Hier is waarom Jennifer Love Hewitt's 'The Ghost Whisperer' werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Jennifer Love Hewitt's 'The Ghost Whisperer' werd geannuleerd
Hier is waarom Jennifer Love Hewitt's 'The Ghost Whisperer' werd geannuleerd
Anonim

Na het spelen van Sarah op Party Of Five en met de hoofdrol in een bekende horrorfilm (en het vervolg), heeft Jennifer Love Hewitt een zeer succesvolle tijd gehad in Hollywood. Fans zijn niet zeker van de Amazon TV-aanpassing van I Know What You Did Last Summer, aangezien het origineel een plezierige campy-klassieker is en het kan moeilijk zijn om die magie te heroveren.

Hewitt is in veel tv-shows en films verschenen, en een van haar langste rollen was het spelen van Melinda in de bovennatuurlijke serie Ghost Whisperer. Het tv-programma werd vijf seizoenen uitgezonden van 2005 tot 2010 en werd toen geannuleerd. Het is altijd heel moeilijk als een show uit de lucht gaat, voor de fans en de cast en crew.

Laten we eens kijken waarom deze tv-serie is geannuleerd.

Tijd om afscheid te nemen

Er zijn enkele manieren om te vertellen dat een tv-programma uit de lucht zal gaan, en andere keren is het een grote verrassing voor iedereen.

Ghost Whisperer is geannuleerd vanwege beoordelingen. Volgens Digital Spy zei Nina Tassler, president van CBS Entertainment, dat het geen gemakkelijke keuze was om te maken.

Tassler legde uit aan E Online: Het is triest, maar shows blijven niet voor altijd in de lucht. Het was ook voor ons verrassend. Als we niet de kracht hadden die uit het ontwikkelingsseizoen kwam, zouden we misschien niet de kans gehad om het te doen.

Tassler vervolgde dat beoordelingen ertoe doen: ze zei: "Uiteindelijk draait het allemaal om beoordelingen voor het netwerk - dat is waar we moeten blijven verbeteren en slagen. Het was persoonlijk erg moeilijk - Liefde is een vriend, de producenten zijn vrienden, en Julia Louis-Dreyfus is iemand die het heel goed voor ons heeft gedaan."

Deadline meldde dat er geruchten waren dat ABC de show had kunnen ophalen nadat deze was geannuleerd, maar dat is uiteindelijk niet gebeurd. Volgens de publicatie waren CBS Studios en ABC Studios 50/50 eigenaren van de show.

Jennifer Love Hewitt over 'Ghost Whisperer&39
Jennifer Love Hewitt over 'Ghost Whisperer&39

Volgens de finale van de tv-serie filmde Jennifer Love Hewitt een rondleiding door het tv-toestel voor alle kijkers die een afsluiting van de serie wilden. Ze zei: Het waren vijf geweldige jaren. Ik kan jullie niet genoeg bedanken, uit de grond van mijn hart - voor het zijn zo ongelooflijk gracieus, voor het zijn zo liefdevol, voor het zo accepteren van Melinda en al haar gekte, al haar geesten, al haar nachtmerries, en al haar haar onafgemaakte zaken.”

Hewitt zei ook dat de opwinding van de fans voor de show "alles betekende" voor degenen die eraan werkten, wat heel lief is.

Hewitt deelde dat ze niet blij was met de seriefinale. Volgens Fame 10 zei ze: "Ik had niet het gevoel dat de serie eindigde zoals [Melinda] het verdiende. We lieten het publiek hangen, en daar heb ik een hekel aan. Als je mensen zo lang mee op reis hebt genomen, is het minste wat je kunt doen een afscheid. Voor een show die ging over onafgemaakte zaken, hebben we het niet afgemaakt."

Het spookachtige verhaal

Jennifer Love Hewitt speelde Melinda Gordon, een inwoner van Grandview, New York die een volkomen normaal leven lijkt te leiden. Ze is getrouwd met Jim, een brandweerman en paramedicus, tot aan zijn tragische dood. Ze heeft ook een winkel waar ze antiek verkoopt met Andrea, haar goede vriend.

Het enige andere aan Melinda? Ze kan met dode mensen praten en ze ook zien.

De serie volgt de formule waarin Melinda in elke aflevering nieuwe geesten ontmoet, hun verhaal leert en ze helpt. Dit lijkt zeker iets dat zelfs tien seizoenen had kunnen doorgaan, omdat er altijd nieuwe verhalen te vertellen zijn, vooral omdat er altijd de grote vraag was wie in Melinda's leven van haar gave afwist. Maar het is logisch dat als een show lage kijkcijfers heeft, deze niet lang stand kan houden.

Volgens Fame 10 is er een vrouw genaamd Mary Ann Winkowski die met geesten praat, en zij was een tijdlang adviseur van de show. De serie is losjes door haar geïnspireerd.

Voordat de show uit de lucht ging, vertelde Hewitt dat het budget was verlaagd. Volgens Fame 10 zei ze: "We zijn een special effects-show, dus sommige van onze special effects-dingen moesten gehalveerd worden. We hebben geen acteursverhogingen kunnen doen voor seizoen vijf. We hebben om hier en daar te bezuinigen. Ze hebben het ook gehad over het daadwerkelijk opnemen van onze show in HD om geld te besparen."

Hoewel het altijd moeilijk is voor fans van een langlopende tv-serie om te horen dat deze is geannuleerd, zijn er in ieder geval altijd afleveringen om naar terug te keren als de stemming toeslaat. Fans van Ghost Whisperer zullen altijd die vijf seizoenen hebben om zich door te vermaken.

Aanbevolen: