Fans roepen Rihanna op voor het bijten van Nicki Minaj's schoenstijl

Inhoudsopgave:

Fans roepen Rihanna op voor het bijten van Nicki Minaj's schoenstijl
Fans roepen Rihanna op voor het bijten van Nicki Minaj's schoenstijl
Anonim

Het is een tijdje geleden dat Rihanna iets op Twitter heeft gepost, en elke keer dat ze naar de oppervlakte komt op sociale media, roepen fans onmiddellijk naar haar pagina om te zien wat de laatste update is van de muziekmagnaat. Ze bracht geen nieuwe muziek uit met haar laatste tweet, maar ze produceerde wel een optimale entertainmentwaarde.

Ze verscheen net op Twitter met een zeer verleidelijke post over een heet nieuw product dat wordt uitgebracht onder haar Fenty Skin-label, maar ze onthulde meer dan alleen haar ultrafitte figuur.

Rihanna onthulde toevallig ook dezelfde schoenen die Nicki Minaj net op haar sociale media-account rockte.

Fans willen weten waarom Rihanna de stijl van Nicki Minaj bijt.

Rihanna's bijna perfecte bericht

Alle ogen waren gericht op Rihanna's glinsterende benen en perfect getinte armen terwijl ze perfect in evenwicht zat voor haar foto. Rihanna droeg een nauwsluitende, nauwsluitende gebreide jurk in een prachtige eierschaalkleur en was een visie van pure schoonheid, en de foto was een duidelijke winnaar wat betreft het trekken van de aandacht van haar fans.

Haar bijschrift lezen; "raak die BUTTA baby aan. Eén ding met BUTTADROP, het gaat geven wat zijn houding is om te geven!!!"

Haar verleidelijke neerwaartse blik legde nog meer nadruk op haar lichaam, en terwijl fans haar blik volgden… realiseerden ze zich haar schoenen.

Ondanks het feit dat deze modieuze schoenen op dit moment misschien wel het hotste ding in de schoenenmode zijn, klapten fans terug naar Rihanna omdat ze Minaj's stijl bijten en probeerden het als haar eigen stijl voor te doen.

Fans wegen in

Fans zijn erg teleurgesteld in Rihanna omdat ze Minaj's stijl bijt, maar ze is zo'n geliefde beroemdheid dat veel van haar fans hopen dat dit misschien niet zozeer een mislukking is, maar een hint.

Veel fans kwamen naar voren om te suggereren dat dit een opzettelijke truc zou kunnen zijn, wat erop wijst dat Rihanna en Nicki Minaj samenwerken aan nieuwe muziek. Per slot van rekening hebben ze de laatste tijd allebei nieuwe muziek geplaagd en het zou geweldig zijn om te horen dat ze een samenwerking uitbrengen.

Andere fans zijn er echter niet zo zeker van dat dit meer betekent dan het feit dat ze allebei dol zijn op deze schoenen.

Fan-opmerkingen omvatten; "Dus je vertelt me dat ze allebei de schoenen dragen, elkaar gewoon op Instagram volgden, allebei een pauze hadden, op hetzelfde concert speelden en dat het allemaal toeval is?" net zoals; "En ze postten op dezelfde dag en volgden elkaar gisteren op IG OMG."

Aanbevolen: