De duistere betekenissen achter deze Taylor Swift-nummers onthullen meer dan ze had bedoeld

Inhoudsopgave:

De duistere betekenissen achter deze Taylor Swift-nummers onthullen meer dan ze had bedoeld
De duistere betekenissen achter deze Taylor Swift-nummers onthullen meer dan ze had bedoeld
Anonim

Taylor Swift staat bekend als een van de beste zangers en songwriters van de afgelopen decennia vanwege haar uitzonderlijke talent in het creëren van muziek met ontroerende teksten. Met haar talent voor het maken van bekroonde liedjes geïnspireerd door haar liefdesverdriet, weten andere mensen niet dat veel van haar liedjes ook een cryptische betekenis hebben. Hoe pakkend het op het eerste gezicht ook lijkt, sommige Swifties zien misschien zelfs over het hoofd dat hun favoriete Taylor Swift-tekst een duisterder gevoel heeft.

Welke Taylor Swift-nummers hebben een duistere betekenis? Wilde Taylor Swift die teksten dieper schrijven, of denken fans er alleen maar over na? Wat vindt Taylor van de fantheorieën over de betekenissen van haar lied? Blijf lezen om erachter te komen …

6 Taylor Swift's nummer 'Only The Young' is politiek

Swifties maken veel samenzweringen over Taylor Swift, van alleen het "Nee, het is Becky"-shirt dat ze droeg tot de betekenis van haar lied "Cardigan", de analyse van haar liedjes en acties variëren van gemakkelijk te begrijpen tot geest -blazen.

Als er echter één nummer is waarvan fans denken dat ze toegewijd is aan het versterken van de jeugd, dan is het 'Only The Young'. Na de tussentijdse verkiezingen in de Verenigde Staten en de controversiële opmerkingen van Donald Trump over hoe 'gemanipuleerd' de peilingen waren, was dit Taylors cryptische manier van reageren.

Taylor's songtekst die zegt: "Het spel was gemanipuleerd, de scheidsrechter werd bedrogen / De verkeerde denken dat ze gelijk hebben / Je was deze keer in de minderheid", is op de een of andere manier haar duistere reactie op Trump die denkt dat hij altijd gelijk heeft. In het refrein waarin ze zegt: 'Alleen de jongeren kunnen rennen', zou het ook kunnen betekenen dat ze de jongeren vertelt dat ze kunnen onderzoeken en vechten voor wat ze denken dat juist is, omdat ze nog steeds de kans hebben.

5 Taylor Swift's nummer 'The Last Great American Dynasty' vertelt over geschiedenis

Het eerste couplet van het nummer 'The Last Great American Dynasty' luidt: "Rebekah reed up on the afternoon train / It was sunny / Her s altbox house on the coast / Took her mind off St. Louis / Bill was de erfgenaam van de naam en het geld van Standard Oil / En de stad zei: "Hoe deed een gescheiden vrouw uit de middenklasse dat?"

Het lijkt misschien dat Taylor het had over een willekeurige vrouw genaamd 'Rebekah' in het verhaal. Toch verwees ze naar een echte persoon genaamd Rebekah Harkness, die eerder op Rhodos woonde, waar haar landhuis zich bevindt. Sommige fans vertellen het verhaal van een vrouw die haar geld royaal uitgaf aan dingen die haar geluk brachten maar die haar omgeving hinderden, en sommige fans geloven dat het lied ook satirisch lijkt te zijn.

Aangezien Taylor ook naar verluidt feestte op Rhodos met vrienden, parallel aan hoe de voormalige eigenaar, Rebekah, dat deed, deden fans denken dat Taylor ook over zichzelf zou kunnen praten in het nummer.

4 Taylor Swift schreef de 'Invisible String' over Joe Jonas

Praten over hoe moeilijk het is om gehechtheden achter te laten, of het nu een positieve herinnering is of een wrok jegens een persoon, de beste manier om verder te gaan is om achter te laten wat je tegenhoudt in het verleden. Fans speculeren dat sinds Taylor Swift's breuk met Joe Jonas door een telefoontje haar met zoveel onbeantwoorde vragen heeft achtergelaten, het nummer 'Invisible Strong' voor Joe zou kunnen zijn.

Fans denken ook dat de tekst, "Koud was het staal van mijn bijl om te malen / Voor de jongens die mijn hart braken / Nu stuur ik hun baby's cadeautjes", over het kind van Joe Jonas en Sophie Turner zou kunnen gaan.

3 Het nummer 'Mad Woman' gaat over Taylor Swift's gaslighting-ervaringen

Gaslighting vindt plaats wanneer iemand de emoties van de andere persoon manipuleert om hen te laten twijfelen aan de geldigheid van hun gevoelens. Fans gaan ervan uit dat Taylor Swift's nummer Mad Woman gaat over haar ervaring met Scooter Braun, die de meesters van Taylor's eerste zes albums verwierf. De duidelijke manipulatie bracht Taylor van streek, nog meer wanneer Scooters kant haar indirect uitriep omdat ze overdreven was in het vertellen van haar kant van het verhaal aan het publiek.

2 Taylor Swift's nummer 'Tolerate It' zou over prinses Diana kunnen gaan

Van de titel zelf raden fans al Tolerate It gaat over haar persoonlijke ervaring. Toen Taylor echter snel uitlegde dat de meeste inspiratiebronnen voor haar albums Folklore en Evermore waren wat ze las en zag tijdens de pandemie, begonnen veel fans te speculeren dat het lied over prinses Diana zou kunnen gaan.

Sinds Taylor Swift naar The Crown kijkt, een Netflix-serie over de koninklijke familie, denken fans dat Tolerate het zou kunnen zijn over hoe ze zich voelde toen ze zag hoe ondermijnd de voormalige prinses was voor haar man, prins Charles.

1 'No Body, No Crime' gaat over Marjorie West

Marjorie West is een jong kind dat vermist werd en nooit werd gevonden. Tot nu toe is haar lichaam niet ontdekt, ondanks dat bijna 500 mensen haar proberen te zoeken.

Het nummer 'No Body, No Crime' vertelt op de een of andere manier het leven van Marjorie, die tot nu toe nooit gerechtigheid vond. Fans hielden van deze kant van Taylor Swift, die van echte misdaden hield, wat bewijst dat Taylor naast liefdesverdriet ook echte problemen om haar heen kon zien.

Aanbevolen: