Hebben Will en Jada Pinkett-Smith Willow en Jaden echt naar zichzelf vernoemd?

Inhoudsopgave:

Hebben Will en Jada Pinkett-Smith Willow en Jaden echt naar zichzelf vernoemd?
Hebben Will en Jada Pinkett-Smith Willow en Jaden echt naar zichzelf vernoemd?
Anonim

Het huwelijk van Will Smith en Jada Pinkett-Smith stond de afgelopen maanden in het middelpunt van de belangstelling, om voor de hand liggende redenen. De Fresh Prince of Bel-Air-ster maakte de 94e Academy Awards ongemakkelijk voor fans over de hele wereld nadat ze Chris Rock op het podium had geslagen. Rock had een G. I. Jane' grap over Jada, die een geschoren hoofd heeft vanwege een aandoening die alopecia wordt genoemd.

Zelfs vóór dat specifieke drama waren Will Smith en Jada Pinkett-Smith geen vreemden voor controverse. Het echtpaar heeft samen twee kinderen, Jaden Christopher Syre Smith en Willow Camille Reign Smith, en ze zijn in de loop der jaren onder meer meegesleept vanwege hun opvoedingspraktijken.

Een aandachtspunt voor critici? De namen van de kinderen van Will en Jada. Vernoemden Will en Jada Smith hun kinderen naar zichzelf in een show van ego? Of is er een andere verklaring voor hun overeenkomende namen?

Wat zijn de volledige namen van de kinderen van Will en Jada Smith?

Fans waren misschien verrast om te horen dat de volledige naam van Will Smith eigenlijk Willard Carroll Smith II is (Will is vernoemd naar zijn vader, maar heeft zijn naam met opzet aangepast voor zijn carrière). Maar dit wetende, is het logisch dat de oudste zoon van Will Willard Carroll Smith III (ook bekend als Trey) heet. Als het echter om de namen van zijn andere kinderen gaat, is Will wat creatiever geworden.

Will was tot december 1995 getrouwd met zijn eerste vrouw en begon rond die tijd met Jada te daten. Het stel verloofde zich in november 1997 en ontdekte binnen enkele dagen dat Jada zwanger was van hun eerste kind, een jongen.

Het paar verwelkomde hun zoon, Jaden Christopher Syre Smith in juli 1998. Jaden trad in de voetsporen van zijn ouders en begon als jong kind te acteren, hoewel er critici waren die het mooie familiebeeld verzuurden door te beweren dat de ouders van de peuter zijn filminkomsten hadden genomen. Dat haalde natuurlijk pas veel later de krantenkoppen.

The Smiths verwelkomden in oktober 2000 ook een tweede kind samen, een dochter die ze Willow Camille Reign Smith noemden.

Willow was de eerste dochter die Will tijdens zijn twee huwelijken had gehad. Ze volgde het voorbeeld van haar broer en maakte ook haar acteerdebuut naast haar vader in de film I Am Legend. Het lijkt er echter op dat Willow meer geïnteresseerd is in muziek dan in acteren. Ze maakte haar muziekdebuut met de single Whip My Hair in 2010 en beschouwt muzikant Jay-Z als haar mentor.

Heeft The Smiths Jaden vernoemd naar Jada?

Hoewel het paar dit nooit publiekelijk heeft bevestigd, lijdt het geen twijfel dat ze hun twee kinderen naar elkaar hebben vernoemd. In het geheel der dingen is het niet de gekste naamgeving voor baby's van beroemdheden, maar fans schudden nog steeds hun hoofd toen ze het patroon realiseerden.

Het is duidelijk dat Jaden een mannelijke versie van Jada is, terwijl Willow een vrouwelijke interpretatie van Will is. Hoewel het voor fans niet altijd duidelijk was dat de Smiths ervoor kozen om de veronderstelde geslachten van hun namen voor hun kinderen om te keren, maakt het uitgeschreven het moeilijk om de overeenkomsten te ontkennen.

Hebben Will en Jada Willow vernoemd naar Will Smith?

Het lijdt weinig twijfel dat Willow bedoeld is om Will te imiteren. Terwijl de acteur zijn eerstgeboren zoon Trey de familienaam Willard III gaf, speelde hij wel met de naam van zijn dochter. Maar Willow Smith lijkt wel vernoemd te zijn naar haar vader Will Smith.

Hoewel er andere betekenissen zijn aan de namen van beide kinderen (Willow is een Engelse naam geïnspireerd op de zogenaamde boom, en Jaden betekent "God heeft gehoord"), zullen critici waarschijnlijk niet accepteren dat de Smiths gewoon koos namen die ze leuk vonden voor hun twee kinderen.

In plaats daarvan vragen fans zich af of hun gekozen naam de ultieme manier was om hun eigen ego een boost te geven. Sommigen lijken te denken dat het voor Will niet genoeg was om zijn eerste zoon naar zichzelf te noemen (Trey de familienaam gevend, hoewel Will zelf niet graag geassocieerd werd met zijn gewelddadige vader), en dat hij een stap verder ging met Willow en Jaden.

Critici hebben Jada ook lang beoordeeld omdat ze egocentrisch was (vooral te midden van haar drama en postdrama met August Alsina en de "verstrengeling"), dus Jadens naam is nog een ander punt in de richting van de aannames van trollen over haar.

In feite, hoewel de echtgenoten het ogenschijnlijk eens waren over de naam van hun twee kinderen, lijken mensen meer dan blij om Jada te bekritiseren voor van alles en nog wat; sommige fans denken dat mensen een excuus zoeken om haar te kruisigen.

Gelukkig, zelfs als Jada en Will de namen van hun kinderen zouden kiezen om met opzet miniversies van zichzelf te maken, is dat niet de slechtst mogelijke opvoedingstactiek die ze hadden kunnen gebruiken.

Aanbevolen: