Ray Fischer tweets over de verklaring van Warner Bros. over controverse rondom Joss Whedon

Ray Fischer tweets over de verklaring van Warner Bros. over controverse rondom Joss Whedon
Ray Fischer tweets over de verklaring van Warner Bros. over controverse rondom Joss Whedon
Anonim

Vijf maanden geleden opende Justice League-acteur Ray Fisher over het vermeende beledigende en onprofessionele gedrag van Joss Whedon tijdens de reshoots van de DC-film nadat hij het roer overnam van Zack Snyder.

De beschuldigingen leidden tot een publiek heen en weer tussen WarnerMedia en de Cyborg-acteur, wat leidde tot een onderzoek naar de ster.

Gisteren, in een officiële verklaring in Variety, maakte WarnerMedia eindelijk bekend dat het onderzoek was afgerond.

"WarnerMedia's onderzoek naar de Justice League-film is afgerond en er zijn corrigerende maatregelen genomen", luidt de verklaring.

Wat de "herstelactie" precies inhoudt, is nog onduidelijk. Het bedrijf dat eigendom is van AT&T weigerde meer details te geven over het onderzoek en de maatregelen die het zou nemen of al heeft genomen.

Kort nadat de verklaring was gepubliceerd, ging de man in het centrum van dit onderzoek, Fisher, naar Twitter om zijn mening te uiten en verklaarde dat er nog wat gesprekken moesten plaatsvinden.

Op basis van de toon van de tweets lijkt het erop dat de acteur in een goed humeur is. En speculaties over de verklaringen van Warner verwijzen naar de actie die wordt ondernomen tegen Whedon, die onlangs het sci-fi-drama The Nevers van HBO verliet.

Nadat het onderzoek was geopend, merkte WarnerMedia op 4 september op dat Fisher weigerde samen te werken met de externe onderzoekers. Fisher ontkende de verklaring en kreeg aanzienlijke steun van Aquaman-ster, Jason Momoa.

Het goede nieuws bij dit alles is dat Fisher is teruggekeerd om nieuwe beelden op te nemen voor de nieuwe versie van Justice League met Snyder.

Aanbevolen: