Diddy, Jermaine Dupri en Dr. Dre maken deel uit van een rare strijddriehoek

Inhoudsopgave:

Diddy, Jermaine Dupri en Dr. Dre maken deel uit van een rare strijddriehoek
Diddy, Jermaine Dupri en Dr. Dre maken deel uit van een rare strijddriehoek
Anonim

De hitte in de muziekindustrie was net opgedraaid, nadat Jermaine Dupri naar Twitter ging om Diddy te beschimpen om met hem de confrontatie aan te gaan in een Verzuz-gevecht. Hij startte een onderlinge competitie, maar toen Diddy antwoordde, veranderde de situatie al snel in een vreemde gevechtsdriehoek. Fans dachten dat Diddy de uitdaging zou aangaan en dat de twee muziekmagnaten het op het podium zouden uitvechten, maar in plaats daarvan sleepte Diddy Dr. Dre in de vergelijking en beweerde dat hij de enige artiest is met wie hij het podium zou betreden die zich echt staande kon houden tegen hem.

Diddy en Jermaine Dupri bevinden zich op het punt van een diss-oorlog, terwijl ze naar elkaar porren, elkaar ophitsen en de legendarische Dr. Dre binnenhalen als een voorbeeld van grootsheid.

Jermaine Dupri gaat een uitdaging aan

Fat Joe en Ja Rule hebben zojuist de confrontatie met Verzuz aangegaan, en dat leek Jermaine Dupri in een hogere versnelling te brengen. Hij ging naar Twitter om Diddy te laten weten dat hij momenteel in Madison Square Garden was en klaar stond om het tegen hem op te nemen. De uitdagende toon ging diep toen hij Diddy vertelde dat hij "training" nodig had om hem aan te pakken.

Toen leunde hij achterover en wachtte, maar hij hoefde niet lang te wachten.

Diddy reageerde snel, maar hij liet niet helemaal de reactie zien die de meeste fans verwachtten. Hij bespotte Dupri's uitdaging door hem te beledigen en verklaarde dat hij "niet genoeg treffers heeft" om zo'n gevecht met hem aan te gaan. Diddy kleineerde Dupri's capaciteiten en voegde vervolgens een kleine draai aan de vergelijking toe die niemand had verwacht.

Diddy doet een beroep op Dr. Dre

Diddy zei verder; “Ik zal je verpletteren met gewoon biggie n Mary. Maar ik heb het grootste respect voor jou als muzikale legende – Dre is de enige die met mij in de ring kan komen.”

Zo veranderde de confrontatie tussen dit duo in een driehoek, aangezien Diddy de enige persoon voorstelde met wie hij het op wilde nemen, en de enige persoon die het naar zijn mening waardig was om een gevecht aan te gaan, was Dr. Dre.

Dr. Dre heeft dit niet publiekelijk over en weer erkend, maar fans hebben gewogen op sociale media, en de online consensus is dat Jermaine Dupri Diddy in een oogwenk zou roken.

Fans haastten zich snel naar Jermaine's verdediging en lijken echt te willen dat Diddy zijn zelfverklaarde vaardigheden voor de wereld laat zien, in plaats van zich te verschuilen achter de Dr. Dre-uitdaging en een nieuwe dynamiek toe te voegen aan de vergelijking.

Het Verzuz-podium blijft open, net als Dupri's uitdaging voor Diddy… en fans wachten tot iemand de volgende zet doet.

Aanbevolen: