15 geheimen achter Cake Boss die alles veranderen

Inhoudsopgave:

15 geheimen achter Cake Boss die alles veranderen
15 geheimen achter Cake Boss die alles veranderen
Anonim

Cake Boss is de show die je kijkt als je jezelf wilt omringen met zoete eindeloze mogelijkheden. Sinds de show voor het eerst werd uitgezonden in 2009, hebben we taartartiest Buddy Valastro zien komen met enkele van de meest waanzinnige taartcreaties. Niet alleen dat, we hebben hem ook zien werken met verschillende leden van zijn grote Italiaanse familie in de Carlo's Bake Shop in Hoboken, New Jersey. Deze omvatten zijn zussen - Maddalena Castano, Grace Faugno, Mary Sciarrone en Lisa Valastro. Hij wordt ook vergezeld door zijn eerste neef Frankie Amato, Jr. en oude werknemer Danny Dragone. Ondertussen krijgt hij ook gezelschap van zijn zwagers Mauro Castano en Joey Faugno. Zijn vrouw, Lisa, maakt ook optredens, samen met hun kinderen.

Als je de show hebt gevolgd, weet je dat Buddy de winkel overnam nadat zijn vader was overleden. Jarenlang was Buddy's moeder, Mary Valastro Pinto, ook te zien in de show. Helaas stierf ze in 2017 nadat ze de diagnose ALS had gekregen.

Door de jaren heen zijn we er getuige van geweest dat Buddy en zijn familie het allemaal meemaakten. Tegelijkertijd heeft de show echter geheimen voor ons bewaard die waarschijnlijk alles zouden veranderen:

15 Buddy stond niet bekend als de taartbaas totdat de show uitkwam

Taart Boss
Taart Boss

Voordat hij het hoofdpersonage van "Cake Boss" werd, had Buddy niet echt een titel. Dat bevestigde hij toen hij er door Bakers Journal naar werd gevraagd. Buddy legde uit: "Ik snapte het toen de show begon. Ik was eerst sceptisch. Ik wilde niet als een eikel overkomen - alsof ik beter was dan alle anderen - maar het laat zien wie ik ben in een echt licht. Nu, ik kon niet denken aan iets anders dan dat.”

14 Carlo's staf worstelt regelmatig om hun beroemde kreeftstaartgebak te maken, omdat het deeg moeilijk is om mee te werken

Taart Boss
Taart Boss

Tijdens een interview met Eater Las Vegas legde Nicole Valdes, die de sociale media en public relations van Carlo's Bakery beheert, uit: Het sfogliatelle-deeg is buitengewoon moeilijk en tijdrovend om te produceren en te trekken. Buddy zelf heeft gezegd dat het werken ermee menige man tot tranen toe heeft gebracht van frustratie.”

13 De gebakjes zijn misschien niet zo indrukwekkend IRL als ze op de show zijn

Taart Boss
Taart Boss

Een recensie van de bakkerij op TripAdvisor merkte op: "De rugelach was slecht. De koffiecake was matig en de ronde cakes waren verpest door de lijmachtige fondant (hoewel zeer aantrekkelijk). Idem voor de cannolis.” Een andere recensie zei ook: "Ik wilde [sic] de beroemde cannoli [sic] proeven … Wat een geld [sic] geld. Smakeloze vulling en de korst was niet zo goed.'

12 In tegenstelling tot wat er op tv wordt getoond, worden sommige gebakken goederen niet echt ter plaatse gemaakt

Taart Boss
Taart Boss

Volgens een bericht uit 2016 op de blog Heather of Life in Leggings: "Alles wat in de bakkerijen wordt gezien, wordt in de fabriek gemaakt en vervolgens naar de bakkerijlocaties verscheept om de laatste hand te leggen aan de winkel." De blogger, Heather, was uitgenodigd om Buddy's Lackawanna Cake Factory & Filming Studio te bekijken.

11 Buddy's zwager werd van de serie afgeschreven nadat hij was gearresteerd voor mishandeling

Taart Boss
Taart Boss

Remigio Gonzalez was getrouwd met Buddy's zus, Lisa. Hij werkte ook bij de bakkerij totdat hij werd veroordeeld voor zware aanranding. Volgens NJ.com was zijn slachtoffer een 13-jarig meisje. Nadat hij schuldig had gepleit, werd Gonzalez veroordeeld tot negen jaar gevangenisstraf. Sinds zijn veroordeling lijkt het erop dat de hele familie Valastro de banden met hem heeft verbroken.

10 Veel aangepaste taarten worden uiteindelijk meestal oneetbaar

Taart Boss
Taart Boss

Nadat foto's van een weggegooide Wrigley Field-cake van Carlo's Bakery openbaar werden, gaven de Chicago Cubs een verklaring af waarin stond: Het team heeft besloten om de eetbare portie niet te serveren nadat de cake buiten Wrigley Field was tentoongesteld voor grootste deel van de dag. Hoewel de cake grotendeels uit niet-eetbaar materiaal bestond, is het zeker geen excuus voor de manier waarop een feestelijke cake, kunstig gemaakt door Buddy Valastro en Carlo's Bakery, werd behandeld.

9 De show werd ooit aangeklaagd wegens inbreuk op het auteursrecht

Taart Boss
Taart Boss

Blijkbaar was het niet alleen TLC die erover dacht om de naam Cake Boss te gebruiken. Het blijkt dat een bedrijf met de naam Masters Software een programma heeft dat bekend staat als CakeBoss en dat bakkers helpt met bedrijfsbeheer. Daarom besloot Masters Software, toen de show werd uitgezonden, een rechtszaak aan te spannen tegen TLC. Het beschuldigde het netwerk van inbreuk.

8 Buddy is niet typisch aanwezig in de bakkerij, in tegenstelling tot wat op tv wordt getoond

Taart Boss
Taart Boss

Rapporten geven aan dat Buddy zelden in de winkel aanwezig is. Dus als je een bezoek brengt aan Carlo's Bakery om hem te ontmoeten, zou je teleurgesteld kunnen zijn. Misschien komt het doordat Buddy twee keer zo hard heeft gewerkt sinds de bakkerij uitgebreid is. Tegelijkertijd moet hij ook zijn filmverplichtingen nakomen met TLC.

7 Werknemers hebben verklaard dat de winkel geen ideale plek is om te werken dankzij roddels en slechte sanitaire voorzieningen

Taart Boss
Taart Boss

Volgens een bericht van een voormalig bemanningslid op Indeed: "Een typische werkdag bestond uit eindeloos drama en roddels van het personeel dat niets gaf om sanitaire voorzieningen of klanttevredenheid, aangezien de rangen van operaties zelden aanwezig waren. Managers & leidinggevenden lieten elkaar altijd de schuld geven zonder verantwoordelijkheid te nemen. Diefstal en onethische handelingen op de werkvloer waren wijdverbreid en werden zelden aangepakt.”

6 Buddy had een echte rivaliteit met Duff Goldman

Taart Boss
Taart Boss

Tijdens een interview met TV Insider zei Duff Goldman: We hadden elkaar maar één keer eerder ontmoet, lang geleden toen we allebei onze allereerste Food Network-kookwedstrijd deden. Ik herinner me dat ik de deur voor hem openhield terwijl hij een laken binnenbracht - dit enorme apparaat dat fondant voor je rolt - en ik lachte hem uit.'

5 Buddy keerde niet terug naar de locatie in Hoboken na de dood van zijn moeder

Taart Boss
Taart Boss

Terwijl hij met People sprak, onthulde Buddy: "Ik ben niet meer terug geweest naar Hoboken sinds ze stierf en ik weet dat als ik daarheen ga, ik zeker zal instorten. Hij voegde eraan toe: "Die plaats heeft zoveel geschiedenis en dat was de plek van mijn moeder, dat was haar winkel." Desalniettemin bevestigde Buddy na de dood van zijn moeder ook dat hun taartenzaak zou doorgaan.

4 Er zijn bakkers die nooit op camera worden vertoond

Taart Boss
Taart Boss

Tijdens het beantwoorden van vragen over Reddit zei een medewerker van Carlo's Bakery: "Ik behoor vrijwel tot het personeel dat buiten het kader werkt. Ze stopten met filmen op de originele plek, dus je zult mijn mooie gezicht niet snel zien." Desalniettemin merkte ze later ook op: "Je zult mijn gezicht zien als je het grootste deel van de tijd van verre oorden komt, vooral als het druk is."

3 IRL Buddy maakt eigenlijk niet zoveel taarten in de winkel

Taart Boss
Taart Boss

Tijdens zijn interview met Bakers Journal, onthulde Buddy: "De show is vrij nauwkeurig met wat er gebeurt - het is hetzelfde personeel, dezelfde mensen, maar wanneer de show aan het filmen is, heb ik meer tijd in de keuken, alleen omdat ik maak veel van de taarten voor de show. De show draait helemaal om mij die cake maak, maar in de dagelijkse operaties doe ik ongeveer 60 procent [sic] van de taarten, niet 100 procent [sic]."

2 Veel van de opnames vinden niet plaats in de eigenlijke winkel

Taart Boss
Taart Boss

Een medewerker van Carlo's Bakery onthulde ook op Reddit: "Verrassend genoeg komt de tv-ploeg niet meer [sic] opdagen. Ze filmen bijna niet meer in de winkel zelf. Een beetje triest.” Het lijkt erop dat veel van het filmen voor de show nu is gecentraliseerd of beperkt tot een handvol bakkerijlocaties. Er wordt ook aangenomen dat er nu alleen nog maar in de fabriek van de winkel wordt gefilmd.

1 Claudio's Italiaanse bruiloft was helemaal nep

Taart Boss
Taart Boss

Buddy's achterneef, Claudio, had zogenaamd een bruiloft in Italië. Volgens Fame 10 beweerde een bezoeker van de winkel echter: "Ik ben bij Carlo's Bakery (de bakkerij van Cake Boss) geweest. Terwijl we daar waren, kwamen we erachter dat de "bruiloft" die ze in Italië aan het filmen waren, volledig nep was. Ze zijn nooit echt getrouwd. Heeft de ervaring voor mij een beetje verpest.'

Aanbevolen: