vermeldde dat Lauer alleen gefocust was op het welzijn van zijn gezin, vooral zijn kinderen.

"Zijn doel en zijn focus is ervoor te zorgen dat zijn kinderen het goed doen. En ik weet dat hij daarop gefocust is, en ik wens hem het beste en hen ook. Het is een nieuw schooljaar, (en) dat van iedereen wennen aan hun schoolroutine."

Het werd stil na de verklaring en het was duidelijk dat Roker weg wilde blijven van dat soort pers.

Het lijkt er echter op dat de twee de afgelopen jaren stilletjes weer contact hebben opgenomen. Althans, volgens de geruchtenmolen.

Bronnen zeggen dat ze opnieuw verbinding hebben gemaakt

We gaan langs de geruchtenmolen, volgens OK Magazine wordt gezegd dat Lauer en Roker hun vriendschap heropenden, na de gezondheidsproblemen van Al. Dit werd natuurlijk niet openbaar gemaakt, gezien het slechte imago van Lauer.

"Als mensen ziek worden, heroverwegen ze het leven. Al is bang en het leven is kort. Hij mist Matt en heeft niet veel echte vrienden. Matt is er de afgelopen dagen op andere manieren voor hem geweest zogenaamde tv-vrienden niet."

Gezien hun connectie uit het verleden, was het ongetwijfeld niet al te moeilijk geweest om dingen opnieuw op te starten. Desalniettemin hebben beide partijen hun mond gehouden en nemen hun carrière in tegengestelde richting.

Lauer ging off-the-grid, maar Roker niet

We horen tegenwoordig niet veel van Matt Lauer. Het is alsof hij het grootste deel van zijn tijd op een laag pitje doorbrengt, naast familie, terwijl hij zijn imago herstelt.

Wat Roker betreft, het schandaal en de associatie met Matt hebben zijn carrière geen beetje afgeschrikt. Hij heeft het zo druk als altijd, soms lijkt het alsof er twee Roker's zijn.

Hij gedijt goed op zijn drukke schema: "Ik heb geen vijfjarenplan of iets dergelijks. Ik laat mezelf gewoon openstaan voor dingen en dingen. Een paar jaar geleden deed ik Broadway. Ik zou er nooit aan gedacht hebben om dat te doen. Het was niet iets op mijn radar, geen woordspeling bedoeld, maar het dook op en zei: "Waarom niet? Wat is het ergste dat kan gebeuren.”

Roker suggereerde ook dat het openen van een restaurant misschien ook in zijn toekomstplannen zou kunnen zijn.

"Ik zou ooit een restaurant willen beginnen, maar, vooral nu, zijn er veel problemen. Zelfs in goede tijden zijn restaurants een rotzooi. Dus ik weet niet of ik er echt klaar voor ben dat. Maar later zou ik het niet erg vinden om een restaurant te beginnen."

Geweldig om te zien dat de Today Show-legende nog steeds actief is. We kunnen echter niet hetzelfde zeggen over Lauer.

Aanbevolen: