20 Verrassende feiten over de bachelor die CBS niet wil dat we weten

Inhoudsopgave:

20 Verrassende feiten over de bachelor die CBS niet wil dat we weten
20 Verrassende feiten over de bachelor die CBS niet wil dat we weten
Anonim

Inderdaad, een realityshow die zich richt op de zoektocht van een man naar liefde zou nooit oud worden. Het is tenslotte de menselijke natuur om naar een gelukkig einde te zoeken. Het zit in de menselijke natuur om je af te vragen of ware liefde wel bestaat.

Op 'The Bachelor' lijkt liefde overal mogelijk. Vandaar dat je een vrijgezel hebt die met verschillende vrouwelijke deelnemers op date gaat totdat hij die ene uiteindelijk vindt. De show culmineert in een laatste rozenceremonie waarbij de man de beslissing neemt om een van de deelnemers ten huwelijk te vragen. En soms stemt het paar er ook mee in om hun bruiloft voor de camera's te houden.

"The Bachelor" kan surrealistisch en magisch lijken, wat logisch is. Achter de magie zitten geheimen die de show en zijn netwerk, CBS, waarschijnlijk niet willen dat je weet. Bekijk wat we hebben gevonden:

20 Deelnemers moeten een uitgebreid sollicitatieproces doorlopen

De vrijgezel
De vrijgezel

Het aanmeldingsproces voor de show kan behoorlijk intens en nogal intimiderend zijn. Om te beginnen zou je vragen moeten beantwoorden als "Waarom zou je je partner in ons tv-programma willen vinden?" en "Ben je echt op zoek om te trouwen en waarom?" En dan moeten deelnemers ook nog een video maken. Volgens de castingwebsite: "Het maken van een video is de beste manier om ons je persoonlijkheid te laten zien en ervoor te zorgen dat je gezien wordt door het castingteam!!!"

19 De deelnemers krijgen geen privacy

De vrijgezel
De vrijgezel

Tijdens een interview met The Daily Beast herinnerde voormalig deelnemer Leslie Hughes zich: "Ze zijn de hele tijd op je af. Zodra je 's ochtends wakker wordt, wordt je microfoon op je gezet … Als je naar bed gaat, wordt hij uitgedaan. Ze zei ook dat het omgaan met zoveel gebrek aan privacy ook een tol kan eisen. "Als je altijd iemand in de buurt hebt, word je emotioneel, ga je huilen."

18 Bij aankomst ontvangen deelnemers cadeauzakjes

De vrijgezel
De vrijgezel

Zodra ze zijn ingecheckt in het herenhuis "The Bachelor", begint het 'plezier' vrijwel meteen. Voordat het echter verder gaat, ontvangen de deelnemers naar verluidt een mooie cadeautas. Deze tassen bevatten doorgaans een breed scala aan sponsorartikelen die de dames tijdens hun verblijf kunnen gebruiken. Volgens Insider zijn dit onder meer yogamatten en zwemkleding.

17 Eenmaal op de show mogen deelnemers geen extern contact hebben

De vrijgezel
De vrijgezel

Op het moment dat je in het herenhuis gaat wonen, is contact met de buitenwereld niet meer toegestaan. Zoals Ashleigh Hunt, een deelnemer van vorig seizoen 14, vertelde aan The Ashley's Reality Roundup: "We mogen pas met vrienden of familie praten als we thuis zijn. Telefoons en computers worden meegenomen op de dag dat je er aankomt. We [zouden] in het huis of bij het zwembad zitten; het wordt behoorlijk saai.”

16 Deelnemers stoppen met hun baan

De vrijgezel
De vrijgezel

Hunt legde tijdens haar interview ook uit: Veel meisjes hebben hun baan opgezegd om in de show te komen. Sommigen waren niet zo geïnvesteerd in hun baan, dus het was geen big deal. Ik heb zoveel geluk dat ik voor een geweldig bedrijf werk waar de CEO mijn beslissing steunde om van start te gaan en dit te doen. ben erg geïnvesteerd in mijn bedrijf en carrière, dus dat was een belangrijke factor. Als ze nee hadden gezegd, was ik niet naar de show gegaan.”

15 sterren worden goed betaald

De vrijgezel
De vrijgezel

Als jij de ster van het seizoen bent, heb je geluk. Volgens de Insider verdienen ze meestal een coole $ 100.000 voor hun werk. Je mag geld verdienen en tegelijkertijd liefde vinden? Dat is een mooie deal! Deelnemers worden daarentegen helemaal niet betaald. Toen Hunt tijdens haar interview werd gevraagd, merkte ze op: "Geen enkele cent."

14 Het vrijgezellenhuis is volledig gevuld met eten

De vrijgezel
De vrijgezel

Binnen het landhuis is voedseltekort nooit een probleem. De show zorgt er namelijk voor dat het altijd goed gevuld is voor iedereen. Zoals Jaclyn Swartz, die is verschenen in "Bachelor", "Bachelor in Paradise" en "Bachelor Pad", aan Refinery29 heeft verteld: "Er is altijd wel iets om van te snoepen in huis. Ze hadden enorme glazen potten gevuld met kaasballetjes, pretzels en dergelijke.” Voormalig deelnemer Ashley Spivey voegde ook toe: "Er zijn altijd veel groenten, fruit, sandwichvlees, brood, eieren, yoghurt, ontbijtgranen en diepvriespizza's.”

13 Deelnemers mogen hun eigen boodschappenlijstje schrijven

De vrijgezel
De vrijgezel

Swartz legde ook uit: "We mochten op de boodschappenlijstjes schrijven wat we wilden. Maar Courtney was destijds rauw [en] veganistisch en 99,9% van de meisjes waren glutenvrij, dus het was een hoop saaie onzin die ik niet eet. Dus mijn toevoegingen aan de boodschappenlijst waren Nutella en ‘glutenproducten.’”

12 Het landhuis is niet zo ruim en de deelnemers doen hun werk

De vrijgezel
De vrijgezel

Volgens rapporten biedt het landhuis dat in de show wordt gebruikt, stapelbedden voor de meisjes om op te slapen. Ondertussen vertelde Hughes ook aan The Daily Beast: "We moeten zelf koken, onze eigen was doen … We doen alles wat je zou doen als je thuis bent, behalve dat we naar buiten kunnen gaan." Dus ja, het is niet zo glamoureus als je je misschien had voorgesteld.

11 Iedereen wordt ontmoedigd om te eten tijdens dates

De vrijgezel
De vrijgezel

Het eten ziet er misschien goed uit, maar er is nog steeds geen manier dat de deelnemers en de vrijgezel het zouden proberen. Schwartz vertelde ook aan Raffinaderij 29: Het eten op dadels is meestal goed, maar het nadeel is dat je het niet mag eten! Niemand wil zien hoe mensen hun gezicht volproppen op een date. Als je aan het eten bent, praat je niet.”

10 Deelnemers worden niet altijd verliefd

De vrijgezel
De vrijgezel

Zoals Hughes ook aan The Daily Beast heeft verteld: "Ik denk niet dat iedereen zich tot Sean aangetrokken voelde. Ik weet dat een paar relaties hadden gehad en ze gingen uit elkaar ten tijde van de show, dus… er zijn allerlei motieven.' Toen haar werd gevraagd om uit te leggen, legde ze uit: "Om voor Amerika te komen."

9 Condooms zijn niet beschikbaar in de Fantasy Suite

De vrijgezel
De vrijgezel

In haar boek, "I Didn't Come Here To Make Friends: Confessions of a Reality Show Villain", beschrijft voormalig Courtney Robertson, "Tien minuten nadat we in het huisje waren, de cameraploegen, handlers en producenten klauterden door elkaar en we waren voor het eerst helemaal alleen. We scheurden meteen elkaars kleren uit… Producenten hadden een mobiele telefoon achtergelaten voor gebruik in geval van nood, maar ze lieten ons geen condooms achter.”

8 Wachten op de rozenceremonie kan ongezond eten aanmoedigen

De vrijgezel
De vrijgezel

Spivey vertelde ook aan Refinery29: Het meest ongezonde deel van de hele reis voor mij was toen we werden afgezonderd voor de eerste rozenceremonie. Je zit zo goed als opgesloten en kunt alleen roomservice bestellen voor elke ma altijd. Het hotel waar we zaten had niet de gezondste opties en ik at letterlijk dagenlang een hamburger en friet.”

7 Alcoholgebruik wordt sterk aangemoedigd

De vrijgezel
De vrijgezel

Voormalig deelnemer Tenley Molzahn vertelde Refinery29: "Alcohol is constant beschikbaar en stroomt 24/7 over. Ze moedigen het zeker aan.” Bovendien zijn de producenten van de show ook vrij strategisch om je een drankje aan te bieden of je drankje weg te nemen. Zoals Molzahn zich herinnerde: "Toen ze me eenmaal mijn wijnglas lieten neerzetten om me te vertellen dat ik een interview had, stuurden ze toen een ander meisje [naar het interview] met een fles wijn. Ik vond dat super interessant en ik was dankbaar voor de heads-up.”

6 Producenten geven iedereen hun eigen alias

De vrijgezel
De vrijgezel

Tijdens een interview vertelde Sean Lowe, ster van 'The Bachelor', aan Glamour: 'De show is zo paranoïde over spoilers en mensen die voorkennis krijgen. Vanaf het allereerste begin noemden ze me nooit Sean via de radio; het was altijd Clyde. Het meisje, welk meisje het ook was, was altijd Bonnie. Het is bijna alsof je bij de geheime dienst zit.'

5 Producenten zullen er alles aan doen om deelnemers aan het praten te krijgen

De vrijgezel
De vrijgezel

Lowe vertelde Glamour ook: Ze willen interessante tv. In mijn geval wilde ik nergens over praten, totdat ik me realiseerde dat de rit veel langer duurde dan zou moeten en deze jongens gewoon rondrijden totdat ik het juiste zeg. Ik wist dat als ik het niet deed, we de hele nacht zouden rondrijden.'

4 Producenten werken hard om deelnemers aan het huilen te maken

De vrijgezel
De vrijgezel

Show-producer Sarah Gertrude Shapiro vertelde New Yorker: Ik zou met de chauffeur hebben afgesproken dat het nummer wordt afgespeeld totdat ik een shot van haar huilend krijg - en dan de muziek uitzetten zodat ik het interview kon beginnen. Ze zeiden vaak tegen ons dat we de 405 op en neer moesten rijden tot de meisjes huilden - en niet naar huis moesten komen als we geen tranen kregen, omdat we dan zouden worden ontslagen.”

3 Als het laatste paar besluit om op tv te trouwen, ontvangen ze daarna een behoorlijk fors salaris

De vrijgezel
De vrijgezel

Volgens een rapport van E! News, Lowe en Catherine Giudici kregen zes cijfers om hun bruiloft op televisie te laten zien. Er wordt ook gezegd dat het ongeveer hetzelfde bedrag is dat Ashley Hebert en J. P. Rosenbaum werden betaald voor hun huwelijk. Ondertussen merkte Lowe ook op: "We hebben er geen probleem mee om de eigenlijke bruiloft te delen met iedereen die tot nu toe bij ons is geweest."

2 ‘The Bachelor’ is niet zo succesvol als ‘The Bachelorette’

De vrijgezel
De vrijgezel

Het lijkt erop dat de zustershow van 'The Bachelor' een veel beter succespercentage heeft als het gaat om het ontwikkelen van duurzame relaties. Vanaf 2017 meldde Insider dat slechts één stel uit "The Bachelor" bij elkaar was gebleven. Daarentegen waren er nog zes koppels samen uit de "The Bachelorette. Deze omvatten Jason Mesnick en nu-vrouw Molly Maloney. De twee hebben elkaar misschien voor het eerst ontmoet op 'The Bachelor', maar als je je kunt herinneren, had Mesnick Melissa Rycroft aan het einde van de show gekozen.

1 Als koppels niet 2 jaar bij elkaar blijven, verliezen ze de ring

De vrijgezel
De vrijgezel

Volgens rapporten moeten winnende koppels op zowel "The Bachelor" als "The Bachelorette" minstens twee jaar bij elkaar blijven als ze hun ring willen behouden. En voor het geval je het je afvraagt, de diamanten ring van Neil Lane die op de show te zien is, kost meestal zes cijfers. Ondertussen merkte Radar Online op: "Het standaardcontract van de Bachelorette bepa alt dat de ring eigendom blijft van de producenten van de show, tenzij het paar twee opeenvolgende jaren bij elkaar blijft. Ze hoeven niet binnen die periode te trouwen.”

Aanbevolen: