George Clooney weigerde deel uit te maken van deze iconische reboot

Inhoudsopgave:

George Clooney weigerde deel uit te maken van deze iconische reboot
George Clooney weigerde deel uit te maken van deze iconische reboot
Anonim

Met een enorm vermogen van $500 miljoen lijkt George Clooney echt niet het soort man dat zich een weg door het leven worstelde. Dat is echter niet helemaal waar.

Hij werd uit zijn honkb alteam gezet toen hij probeerde competitief te worden en later zou hij een hele reeks banen hebben, waaronder verkoper van damesschoenen, het snijden van tabaksproducten en zelfs bouwwerkzaamheden.

De sprong naar acteren heeft zijn leven zeker veranderd. Clooney begon te werken als figurant in de vroege jaren '80, zijn grote doorbraak duurde enige tijd en vond plaats in het volgende decennium toen hij groot scoorde in de rol van Dr. Doug Ross op 'ER'. Het is veilig om te zeggen dat zijn carrière vanaf daar begon.

Zoals zoveel andere A-lijst acteurs, kan het kiezen van het juiste project een hele opgave zijn, vooral wanneer er regelmatig scripts op je af komen.

Clooney heeft een aantal opmerkelijke projecten afgewezen, vooral op televisie. We bekijken een reboot die George afwees, samen met een andere die hij waarschijnlijk niet zou doen, gezien zijn recente woorden.

Daarnaast gaan we enkele filmrollen bekijken die hij ook afwees.

Hij heeft in het verleden verschillende projecten afgewezen

George is een veelgevraagde man, vooral als het gaat om werken op het grote scherm. Laten we eerlijk zijn, George ha alt de mensen naar de theaters, zelfs als de film niet redelijk is.

Nou, in sommige gevallen was de film meer dan redelijk. Clooney had echter niet het gevoel dat hij geschikt was voor de rol. De iconische film 'The Notebook' is daar een voorbeeld van.

Ondanks het succes was Clooney niet zo verkocht. "Ik ging jaren geleden een film maken die The Notebook heette, die Ryan Gosling ook echt deed, en ik ging het doen met Paul Newman. Ik speelde de flashback en Paul Newman was de oude man."

Hoewel het script goed was, kon Clooney zichzelf op dat moment in zijn carrière niet voorstellen in de rol van een 30-jarige.

"Paul en ik hadden het erover om het te doen, en we zaten daar op een dag en ik keek naar hem en ik zei: 'Ik kan deze film niet doen, Paul'", herinnerde Clooney zich.

"Hij had zoiets van. 'Waarom?' Ik had zoiets van: "Omdat iedereen weet hoe je eruit ziet op 30-jarige leeftijd. Je hebt blauwe ogen, ik heb bruine ogen. Je bent te beroemd om 30 voor mij om je te spelen op 30, het zal nooit werken." En hij zegt: 'Ik denk dat je gelijk hebt.'

In de recentere omstandigheden zegt Clooney nee tegen tv. In dit geval was het een reboot, die teruggaat tot zijn vroegere dagen.

'Roseanne' afwijzen

Hij speelde de rol van Booker Brooks gedurende 11 afleveringen, lang geleden. Gezien haar interview met Howard Stern, zei Roseanne Barr dat er serieuze interesse was om Clooney terug te brengen voor de reboot.

"George Clooney wilde niet komen, dus dat was jammer", vertelde ze aan Stern.

Het klikte tussen de twee tijdens hun tijd samen in de show. Hoewel Roseanne toegaf, bracht Clooney haar in ernstige problemen, aangezien hij nogal een grappenmaker was.

Clooney liet haar de set vernielen en naar de netwerkpresident sturen. Gezien het feit dat de show een ratingleider was, zei hij dat het grappig zou overkomen…

Het is duidelijk niet het geval. "Dat veroorzaakte veel problemen voor mij. Ik had die foto niet moeten sturen", zei ze. "Maar het is zo grappig."

Roseanne zou zich niet al te slecht moeten voelen, want het lijkt erop dat Clooney vrij selectief is als het gaat om reboots.

Nee zeggen tegen een andere potentiële herstart

Hij nam deel aan een 'E. R.' reünie en natuurlijk kwam de onvermijdelijke vraag naar voren, over Clooney en de kans dat de acteur de show opnieuw opstart.

Nogmaals, hij leek niet zo in het idee te zijn: "Ik weet het niet. Het moeilijkste is dat als je naar de show kijkt en consequent over zoveel jaren - het moeilijk zou zijn om te zeggen dat je het zou kunnen doen op het niveau dat we het deden, "zei hij over een mogelijke reboot. "Ik ben niet zeker dat die beschikbaar is."

Hij drukte het idee op zijn minst niet helemaal uit en in werkelijkheid leken de andere castleden erg open over het idee.

Wie weet, misschien met wat overtuigingskracht zal hij het op den duur eens zijn…

Aanbevolen: