Fans kunnen niet stoppen met praten over het gezicht van Tom Holland in de MCU-foto van Mark Ruffalo

Inhoudsopgave:

Fans kunnen niet stoppen met praten over het gezicht van Tom Holland in de MCU-foto van Mark Ruffalo
Fans kunnen niet stoppen met praten over het gezicht van Tom Holland in de MCU-foto van Mark Ruffalo
Anonim

Mark Ruffalo heeft de verjaardag van collega MCU ster Benedict Cumberbatch gemarkeerd met een openhartige foto van hem - maar iedereen op Twitter concentreert zich op Tom Holland op de achtergrond.

De Spider-Man-acteur verschijnt op de achtergrond van een foto waarop ook Captain Marvel-hoofdpersoon Brie Larson te zien is, evenals andere beroemde Marvel-gezichten zoals Kurt Russell en Michael Peña.

Holland praat niet met een andere acteur, maar het is zijn hilarische gezichtsuitdrukking die fans aan het praten heeft gekregen.

Mark Ruffalo's verjaardagshulde aan Benedict Cumberbatch gaat viraal voor het gezicht van Tom Holland

Ruffalo plaatste een eerbetoon aan Cumberbatch op zijn verjaardag, gevierd op 19 juli.

“Benny, je v alt op in een menigte! Gelukkige verjaardag! de Hulk-acteur schreef.

Ruffalo moet zich echter niet gerealiseerd hebben dat een andere acteur net zo goed in staat is om op te vallen in een menigte. Tom Holland, die op de achtergrond rondhangt, kijkt absoluut verbaasd, zoals fans niet nalaten te wijzen.

De Engelse acteur lijkt zich niet op zijn plaats te voelen op zo'n grote sociale bijeenkomst, zeiden sommige fans.

“ik op een sociaal evenement”, schreef een fan.

"Ok Tom, rustig aan, je hebt dit eerder gedaan, blijf kalm, praat met mensen, drink wat, ontspan, geniet, je bent snel weer thuis…," grapte een andere fan.

Een andere fan plaatste een meme waarin hij suggereerde dat Nederland eruitziet als de trieste persoon op een feestje, alleen zijn terwijl iedereen plezier heeft.

Andere brutale fans hebben gesuggereerd dat Nederland misschien naar Brie Larson keek, die voor hem staat.

Holland heeft nog niet toegegeven dat het Cumberbatch's verjaardagshulde heeft gekaapt.

Holland heeft een relatie met 'Spider-Man' co-ster Zendaya

De acteur heeft onlangs de krantenkoppen gehaald nadat hij werd gespot terwijl hij zijn Spider-Man co-ster Zendaya kuste.

De twee Spider-Man-co-sterren werden op 3 juli gezellig, nadat ze jarenlang hadden volgehouden dat hun relatie vriendschappelijk was. Sommige MCU-fans hebben gevraagd om een romance buiten het scherm - gecombineerd met die op het scherm tussen Peter Parker uit Nederland en Michelle "MJ" Jones van Zendaya - en het lijkt erop dat hun wens is ingewilligd.

De twee deelden voor het eerst het scherm in de film Spider-Man: Homecoming uit 2017. Ze hernamen allebei hun rol in Spider-Man: Far From Home uit 2019, waar Peter en MJ eindelijk hun gevoelens voor elkaar onthullen.

Aangezien een derde Spider-Man-film, No Way Home, binnenkort uitkomt, lijkt het erop dat de romance tussen Peter en MJ ook in het echte leven doordringt.

Aanbevolen: