Kelly Rowland maakt foto van radiopresentator die haar 'lelijk' noemde, en fans kunnen niet stoppen met lachen

Kelly Rowland maakt foto van radiopresentator die haar 'lelijk' noemde, en fans kunnen niet stoppen met lachen
Kelly Rowland maakt foto van radiopresentator die haar 'lelijk' noemde, en fans kunnen niet stoppen met lachen
Anonim

Kelly Rowland weet het een en ander als het gaat om subtiele schaduw.

Het bandlid van Destiny's Child leek zich te richten op radiopresentator Anele Mdoda, die de zangeres eerder lelijk had genoemd zonder make-up in een tweet uit 2019, door een bijna identiek badpak te dragen met hetzelfde landschap.

In Mdoda's tweet op Rowland schreef ze: Kelly ziet er geweldig uit met make-up. Haal die make-up eraf, dan zijn het tickets. Ik heb bonnetjes.”

Sommige fans op Twitter beweerden dat het puur toeval was dat de hitmaker "Can't Nobody" hetzelfde ensemble zou spelen als de radiopersoonlijkheid met een bijpassend decor, terwijl anderen dit als een subtiele diss van de moeder van twee beschouwden.

Rowland heeft de kwestie niet besproken, maar zoals het lijkt, lijkt het er niet op dat ze zo ongrijpbaar probeerde te zijn over haar schaduwrijke foto, gezien de overeenkomsten tussen haar foto en die uit Mdoda.

In februari dropte Rowland, die maar liefst $ 12 miljoen waard is, haar nieuwste EP, K, die zes nummers bevatte als een voorproefje van wat komen gaat als de moeder van twee plannen om aan haar volgende te gaan werken studio album.

Sprekend over het samenstellen van haar nieuwste project, vertelde ze Houston Chronicles: Ik wilde gewoon dat de plaat goed zou voelen. Dat is wat echt het record voor mij heeft gereden. ‘Hoe voel ik me hierdoor?’

“De grootste stemming die ik op de plaat wilde hebben, was dansen. Ik wilde heel graag verhuizen, en ik denk dat vanwege het jaar dat we hadden met 2020, ik denk dat we het allemaal verdienen om te dansen. We moesten ons eruit dansen, gewoon omdat het zo ontzettend ruig was.

Eerder dit jaar gingen er ook geruchten dat Rowland zich zou herenigen met haar bandleden Beyoncé en Michelle Williams voor een comeback van Destiny's Child nadat de sociale media-afbeeldingen voor de groep waren bijgewerkt.

De zangeres van "Stole" heeft die beweringen niet aangepakt, dus het gebeurt en ze kan er niet over praten of er is iets in de maak en het bijwerken van de foto's van Destiny's Child op sociale media was slechts een sneak peek-plaag.

Beyoncé heeft ook onthuld dat ze aan nieuwe muziek werkt, maar is het voor een soloproject of voor een mogelijk album met DC?

Aanbevolen: