De waarheid over het pasgeboren tweede kind van Khloé Kardashian en Tristan Thompson

Inhoudsopgave:

De waarheid over het pasgeboren tweede kind van Khloé Kardashian en Tristan Thompson
De waarheid over het pasgeboren tweede kind van Khloé Kardashian en Tristan Thompson
Anonim

Khloé Kardashian en Tristan Thompson hebben sinds 2016 een knipperlichtrelatie. Zelfs na zijn talrijke ontrouw kwam het paar in 2020 weer bij elkaar. In mei 2022, Khloé was naar verluidt voorgoed vertrokken uit Tristan.

Maar twee maanden later brak het nieuws uit dat het paar een broer of zus verwachtte voor hun dochter True, maar dat ze niet met elkaar spraken. Pas in augustus verwelkomden de twee eindelijk hun tweede kind. Dit is wat er echt aan de hand is in hun relatie.

Zijn Khloé Kardashian en Tristan Thompson nog steeds samen?

In 2020 vertelde een bron aan Us Weekly dat Khloé weer samen was met Tristan, in de hoop dat hij "voorgoed veranderd" was en klaar was om een "trouwe" partner voor haar te zijn.

"Khloé heeft goede hoop dat Tristan voorgoed is veranderd en zal blijven groeien en de geweldige en loyale partner zal zijn die hij gedurende hun tijd samen tijdens de [coronavirus] quarantaine is geweest", zei de insider. "Het feit dat Tristan niet heeft gewerkt of niet heeft kunnen omgaan met zijn vrienden en andere atleten die eerder een negatieve invloed op hem hebben gehad, zoals vroeger, is geweldig geweest voor hun relatie."

Destijds zei de bron ook dat de twee "het geweldig zouden vinden" om nog een kind te hebben, en merkte op dat "[hun] dochter, True, de perfecte leeftijd is voor een broer of zus."

Zeven maanden later onthulde de oprichter van Good American dat zij en de NBA-speler draagmoederschap overwogen. "[Mijn dokter] zei dat ik een risicodrager zou zijn voor een zwangerschap", zei de realityster in een clip van maart 2021 van Keeping Up with the Kardashians. "Ik ga niet in details treden voor de camera, maar ze zeiden dat de kans 80 procent is dat ik een miskraam krijg."

Ze voegde eraan toe dat ze "in het begin bijna een miskraam had gehad met True", maar "niet wist dat dat een slepend iets was." Haar arts zei dat ze "het vreselijk zou vinden om [een embryo] in te brengen zonder me te waarschuwen dat ik het waarschijnlijk niet zou kunnen dragen." Het nieuws liet Khloé "geschokt" achter en legde uit dat ze gewoon "probeerde… meer liefde en meer leven in haar familie te brengen".

Khloé &Tristan's baby nr. 2 werd verwekt voor zijn schandaal

In juli 2022 vertelde een vertegenwoordiger van Khloé aan People dat ze baby nr. 2 met Tristan. "We kunnen bevestigen dat True een broer of zus zal hebben die in november is verwekt", zei de insider.

"Khloé is de buitengewone surrogaat ongelooflijk dankbaar voor zo'n mooie zegening. We willen graag om vriendelijkheid en privacy vragen zodat Khloé zich kan concentreren op haar familie." De baby "werd in november verwekt" voordat ze ontdekte dat de atleet haar opnieuw had bedrogen. Een andere bron zei dat de twee elkaar sinds december 2021 niet meer hadden gesproken.

"Khloé en Tristan zijn niet meer bij elkaar en hebben sinds december niet meer gesproken buiten co-ouderschapszaken", zei de bron, eraan toevoegend dat "de baby via een draagmoeder werd verwekt voordat het aan Khloé en het publiek werd onthuld dat Tristan kreeg in december een baby met iemand anders."

Diezelfde maand verwelkomde Tristan een zoon genaamd Theo met fitnessmodel en personal trainer Maralee Nichols. Nadat de vaderschapstest positief was teruggekomen, verontschuldigde de professionele basketballer zich bij Khloé via zijn Instagram Story. "Khloé, je verdient dit niet. Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet", schreef hij. "Je verdient de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld niet."

Wat we tot nu toe weten over het tweede kind van Khloé Kardashian en Tristan Thompson

In augustus 2022 bevestigde een vertegenwoordiger van Khloé aan Good Morning America dat zij en Tristan zojuist hun tweede kind hadden verwelkomd via een draagmoeder. Caitlyn Jenner feliciteerde hen ook op Twitter. "Gefeliciteerd majoor @khloekardashian ik hou zoveel van je!" zij schreef. "Je bent zo'n sterke vrouw. En wat een geweldige moeder!" De naam van de baby is nog niet bekend gemaakt. Volgens People's bron neemt de realityster "haar tijd" om te beslissen over de naam van haar zoon.

"Khloé is in de wolken. Het krijgen van een broer of zus voor True was zo'n reis. Ze is erg opgewonden om weer moeder te zijn. Ze wilde heel graag een jongetje", vertelde de insider. "Khloé heeft nog geen naam gedeeld. Ze neemt de tijd voor de naam. Ze wil dat het precies goed is."

Een andere bron vertelde E! Nieuws dat True ook enthousiast is over het zijn van een grote zus. "Ze zijn allemaal echt extatisch over het verwelkomen van een nieuwe baby", zei de insider. "True is oud genoeg om echt te kunnen helpen en betrokken te zijn bij het voeden en verschonen van luiers. Ze vindt het heerlijk om een grote zus te zijn."

Aanbevolen: