Fans kunnen niet stoppen met lachen terwijl Snoop Dogg vreemde TikTok-fan bespot

Inhoudsopgave:

Fans kunnen niet stoppen met lachen terwijl Snoop Dogg vreemde TikTok-fan bespot
Fans kunnen niet stoppen met lachen terwijl Snoop Dogg vreemde TikTok-fan bespot
Anonim

Bij Snoop Dogg draait het allemaal om het behagen van de massa, en hij vindt verschillende manieren om zijn fanbase aan te boren. Of hij nu familievideo's deelt, nieuwe muziek uitbrengt, op podcasts verschijnt of aan een van zijn verschillende ondernemingen werkt, het lijkt erop dat er altijd iets aan de hand is in de wereld van Snoop Dogg. Vandaag ligt de focus op zijn TikTok-spel, dat eerlijk gezegd niet veel beter wordt dan dit.

Hij vermaakte zich onlangs met de gedachten en meningen van een van zijn TikTok-fans die @duucktale heet, en de resultaten waren zo grappig als maar kan. Fans vonden het moeilijk om een strak gezicht te houden terwijl deze bizarre ontmoeting zich voor hun ogen bleef ontvouwen.

De vreemde TikTok-video

Het is een goede zaak dat Snoop Dogg een opname van deze video kon vasthouden om aan zijn fans te laten zien, aangezien het moeilijk zou zijn om uit te leggen of te geloven zonder het videobewijs. Snoops fan kwam op met het doel Snoop Dogg door moeilijke tijden te loodsen en hij lijkt te denken dat hij hem kan 'helpen'.

Het geluid van de stem van de fan was eentonig en miste expressie. Sterker nog, het was ronduit griezelig! Snoop Dogg zette de video op de achtergrond op het geluid van Kanye West's nummer Runaway, maar hij mixte alleen het pianogedeelte, zonder de tekst. De pianosolo droeg zeker bij aan het mysterie dat deze video bezat.

Snoops fan sprak verder; "Ik weet niet wat je doormaakt of wat de situatie is, maar ik weet wel dat schrijven me enorm heeft geholpen", zei hij. Bijna onmiddellijk begon Snoop Dogg zijn gezicht op te trekken en spotte hij @duucktale over de vreemde vibes die hij uitstraalde.

Snoop's hysterische commentaar

Hoe meer deze man sprak, hoe meer Snoop hem trollde. Zoals hij verder zei; "alles wat me dwarszat, ik kon het uit mijn hoofd krijgen, gewoon alles, elke emotie, elk gevoel, alles wat me dwarszat, ik kon het eruit krijgen…" Snoop Dogg onderbrak hem en schudde sarcastisch zijn hoofd. Zonder zich in te houden, gooide Snoop zijn mening naar voren door zijn hoofd te schudden en te zeggen "ja, wat dan ook", en bespotte hem vervolgens door te zeggen; ""waarom heb je het erin gedaan?"

Zonder pauze te nemen, vertelde @duucktale hoe hij zijn schrijven in dozen had verzameld, en terwijl zijn camera zijn huis begon te pannen, kon iedereen die aan het afstemmen was de rommelige puinhoop zien waarin hij leefde in. Snoop reageerde onmiddellijk op wat hij zag door te zeggen; "jij een hamsteraar."

Op een gegeven moment was het gesprek zo raar dat Snoop Dogg zelfs met zijn ogen begon te rollen en met zijn vlecht te spelen, en er totaal niet onder de indruk uitzag toen hij zijn eenregelige zingers uitsloeg.

Aanbevolen: