Jennifer Love Hewitt's pasgeboren zoon is vernoemd naar haar kind in 'The Ghost Whisperer

Inhoudsopgave:

Jennifer Love Hewitt's pasgeboren zoon is vernoemd naar haar kind in 'The Ghost Whisperer
Jennifer Love Hewitt's pasgeboren zoon is vernoemd naar haar kind in 'The Ghost Whisperer
Anonim

Ze heeft zojuist haar nieuwe kleine bundel van vreugde verwelkomd in de wereld en onthuld dat haar kleintje een gezonde babyjongen is. Natuurlijk is ze al verliefd op haar pasgeboren baby, en ze slaagde erin om fans echt aan te trekken met de schattige naam die ze voor hem koos. Fans van haar die zich hebben afgestemd op The Ghost Whisperer zijn gebiologeerd door haar naamkeuze. Hewitts nieuwe mannetje heeft de naam 'Aidan' gekregen, net als de naam van het kind van haar personage in de hitserie.

Fans houden echt van deze nostalgische connectie tussen haar carrière en haar persoonlijke leven, en prijzen Hewitt voor een goed stuk werk als het gaat om het noemen van haar kind.

It's All In The Name

Veel beroemdheden kiezen voor unieke namen voor hun kinderen, en soms laten ze zich te veel meeslepen en gaan ze te ver in deze kwestie. Fans zijn altijd benieuwd of een beroemdheid een 'normale' naam voor hun kind zal kiezen, of dat ze zullen proberen hun creativiteit naar een hoger niveau te tillen.

Beroemde gezichten zijn al lang schokkende fans met hun babynamen, waaronder Gwenyth P altrow die haar dochter 'Apple' noemde en Kim Kardashian die koos voor 'North West'. Natalie Portman bedacht de naam 'Aleph' en natuurlijk werden 'Blue Ivy, Rumi and Sir' geboren uit Beyonce en Jay-Z.

Toen Jennifer Love Hewitt onthulde dat de naam van haar zoon Aidan is, net als de zoon van haar personage in The Ghost Whisperer, leken fans dol te zijn op het feit dat het origineel was, verbonden met haar carrière, en niet zo anders dan het was obscuur. Ze heeft veel gedaan sinds ze in The Ghost Whisperer verscheen, maar het lijkt erop dat Hewitt deze rol haar altijd na aan het hart heeft gehouden.

Fans vinden het geweldig

De manier waarop Jennifer Love Hewitt haar pasgeboren kind verbond met haar personage door hem dezelfde naam te geven, heeft veel fans enthousiast gemaakt en houden van het concept

Het is een schattige knipoog naar een rol waar ze van hield en een personage dat echt een deel van haar persoonlijkheid werd. Deze echte connectie met haar persoonlijkheid verweeft haar passie voor haar rol in haar persoonlijke leven en fans zijn er overal mee bezig.

Het feit dat ze een unieke naam heeft gekozen, maar een die niet 'te ver weg' is, is iets dat fans kunnen waarderen. Hoewel we allemaal weten dat de kinderen van beroemdheden zich geen zorgen hoeven te maken over hun namen, aangezien ze geboren zijn in een overvloed aan rijkdom, vinden fans het nog steeds vreemd als een beroemdheid met een off-the-chart komt naamgeving idee.

Aidan wordt al omarmd door fans, die zo opgewonden zijn om hem te zien opgroeien.

Aanbevolen: