Southern Charm': 10 details over de recente controverses van Madison LeCroy

Inhoudsopgave:

Southern Charm': 10 details over de recente controverses van Madison LeCroy
Southern Charm': 10 details over de recente controverses van Madison LeCroy
Anonim

Als je een fan bent van Bravo's Southern Charm, is de kans groot dat je de castleden en hun verhalen inmiddels redelijk goed kent. De serie is in totaal zeven seizoenen aan de gang, met het achtste seizoen dat naar verluidt deze maand begint te filmen, en in grote lijnen volgt dezelfde groep vrienden (en vijanden) nu al jaren.

Met enkele veranderingen in de cast terwijl nieuwe mensen door de stad Charleston, South Carolina filteren, leren kijkers meer over de ins en outs van hun leven in een kleine stad en over wie de cast werkelijk is, zowel binnen hun vriendschapskringen als buiten hen. Natuurlijk zit er een gezonde dosis romantiek en drama in de serie, maar dat is te verwachten - het maakt deel uit van de aantrekkingskracht van de serie.

Een van de castleden van de recente seizoenen van Southern Charm is Madison LeCroy. LeCroy begon als gast in de show voordat hij een paar seizoenen vertrok en terugkeerde voor de laatste twee. Ze heeft tot nu toe behoorlijk wat controverse gehad over de serie, en ook buiten het Southern Charm-rijk.

Het punt is dat sommige mensen een hekel hebben aan LeCroy, maar anderen houden van haar, en sommigen lijken zelfs een hekel aan haar te hebben. Hoe je ook over haar denkt, Madison LeCroy heeft haar persoonlijke worstelingen overwonnen en is blij met wie ze is, controverse of niet!

8 Madison LeCroy houdt ervan om in de pot te roeren

LeCroy is dol op het roeren in de pot, en ze wil het niet verbergen. Veel Southern Charm draait om de vriendschappen en frenemies binnen de groep en dat gaat natuurlijk gepaard met veel roddels. Terugkijkend op veel van de grote uitbarstingen van de serie de laatste tijd, heeft LeCroy er veel mee te maken.

7 Ze was gekoppeld aan Jay Cutler

Ze was gelinkt aan Jay Cutler na zijn splitsing van Kristin Cavallari en deelde zelfs een sms-uitwisseling tussen de twee nadat geruchten de ronde deden dat ze het hele ding verzon. Een bron vertelde PEOPLE dat ze hem naar buiten heeft gevlogen om haar te zien nadat de Southern Charm-reünie was gefilmd.

"Jay reikte naar Madison en ze brachten tijd samen door. Ze vloog naar hem toe na het filmen van de Southern Charm-reünie vorige maand."

6 Madison LeCroy was ook gelinkt aan Alex Rodriguez

Ze was ook gelinkt aan Alex Rodriguez toen Rodriguez nog verloofd was met Jennifer Lopez Het paar is sindsdien uit elkaar gegaan en veel fans vragen zich af of dit vermeende contact er iets mee te maken heeft. Hoewel LeCroy toegaf Cutler te hebben gezien, zegt ze ook dat ze Rodriguez nooit heeft ontmoet, alleen dat hij contact met haar heeft opgenomen.

“Hij nam contact met mij op. En ja, we hebben een DM gestuurd, maar verder was er niets. Ik heb hem nog nooit fysiek gezien, aangeraakt. Ik ben geen f-king leugenaar en daar zal ik voor opkomen.”

5 Ze spreekt haar gedachten

Madison LeCroy is niet bang om haar mening te uiten, en dat is iets wat haar supporters leuk vinden aan haar. Ze deed mee aan de serie en vanaf het begin was ze niet stil als het om haar mening ging. Soms betekende dat dat ze in het openbaar ruzie moest maken met haar toenmalige schoonheid Austin en sterke meningsverschillen had met de vrouwtjes van Southern Charm, maar dat kon haar niet schelen.

4 Madison LeCroy heeft een nieuwe relatie

Eerder dit jaar deelde LeCroy haar nieuwe relatiestatus in een Instagram-bericht en vanaf het begin zagen ze er samen gelukkig uit. Het paar is nog steeds aan het daten en LeCroy deelt van tijd tot tijd updates en foto's van haar vriend. Ze zien eruit als een schattig stel en ze zien er erg verliefd op elkaar uit.

3 Ze schuwt een argument niet

LeCroy is niet iemand die ruzie uit de weg gaat, en de clip hierboven bewijst het. Soms zijn die argumenten voor niemand een lichtend moment. Soms moeten ze opkomen voor haar vrienden en de mensen beschermen waar ze om geeft. Het maakt niet uit aan welke kant van de medaille, ze zal haar punt duidelijk maken.

2 Deze fan is hier voor het drama

Met de bevestiging van seizoen 8 van Southern Charm is deze fan klaar voor de terugkeer van de show - de Madison LeCroy-show dus. Zoals we al zeiden, niet iedereen is een grote fan van LeCroy, maar ze heeft veel mensen die voor haar duimen -- of het nu is omdat ze van het drama genieten, of omdat ze de persoon eronder zien.

1 Ze is blij met zichzelf

Controverse of niet, LeCroy is blij met zichzelf en ze verandert voor niemand wie ze is. Ze lijkt gelukkiger dan ooit en als ze is gegroeid door wat ze heeft meegemaakt, is dat alles waar iedereen op kan hopen, en het gebeurde op haar eigen voorwaarden.

Aanbevolen: