Hier is hoe Rosie Huntington-Whiteley haar nettowaarde van $ 30 miljoen toevoegt

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Rosie Huntington-Whiteley haar nettowaarde van $ 30 miljoen toevoegt
Hier is hoe Rosie Huntington-Whiteley haar nettowaarde van $ 30 miljoen toevoegt
Anonim

Rosie Huntington-Whiteley was op een gegeven moment gemakkelijk een van de meest populaire Victoria's Secret Angels (totdat het bedrijf de Angels annuleerde en Megan Rapinoe tekende, wat controversieel werd). Afgezien hiervan heeft ze ook gemodelleerd voor Burberry, Badgley Mischka, Oscar de la Renta, Moschino en vele anderen.

Na jaren in de mode-industrie, bereikte Huntington-Whiteley de status van een mode-icoon. Wat nog belangrijker is, is dat ze nu naar schatting $ 30 miljoen waard is. En vandaag lijkt Huntington-Whiteley klaar te staan om daar de komende maanden iets aan toe te voegen.

Ze kreeg de kans om al vroeg haar eigen merk op te bouwen

Terwijl Huntington-Whitely regelmatig op de catwalks werkte, ontstonden er mogelijkheden voor ontwerpsamenwerking, en ze kon niet blijer zijn. Het was immers altijd al haar droom geweest om ontwerper te worden. "Ik wilde altijd al naar de modeacademie", vertelde het model aan Vogue. “Ik werd omgeleid. Ik werd meegesleept om te modelleren en ik dacht: 'Nou, het zal me in ieder geval wat ervaring binnen de industrie opleveren en ik zal hopelijk met verschillende ontwerpers van over de hele wereld aan de slag gaan', wat me is gelukt.”

Tegelijkertijd wist Huntington-Whiteley al vroeg dat ontwerpen een slimme zakelijke zet voor haar zou zijn. “Ik wilde er zeker van zijn dat ik een vorm van veiligheid had die niet alleen afhing van mijn uiterlijk. Ik wilde mijn brein gebruiken, het op verschillende manieren verkennen en nieuwe dingen proberen.” Dus toen Marks & Spencer met Huntington-Whiteley wilde werken aan een lingerielijn, greep ze de kans.

Toen het zijn debuut maakte, omvatte de Rosie for Autograph-collectie Franse onderbroeken, lingeriesets en zelfs kimono-achtige gewaden. Huntington-Whiteley werkte meer dan een jaar aan het ontwerp ervan. "Ik wilde dat de collectie voortreffelijk, elegant en vrouwelijk zou aanvoelen", vertelde ze aan Elle.

Later werkte ze ook samen met M&S en bracht ze haar eerste geur op de markt. "We zijn heel blij dat we met Rosie hebben samengewerkt aan de lancering van haar eerste geur", zegt Jo Jenkins, directeur schoonheid en lingerie van Marks & Spencer, in een persverklaring. "Onze klanten zijn grote fans van de Rosie for Autograph lingerie-samenwerking, en ik ben erg enthousiast dat ik zo'n prachtige, sensuele geur in ons M&S Beauty-aanbod kan brengen om dit aan te vullen." In de loop der jaren heeft Huntington-Whiteley's samenwerking met M&S zich ook uitgebreid tot badkleding.

Ze richtte haar eigen schoonheidssalon op terwijl ze met zwangerschapsverlof was

Huntington-Whiteley haar eerste kind met beau Jason Statham in 2017 (ze kondigde onlangs aan dat ze hun tweede kind verwachten). En hoewel het opvoeden van een kind hard werken is, weerhield dat haar er zeker niet van om een schoonheidssalon te starten. Op dit punt in haar leven was ze niet langer geïnteresseerd in het wachten op kansen om naar haar toe te komen."Ik heb altijd de controle willen hebben over waar mijn leven naartoe gaat", vertelde Huntington-Whiteley aan Net-A-Porter.

Daarom bedacht ze Rose Inc. De site beschrijft zichzelf als een "dagelijkse redactionele bestemming voor alles wat met schoonheid te maken heeft: make-uphandleidingen, onthullende interviews, visuele eye-candy en producten die zijn uitgeprobeerd, getest en goedgekeurd door Rosie Huntington -Whiteley zelf.' Toen het voor het eerst werd gelanceerd, maakte Huntington-Whitely ook duidelijk dat ze "ambitie en doelen" had voor haar website. Ze voegde er ook aan toe: "Ik heb een heel duidelijke visie van wat ik ermee wil creëren." Binnen een paar jaar zouden fans gaan beseffen dat ze grote toekomstplannen had voor haar bedrijf.

Ze heeft net een nieuw bedrijf gelanceerd

Tegenwoordig is Rose Inc. uitgegroeid tot meer dan alleen een redactionele schoonheidspagina. Onlangs introduceerde Huntington-Whiteley de make-up- en huidverzorgingslijn van Rose Inc. Ze is trots op het aanbieden van producten die zowel veganistisch als dierproefvrij zijn. “Voor mij was het vanaf de eerste dag essentieel dat Rose Inc een merk was dat gebaseerd was op moeiteloosheid en zichtbare effectiviteit. Een merk dat schone formules en klinisch bewezen resultaten levert”, vertelde Huntington-Whiteley aan The Hollywood Reporter. "Dit was niet alleen iets waar ik naar hunkerde van mijn schoonheidsproducten, maar ik zag mijn publiek er ook echt om vragen."

Het blijkt dat Huntington-Whiteley op feedback van haar Rose Inc.-site vertrouwde terwijl ze zich voorbereidde om haar nieuwe bedrijf te lanceren. "Ik heb echt de tijd genomen om de gegevens en analyses te bestuderen van de redactionele site die Rose Inc voor het eerst lanceerde in 2018", legde het model en de ondernemer uit. "Het was ongelooflijk inzichtelijk om te zien naar welke producten, merken, artikelen, prijsklasse en kleuren mijn publiek en gemeenschap converteerden, zodat veel van de producten die je de komende maanden op de markt zult zien komen, werden geïnformeerd."

Ondertussen, toen het bedrijf hun producten aan het ontwikkelen was, was Huntington-Whiteley vastbesloten ervoor te zorgen dat het geschikt was voor alle huidtypes, aangezien ze zelf vatbaar is voor huidproblemen. "Ik ben altijd ijverig geweest met mijn huidverzorgingsroutine sinds ik een huid heb die gevoelig is voor acne, maar ik wil mijn dagelijkse schoonheidsroutine zo eenvoudig en moeiteloos mogelijk maken", legt ze uit."Alle producten van Rose Inc. zijn multifunctioneel, bevatten huidverzorgingsvoordelen en zijn niet-comedogeen (wat betekent dat ze de poriën niet verstoppen)."

Op dit moment zijn Rose Inc.-producten online en in Sephora verkrijgbaar. Huntington-Whiteley zegt ook dat er "nieuwe producten binnenkomen in een cadans van 10 tot 12 weken."

Aanbevolen: