10 rare feiten die we weten over Emma Roberts & The Roberts Family

Inhoudsopgave:

10 rare feiten die we weten over Emma Roberts & The Roberts Family
10 rare feiten die we weten over Emma Roberts & The Roberts Family
Anonim

De familie Roberts moet een van de meest ervaren professionals van Hollywood zijn. Ze zijn niet alleen maar mooi, maar zeer intelligent en uiterst getalenteerd, en kijkers weten dat wanneer een Roberts het podium betreedt, de film stijlvol en met een scherp randje zal zijn. Ze hebben gewoon zo'n X-factor. Julia Roberts stal de genegenheid van het publiek in de jaren 80 en 90. Dus toen Emma Roberts het toneel betrad, had ze grote schoenen te vullen.

Ze deed dit echter met openhartigheid en hield de Roberts-traditie van showbizz-excellentie in ere. Emma zelf is net zo ingewikkeld als de diverse en unieke personages die ze portretteert.

Hier zijn tien dingen die je misschien wel of niet wist over Emma Roberts en de familie Roberts.

10 Drama Backstage

Het verhaal van de familie Roberts is niet alleen op het scherm gevuld met drama. Er zijn veel geruchten geweest over het leven van de familie buiten het toneel. Eric Roberts, Emma's vader, is vaak het slachtoffer van zulke schandalige roddels. In 1987 werd hij gearresteerd wegens het bezit van cocaïne en marihuana. Als gevolg daarvan moest hij 36 uur in de gevangenis doorbrengen!

9 Meer schandaal

Het lijkt erop, als er iets op afkomt, dat Emma een beetje een humeur op haar heeft, waarbij Evan Peters is gevonden met een bloedneus en bijtwonden op zijn lichaam als gevolg van een conflict met haar.

Heeft zelfs geen aanklacht ingediend tegen Emma, dus misschien is dit gewoon een beetje tabloidgekte.

8 Een onverwachte beweging van Julia

Emma's moeder is Kelly Cunningham, die niet langer getrouwd is met haar vader. Toen haar vader en moeder scheidden en vochten om de voogdij over Emma, stond Julia, de natuurlijke zus van Eric, tegen haar broer op en hielp Kelly zelfs financieel om Eric voor de rechtbank op te nemen.

7 De wind onder hun vleugels?

Eric Roberts heeft beweerd dat hij de reden is achter het succes van dochter Emma. Hij gelooft dat hij degene is achter haar succes als actrice, evenals de belangrijkste reden waarom zuster Julia een succes is. Emma maakte echter duidelijk dat tante Julia Roberts achter haar grote liefde voor acteren stond. Emma zingt ook, maar wie kan zeggen of Julia hier de motiverende factor is.

6 Een vriendschap die te ver is gegaan?

De Roberts zijn geen onbekenden met schandaal. Emma werd ervan beschuldigd de reden te zijn achter het uiteenvallen van het bekende stel, Rachel Bilson en Hayden Christensen.

Rachel vond sms-berichten tussen Hayden en Emma en vond dat hun vriendschap een beetje te comfortabel was geworden naar haar zin. Na tien jaar samen te zijn geweest, besloot het paar uit elkaar te gaan. Of dit een direct gevolg was van Roberts' acties is echter nooit definitief bevestigd.

5 Met dank aan tante Julia

Emma noemt haar tante Julia de reden waarom ze in de schijnwerpers kwam. Ze zat met Julia op de set tijdens filmopnames en herinnert zich dat ze daar was tijdens de opnames van Erin Brockovich en zich verstopte in de make-uptrailer van haar tante. Dit is het moment waarop ze verliefd werd op het podium en het sterrendom, en ze ging er met heel haar hart voor, zelfs toen haar moeder probeerde in te grijpen om te voorkomen dat ze gekwetst werd door de industrie. Emma geloofde dat ze had wat nodig was om groot te worden in de branche, en ze bewees dat haar moeder ongelijk had.

4 Een boekenwurm

Emma Roberts is een zelfverklaarde boekenverslaafde en voegt eraan toe dat ze elke paar weken een boek probeert te lezen om haar geest in vorm te houden en haar aandachtsspanne te verbeteren. Zij en jeugdvriend Karah Preiss stuurden elkaar boeken als een gebaar van vriendschap. Deze wederzijdse liefde voor boeken leidde ertoe dat de vrienden uiteindelijk een blog voor boekenliefhebbers begonnen.

3 Een zoete tand

Zo slank en slank als ze is, heeft Emma Roberts iets van een zoetekauw. Haar favoriete etenswaren zijn ijs, cupcakes en donuts. Ze brengt ook snoep mee naar het werk waar iedereen van kan genieten en zegt dat ze helemaal geobsedeerd is door choc-chipwafels en pannenkoeken. Toch zegt ze dat ze erin slaagt deze voedingskeuzes in evenwicht te brengen met gezondere voedingsopties.

2 Een passie voor mode

Het zou zien dat Mary Kate en Ashley Olsen, evenals Sienna Miller, de modekeuzes van Emma Roberts hebben gekleurd.

Ze bekent ook dat ze op internet surft om de nieuwste modetrends te vinden, en gelooft dat haar gevoel voor mode en stijl een van haar meest bepalende kwaliteiten is. Ze heeft ooit heel veel geld uitgegeven aan een Balenciaga-portemonnee, alleen omdat ze zag dat de Olsen-tweeling er net zo een had.

1 Succesvol (en rijk)

Met zo'n succes is het niet moeilijk te geloven dat de Roberts veel geld op hun naam hebben staan. Emma kon een huis van $ 1,25 miljoen kopen toen ze nog maar 19 jaar oud was! Acht jaar later (2018) kocht ze een huis van $ 4 miljoen in Los Angeles. De rest van haar geld besteedt ze aan schoonheidsproducten.

Aanbevolen: