Alle 'Real Housewives' Kelly Dodd's wilde sociale media-verklaringen, inclusief die over Hailey Bieber

Inhoudsopgave:

Alle 'Real Housewives' Kelly Dodd's wilde sociale media-verklaringen, inclusief die over Hailey Bieber
Alle 'Real Housewives' Kelly Dodd's wilde sociale media-verklaringen, inclusief die over Hailey Bieber
Anonim

Kelly Dodd staat bekend om haar weerzinwekkende capriolen op The Real Housewives of Orange County. Hoewel het Real Housewives-universum typisch onherbergzaam is, beperkt Kelly Dodds wreedheid zich niet tot reality-tv. Kelly's sociale media suggereren dat de ster een oneindig vermogen heeft om te beledigen. Net als we denken dat Kelly onmogelijk iets wilders kan zeggen, roept ze iets op waardoor sociale media om zijn as draaien.

Sinds haar abrupte vertrek uit The Real Housewives of Orange County heeft Kelly controverse op sociale media aangewakkerd en gebruikers willekeurig aangevallen. De schandalige posts op sociale media van de reality-tv-ster, hatelijke opmerkingen en achterbakse excuses hebben geleid tot verontwaardiging van talloze fans. We bekijken de wildste en meest controversiële uitspraken van de ster op sociale media.

8 Kelly Dodd noemde Hailey Bieber openlijk een 'Cry Baby'

Hailey Bieber is eindeloos belachelijk gemaakt na haar huwelijk met de muzikale sensatie Justin Bieber. Hailey ging onlangs naar sociale media en probeerde de trollen met een oprecht pleidooi de mond te snoeren.

Kelly Dodd nam op onverklaarbare wijze deel aan het daaropvolgende debat op sociale media en zei: "Deze millennials zijn een stel huilebalken [huilende emoji]. AWE JE GEVOELENS ZIJN GEKWETST. Iedereen is overgevoelig [meer huilende emoji's].” De Bravo-ster moet zich nog verontschuldigen voor de ongerechtvaardigde kwetsende opmerking.

7 Kelly Dodd's transfobe Instagram-post zorgt ervoor dat ze niet wordt uitgenodigd voor een feestje

Kelly plaatste onlangs op Instagram een afbeelding van vrouwelijke anatomische kenmerken door de eeuwen heen. De transfobe post bevatte een vrouwelijk lichaam met mannelijke genitaliën toen de tijdlijn 2020 naderde.

De ster schreef onbegrijpelijk de afbeelding: "Payback is a bch." Het inmiddels verwijderde beruchte bericht leidde tot veel verontwaardiging van de LGBTQ-gemeenschap. Als gevolg hiervan werd de reality-tv-ster niet uitgenodigd voor een clubevenement in Los Angeles.

6 Kelly Dodds wilde reactie om van een feestlijst te worden getrapt

Kelly Dodd leek zich niet te verontschuldigen over de transfobe Instagram-post, ondanks toenemende kritiek.

De voormalige Real Housewives-ster reageerde op de geannuleerde uitnodiging met een schandalige post met de tekst: De onverdraagzaamheid is zo triest en contraproductief omdat we geen gesprekken kunnen voeren en gedachten en perspectieven kunnen delen als we niet samen zijn. Ik hou van alle mensen en ik zou willen dat tolerantie beide kanten op werkte. De hypocrisie is echt!”

5 Kelly Dodd's maakt toondove opmerkingen over de 'Black Lives Matter'-beweging

Te midden van de 'Black Lives Matter'-protesten, organiseerde Kelly een bruidsdouche om haar aanstaande huwelijk met Rick Leventhal te herdenken. De voormalige ster van Real Housewives plaatste verschillende foto's van het evenement, waaronder een waarop ze een hoed droeg met de tekst 'Drunk Wives Matter'.

Toen hij bekritiseerd werd vanwege de schijnbare toondove aard van de post, antwoordde Kelly: "Het is niet… mijn vriendin heeft het voor mij gekocht als een geschenk. Het is een woordspeling. Sommige mensen zijn niet zo slim."

4 Kelly Dodds controversiële opmerkingen over de COVID-19-pandemie

Op het hoogtepunt van de COVID-19-pandemie schokte Kelly Dodd fans opnieuw toen ze een aantal ongevoelige opmerkingen over de ziekte op haar Instagram plaatste. De afschuwelijke opmerkingen werden gemaakt als reactie op kritiek op het naar huis vliegen ondanks de geldende reisbeperkingen.

Toen hij werd opgeroepen voor het schaamteloos pronken met de beperkingen, antwoordde de Bravo-beroemdheid: Weet je hoeveel mensen stierven aan de H1N1, de varkensgriep of SARS? Het is 25% om je feiten op een rijtje te krijgen, je hoort alleen cijfers niet de realiteit! Het is Gods manier om de kudde uit te dunnen!”

3 Kelly Dodd ha alt uit naar een nep Heather Dubrow op Twitter

Kelly Dodd en Heather Dubrow liggen op gespannen voet sinds Kelly werd ontslagen bij The Real Housewives of Orange County. Het parodie Twitter-account, Heather Dumbrow, voegde een humoristische draai toe aan de aanhoudende vete en plaatste onlangs een opmerking waarin werd beweerd dat Dubrow achter Bravo's beslissing zat om Kelly te ontslaan.

In de overtuiging dat het account van de echte Heather Dubrow was, antwoordde een woedende Kelly: "Beoordelingen zijn waardeloos vanwege je fugly gezicht en houding! en niemand wil iets weten over de seksualiteit van je kinderen!"

2 Kelly Dodd beledigt publiekelijk stiefdochter Veronica Leventhal

Op 1 december 2021 ging Kelly Dodd opnieuw naar sociale media; dit keer om haar liberale stiefdochter, Veronica Leventhal, uit de darmen te halen. Het Twitter-bericht bevatte een woedende Kelly die uithaalde naar Veronica omdat ze naar verluidt kritiek had geuit op Nick Leventhal op Instagram.

De Bravo-ster sloot de post af door te zeggen: Ik zorg voor mijn ouders!! Deze liberale whack-jobs zijn nemers en sht-praters.. Ik zou nooit op sociale media gaan en slecht over mijn moeder en vader spreken. Ik ben blij dat mijn dochter niet praat crp hou van jou Jolie!”

1 Kelly Dodd v alt millennials wreed aan

Millennials werden niet gespaard in Kelly Dodd's Twitter-tirade over stiefdochter Veronica Leventhal. De ster van Real Housewives viel de generatie woest aan en zei: Een 30-jarige vrouw is GEEN KIND!!. Toen ik 30 was, had ik al 4 huizen, reisde ik met mijn bagage de wereld rond, woonde ik in Az, SF, Hong Kong en kreeg ik een baby !!! Waarom hebben millennials zo het recht???”

Aanbevolen: