Big Brother 23': Fans roepen Azah op voor het verraden van Hannah

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': Fans roepen Azah op voor het verraden van Hannah
Big Brother 23': Fans roepen Azah op voor het verraden van Hannah
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Big Brother 23' van 16 september 2021 worden hieronder besproken! De aflevering van vanavond gemist? Maak je er geen zorgen over. Stream nu het hele seizoen op Paramount+. Big Brother 23 laat ons allemaal alle gevoelens voelen! Het einde van dit seizoen is nabij, en het was een geweldige tijd. We zijn niet alleen klaar om de allereerste Black-speler in de geschiedenis van Big Brother in de VS te kronen, maar de winnaar neemt voor het eerst maar liefst $ 750.000 mee naar huis.

Als er goed nieuws is, is er altijd slecht nieuws, en vanavond bezorgde fans een grote teleurstelling. Zoals het publiek wist van de dubbele uitzetting van vanavond, kwam het BB-huis er live achter net nadat ze een van de favoriete spelers van dit seizoen, Tiffany Mitchell, naar huis hadden gestuurd. Hoewel het misschien als een verrassing kwam, wisten veel fans dat Tiff de volgende zou zijn, aangezien ze al geruime tijd een doelwit op haar rug heeft.

Nou, het ging van kwaad tot erger toen het erop aankwam om de tweede HoH te kronen, nog een veto te spelen en uiteindelijk nog een gast naar huis te sturen, en deze keer was het Hannah, en fans geven Azah de schuld voor het feit dat ze haar in wezen heeft verraden en haar de deur uit laten lopen.

Tiffany Mitchell uit 'Big Brother' gezet

Toen Tiffany Mitchell door die Big Brother-deur liep, was het duidelijk dat we een meesterbrein in handen hadden, en we hadden gelijk! Niet alleen als Tiffany gemakkelijk een van de beste spelers dit seizoen is, maar ze is zeker daarboven als een van de beste in de geschiedenis van Big Brother.

Na haar entree was het duidelijk dat Tiff wat risico's wilde nemen en een aantal grote stappen wilde zetten, wat inhield dat ze een geheel zwarte alliantie moest aangaan, genaamd The Cookout. Het doel was om de laatste 6 te halen, en met Tiffany's strategie en het hele team samenwerkten ze een laatste 6 zonder dat iemand het in de gaten had.

Hoewel Tiffany degene was achter de vorming van The Cookout, was ze de eerste die de laars kreeg, waardoor ze zich "gekwetst" voelde, zoals ze zei tijdens haar interview met Julie Chen na haar uitzetting. Xavier, Azah en Big D stemden allemaal om Tiffany uit te zetten, waarmee ze duidelijk maakten dat ze haar als een te grote bedreiging zagen.

Ondanks dat hij als zesde de deur uit liep, blijft Tiffany een favoriet bij de fans, en terecht! Hoewel ze deze keer niet de overwinning pakte, hopen fans dat Tiffany terugkeert voor een all-star seizoen, zo niet, dan zal ze schitteren als een van de besten om het Big Brother-scherm te sieren.

Azah verraadt Hannah

Aza! Wat heb je gedaan? Ik denk dat ik namens iedereen spreek toen ik zag: "Waarom, Azah? Waarom?" Tijdens de dubbele ontruiming van vanavond zou een nieuw hoofd van het huishouden twee spelers nomineren voor ontruiming, en Azah kwam binnen met zijn allereerste seizoensoverwinning, en hij verspeelde het totaal! Tiffany had Azah afgezworen dat de mannen samenwerkten en dat ze elk van hen zouden aanvallen, maar dat was niet genoeg om 1) te stemmen om Tiffany te behouden, en 2) om Hannah veilig te houden.

Azah ging door en nomineerde Hannah naast Xavier, en vertelde Chaddha dat X of Kyland haar doelwit waren, maar Hannah speelde zelfs het ergste scenario uit, wetende dat ze naar huis zou gaan als ze de straat op zou gaan, maar Azah luisterde geen moment. Fans zijn nu woedend dat ze Hannah praktisch onder de bus heeft gegooid en haar uitzetting bevestigde op het moment dat ze haar naam uitsprak tijdens de nominatieceremonie.

Hoewel sommige fans boos zijn, zijn velen niet in het minst verrast. Aangezien Azah de eerste twee weken van het spel had nagelaten Hannah als lid van The Cookout te noemen, is het duidelijk dat ze altijd een probleem met haar heeft gehad. Hoewel de twee nooit ruzie hadden, lijkt het alsof Azah liever haar eigen spel in gevaar zou brengen dan Hannah te zien winnen.

Het was duidelijk dat het de verstandigste beslissing zou zijn geweest om Hannah veilig te houden, maar Azah verspeelde haar overwinning door niet strategisch achter X of Kyland aan te gaan, wat duidelijk maakte dat ze beter af was geweest om niets te winnen bij alles!

Zal Azah de volgende zijn?

Het is duidelijk dat de mannen in het BB-huis samen spelen, wat betekent dat Azah hoogstwaarschijnlijk de volgende zal zijn die wordt uitgezet. Met Kyland en Xavier die een laatste twee deal delen, maakt Azah volgende week geen schijn van kans, en omdat ze niet in staat is om te strijden voor HoH, zal ze zeker het blok zien.

Fans zijn er zeker van dat ze als volgende zal worden weggestemd en Big D zal dan volgen, waardoor Kyland en Xavier als de laatste twee achterblijven, precies zoals gepland! Hoewel Azah de route had kunnen veranderen en vanavond voor een van hen had kunnen gaan, liet ze de kans liggen en bezegelde ze haar eigen lot terwijl ze bezig was.

Aanbevolen: