Een deel van het enorme vermogen van Ariana Grande komt uit een verrassende bron

Inhoudsopgave:

Een deel van het enorme vermogen van Ariana Grande komt uit een verrassende bron
Een deel van het enorme vermogen van Ariana Grande komt uit een verrassende bron
Anonim

Voor iedereen die Ariana Grande op Nickelodeon zag acteren, is het bijna schokkend om te zien hoe ver ze is gekomen.

Nu is de getrouwde zangeres een van de meest bekende beroemdheden ter wereld, heeft hij overal getoerd en heeft hij als inspiratie gediend voor een hele nieuwe generatie artiesten.

Ze is heel schattig, maar heeft ook een duizelingwekkend hoog vermogen, wat Grande des te intrigerender maakt. Maar het blijkt dat veel van haar cashflow niets te maken heeft met haar albumverkoop of concertkaartjes.

Dus welke verrassende bron van inkomsten heeft Grande en hoe heeft het haar vermogen vergroot? Laten we het uitzoeken.

Hoeveel krijgt Ariana Grande betaald?

De vraag hoeveel Ariana betaald krijgt, komt neer op waar fans van inkomstenbronnen aan denken. In het verleden verdiende Grande geld met haar rol in Nickelodeon's 'Victorious' en later 'Sam &Cat.'

Pas een paar jaar later werd haar parttime zangoptreden op de set haar carrièrepad. Op dat moment begon Ariana geld te verdienen voor haar muziek.

Het was een langzame start, met nummers die heel anders zijn dan de muziek die Ariana tegenwoordig maakt. Pas later in haar carrière kwam het bereik van vier octaven van de zangeres echt tot uiting. Maar haar vermogen groeide snel toen de albums begonnen te komen, en Ariana verdient nu een waanzinnige hoeveelheid geld.

In feite was haar vermogen in 2020 ongeveer $ 100 miljoen; vanaf 2021 is ze $ 180 miljoen waard. En ze heeft zich zojuist aangemeld als jurylid voor 'The Voice', wat waarschijnlijk ook aardig zal betalen.

Maar zelfs vóór haar nieuwe contract voor de realityserie, is dat een sprong van $ 80 miljoen in slechts één jaar, wat betekent dat Ariana's gemiddelde jaarinkomen zeker hoger ligt dan het totale vermogen van veel andere muzikanten.

Muziek en tv-optredens zijn echter niet Ariana's enige bron van inkomsten. Ze heeft de eerder genoemde verrassende inkomstenbron, en wie weet hoeveel dat in de loop der jaren aan haar portemonnee is toegevoegd.

Ariana Grande verdient bank van YouTube

Het is niet verwonderlijk dat Ariana een krachtpatser is op YouTube. Met liedjes en bijbehorende video's als '7 Rings' en 'Thank U Next' blaast de zangeres al een tijdje de YouTube-hitlijsten op.

In feite heeft ze op dit moment bijna 20 miljard views.

En jaren geleden -- in 2016 -- berichtten bronnen over een opkomende Ariana's portemonnee. Op dat moment had Ariana blijkbaar maar liefst $ 26 miljoen verdiend met alleen het videoplatform.

Youtubers.me beweert dat Ariana ongeveer $ 150.000 per maand verdient op de videosite, dankzij haar meer dan 49 miljoen abonnees.

Dat bedrag kan echter zijn toegenomen sinds bronnen er voor het laatst over berichtten; miljarden views zouden wel eens meer waard kunnen zijn dan $26M.

Over het algemeen concurreert Ariana in feite met enkele van de meest gewilde streamers, waaronder schoonheidsmerken en game-experts, ook al plaatst ze tegenwoordig alleen maar muziekvideo's via Vevo.

Maar zo begon het niet.

Hoe is Ariana Grande begonnen op YouTube?

In tegenstelling tot sommige van haar tijdgenoten stond Ariana Grande nooit echt bekend als 'een YouTuber'.

Hoewel ze grotendeels beroemd werd door haar acteeroptredens op Nickelodeon (die verrassend genoeg het minste van al haar mediawerk betaalde), was Grande eerder in haar carrière productief op YouTube.

In feite plaatste ze als jonge tiener zoveel inhoud dat sommige fans begonnen te vragen of Ariana Grande een wonderkind was.

De vroegste video's van Ariana bevatten tenslotte haar zelfgeproduceerde liedjes (letterlijk Ariana die thuis zingt, aan knoppen en schakelaars draait halverwege de video), covers van Mariah Carey-hits en slechts een paar heel schattige video's van haar met haar vrienden.

Vroeger verdiende Ariana een aanhang die volledig los stond van haar Nick-optredens.

Hoewel het netwerk haar echt in de schijnwerpers zette en haar in sommige afleveringen letterlijk een podium gaf om op te staan, lijkt het erop dat Grande's zelfgemaakte video's haar uiteindelijk beroemd hebben gemaakt.

Hoeveel geld geeft Ariana uit?

Ariana Grande verdient waarschijnlijk meer aan rente op haar geld dan wat de gemiddelde persoon per jaar verdient door fulltime te werken.

Maar hoe besteedt ze haar megamiljoenen? Ze hamstert zeker niet alles en geeft zeker op veel manieren uit: schoonheidsproducten, biologisch (en vaak veganistisch) eten, meerdere herenhuizen en meer.

Maar het is oké; zij en haar man hebben een enorm gecombineerd vermogen, dus het is onwaarschijnlijk dat hun inkomsten snel zullen afnemen.

YouTube zal ook niet in de nabije toekomst instorten, wat in wezen garandeert dat Ariana die passieve inkomstenbron zal hebben om op te vertrouwen, aangezien haar inkomen astronomisch blijft stijgen.

Aanbevolen: