Southern Charm's Madison LeCroy kan het niet helpen, maar ruzie met de vriendin van Austen Kroll

Inhoudsopgave:

Southern Charm's Madison LeCroy kan het niet helpen, maar ruzie met de vriendin van Austen Kroll
Southern Charm's Madison LeCroy kan het niet helpen, maar ruzie met de vriendin van Austen Kroll
Anonim

Gedurende een groot deel van de entertainmentgeschiedenis zijn er niet zoveel moderne verhalen verteld in het zuiden. Helaas kon lange tijd hetzelfde worden gezegd als het gaat om 'reality'-tv. Dankzij Bravo's Southern Charm, die sinds 2014 in de lucht is, heeft iedereen die 'reality'-tv met een zuidelijke flair wil zien, de perfecte show om naar te kijken.

Natuurlijk is er veel meer leuks aan Southern Charm dan het feit dat de show in het zuiden is opgenomen. Immers, net als veel andere populaire 'reality'-shows die tegenwoordig in de lucht zijn, richt Southern Charm zich op enkele rijke socialites die levens hebben vol drama en roddels. Veel Southern Charm-sterren zijn bijvoorbeeld tijdens de show uitgegaan en helaas zijn koppels zoals Kathryn Dennis en Chleb Ravenell hun eigen weg gegaan. Evenzo gingen Madison LeCroy en Austen Kroll, na bijna drie jaar daten, eind 2020 uit elkaar. Sindsdien heeft Kroll een nieuwe vriendin en het bleek dat LeCroy het schijnbaar niet kon laten om wat schaduw te werpen in zijn nieuwe liefde richting van interesse.

Hoe de vete van Madison LeCroy en Olivia Flowers begon

Als een stel een tijdje samen is geweest, is het niet meer dan normaal dat ze hun leven tot op zekere hoogte gaan combineren. Bovendien, afhankelijk van wat de leden van het paar van het leven willen, is het na een jaar of twee logisch om mogelijk grote plannen voor de toekomst te maken. Dientengevolge, wanneer een paar uit elkaar gaat nadat ze dat soort niveau in hun relatie hebben bereikt, kan het voor beide betrokkenen buitengewoon moeilijk zijn om te accepteren dat de dingen zijn geëindigd. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat zoveel stellen uit elkaar gaan en het keer op keer weer goedmaken in de hoop dat het uiteindelijk lukt.

Naast sommige stellen die op een moeilijke breuk reageren door weer bij elkaar te komen, is het normaal dat sommige mensen na een breuk uithalen naar hun ex. Gelukkig kan het makkelijker zijn om over dat soort emoties heen te komen als het je lukt om een schone breuk met je ex te maken. Als het gaat om 'reality'-sterren zoals Madison LeCroy en Austen Kroll, is het echter bijna onmogelijk om elkaar volledig te vermijden, omdat ze in dezelfde show blijven schitteren. Erger nog, Krolls nieuwe vriendin Olivia Flowers is vanaf seizoen acht toegetreden tot de cast van Southern Charm.

Toen werd aangekondigd dat Olivia Flowers deel zou gaan uitmaken van het achtste seizoen van Southern Charm, dacht iedereen dat het slechts een kwestie van tijd was voordat het tot een hoogtepunt zou komen met Madison LeCroy. Toch verbaasde het de meeste toeschouwers dat LeCroy en Flowers, nadat de debuutaflevering van het achtste seizoen was uitgezonden, op elkaar begonnen te schieten. Maar gezien het feit dat LeCroy vaak een controversemagneet lijkt te zijn, was het misschien belachelijk dat iemand verrast was door wat er daarna gebeurde.

Austen Froll's nieuwe vriendin Olivia Flowers nam grote foto's

Tijdens de eerste aflevering van het achtste seizoen van Southern Charm, verwees Austen Krolls nieuwe vriendin Olivia Flowers naar zijn ex, Madison LeCroy, als 'homegirl'. Daar was Lecroy duidelijk niet blij mee en besloot te reageren op de opmerking van Flowers door een foto van zichzelf op Instagram te plaatsen met het onderschrift "I'd eerder a homegirl than a homely girl?".

Natuurlijk is het legitiem dat Madison LeCroy een hekel heeft aan Olivia Flowers om welke reden dan ook, inclusief het feit dat ze met Austen Kroll uitgaat. Dat gezegd hebbende, vonden veel mensen de reactie van LeCroy op Flowers nog steeds belachelijk. Iedereen die beweert dat Flowers 'huiselijk' is, heeft immers werkelijk belachelijke schoonheidsnormen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een van de beste reacties op LeCroy's bericht uit slechts één woord bestond, "bekrompen".

Ondanks de manier waarop veel toeschouwers reageerden op de Instagram-post van Madison LeCroy, koos Olivia Flowers ervoor om ook een reactie te plaatsen in de vorm van een Instagram-verhaal. Naast een foto van zichzelf terwijl ze in een huisjas lag en op het punt stond Doritos op te eten, schreef Flowers de woorden 'Huiselijk? Meer zoals Homebody?” Het is niet verwonderlijk dat, zoals het geval was met de post van LeCroy, veel mensen Flowers naar buiten riepen en de kant van Madison kozen.

Op het moment van schrijven is er alle reden om aan te nemen dat de vete van Olivia Flowers en Madison LeCroy op zijn minst in de nabije toekomst zal voortduren. Immers, zelfs als Austen Kroll en LeCroy allebei een relatie hebben die hen schijnbaar gelukkig maakt, maakt dat geen einde aan het drama. Op dit moment lijkt het er zelfs op dat het slechte bloed dat bestaat tussen LeCroy, Flowers en Kroll nog lang zal overleven.

Natuurlijk zou het in hun belang zijn als ze al het drama achter zich konden laten. Dat zou echter geen geweldige tv opleveren, dus de producers van Southern Charm zijn waarschijnlijk blij met hoe het nu gaat.

Aanbevolen: