Deze Hollywood-sterren maken deel uit van de huidige vriendengroep van Lil Nas X

Inhoudsopgave:

Deze Hollywood-sterren maken deel uit van de huidige vriendengroep van Lil Nas X
Deze Hollywood-sterren maken deel uit van de huidige vriendengroep van Lil Nas X
Anonim

Gedurende de loop van zijn carrière is Lil Nas X een uitgesproken figuur geweest als het gaat om LGBTQ-rechten in de hiphopgemeenschap. Hij heeft zelfs een aantal twijfelachtige bewegingen gemaakt en heeft geleid tot controverses bij een conservatief publiek, waaronder de tijd dat hij 'Satan-schoenen' verkocht en zijn iconische 'Call Me By Your Name'-muziekvideo.

Dat gezegd hebbende, zijn humoristische persoonlijkheid en sympathieke persoonlijkheid hebben veel mensen tot hem aangetrokken, waaronder zijn Hollywood-vrienden. Van zijn medewerker Jack Harlow tot de legendarische Elton John, hier is een update van de huidige beroemde vrienden van Lil Nas X.

8 Jack Harlow

Lil Nas X heeft Jack Harlow getagd voor de nieuwste single van de rapper, 'Industry Baby', en zijn tot nadenken stemmende muziekvideo. Tot dit schrijven heeft de pakkende single van het Montero-album van Nas X meer dan 140 miljoen views op YouTube verzameld en het telt nog steeds. Tijdens een interview met Variety gaf Harlow toe dat hij tegen het einde van 2020 altijd bewondering had voor Nas en "de manier waarop hij met internet omging" voordat de twee samenkwamen voor de single.

"Ik denk dat hij een stem geeft aan veel mensen en kinderen die er een kunnen gebruiken. Ik denk dat de gemeenschap die hij vertegenwoordigt iemand kan gebruiken die succes heeft op algemeen niveau", zei hij.

7 Madonna

Voordat Nas X op het toneel verscheen en de krantenkoppen haalde door een stomende kus te delen op de BET Awards, had Madonna het als eerste gedaan. In 2003 deelde de Material Girl een kus met Britney Spears en Christina Aguilera op het podium van de MTV Video Music Awards. Als twee iconische LGBTQ-iconen gaf de legendarische zanger een shout-out naar Lil Nas X na zijn beruchte BET Awards-kus.

6 Billie Eilish

Lil Nas X en Billie Eilish zijn de twee grootste jonge rijzende sterren die we de afgelopen jaren hebben gezien. Hun snelle opkomst bereikte vorig jaar een cruciaal punt toen ze een overvloed aan prijzen wonnen bij de Grammy's, waarbij ze allebei zes nominaties voor elk ontvingen.

"Verdomme, maar hoe? Ik heb het grootste nummer. Dat is niet eerlijk", sprak hij met de Britse GQ Style over het verlies van het Grammy's Record of the Year aan de zanger. "Ik heb al die energie die ik voelde op haar gestoken. Het werd jaloezie die niet gerechtvaardigd was."

5 James Charles

De volgende op de lijst is James Charles, de controversiële schoonheidsgoeroe van YouTube. Hij rekruteert vaak beroemde publieke figuren voor het doen van make-up op zijn video's, waaronder Kylie Jenner, Kesha, Madison Beer, Addison Rae en Lil Nas X. Als een van de twee grootste sterren op de internet op dit moment, deelden de rapper en de beauty-influencer een heel leuk moment, omdat fans enthousiast waren om enkele van de meest invloedrijke LGBTQ-iconen te zien rondhangen.

4 Elton John

De crooner sprak veel over Lil Nas X en hun vriendschap tijdens een interview in het radioprogramma Capital Breakfast met Roman Kemp. De twee ontmoetten elkaar uiteindelijk voor het eerst bij de iHeartRadio Awards in Los Angeles in mei 2021, en Nas tikte hem aan voor "One of Me" op het Montero-album.

"Ik bewonderde hem van een afstand en toen bracht het lot ons samen. Ik denk dat ik twee homoseksuele mannen in het vak ben - een blanke, een zwarte - en hij heeft een geweldig gevoel voor humor, wat je kunt zien aan zijn video's, " herinnerde hij zich.

3 Miley Cyrus

Dankzij de remix van "Old Town Road" met Billy Ray Cyrus, heeft Lil Nas X een enigszins heilzame band ontwikkeld met Billy Ray's dochter, Miley In feite, de rapster onthulde dat hij plannen had om aan een plaat te werken met de actrice Hannah Montana, maar de aanhoudende COVID-19-pandemie heeft hun plannen tot stilstand gebracht.

"Ik had eerder vorig jaar plannen om met Miley aan dit ene nummer te werken en toen gebeurde de pandemie", vertelde Nas X aan Andy Cohen tijdens een interview in januari 2021. "We hebben elkaar niet ontmoet of zo. Maar weet je, misschien gaat het nu gebeuren."

2 Kid Cudi

Veteraans rapper Kid Cudi heeft ook veel gesproken over Lil Nas X, aangezien de seksualiteit van Lil Nas X een constant gespreksonderwerp werd onder zowel fans als critici. Zien we binnenkort een samenwerking?

"Om een homoseksuele man in hiphop zijn ding te laten doen en records te verpletteren - dat is enorm voor ons en voor Black excellence. De manier waarop hij niet bang is om mensen ongemakkelijk te maken, is zo rock-'n-roll. Hij is een echte rockster, " Cudi brengt hulde aan Nas X on Time 100 te midden van de ongebreidelde terugslag waarmee de rapper te maken heeft gehad sinds hij uitkwam.

1 Lizzo

Ten slotte hebben we Lizzo die vorig jaar met acht van haar eigen noms bovenaan Lil Nas X en Billie Eilish's Grammy Awards-nominaties stond. Volgens de rapper bezochten de twee zelfs een stripclub na hun Grammy-overwinning!

"Waarschijnlijk toen ik met Lizzo naar de stripclub ging. Dat was een geweldige tijd. Ze speelden onze liedjes en waren aan het strippen. Het was een gekke avond", vertelde Lil Nas X aan Jimmy Fallon, en vertelde over de avond dat hij en Lizzo gingen naar de stad na de prijsuitreiking.

Aanbevolen: