Alles wat we weten over de vrouw van Josh Peck, Paige O'Brien

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de vrouw van Josh Peck, Paige O'Brien
Alles wat we weten over de vrouw van Josh Peck, Paige O'Brien
Anonim

Josh Peck is zeker een naam waar je eerder van hebt gehoord, vooral als je een Nickelodeon-fan bent. De acteur regeerde als kindacteur in een reeks shows, waaronder The Amanda Show, en natuurlijk de hitserie Drake & Josh, waarin Peck naast Drake Bell verscheen. Hoewel de twee hecht waren tijdens het filmen van de show, is hun vriendschap sindsdien afgenomen.

Hoewel de carrière van Drake Bell zeker een hit heeft gekregen sinds zijn tijd bij Nickelodeon, kan hetzelfde niet gezegd worden van Josh. De acteur vond succes als maker van inhoud en vergaarde miljoenen volgers en views op zijn YouTube-kanaal, dat hij in 2014 fulltime begon na te streven.

In die tijd begon Josh te daten met zijn nu-vrouw, Paige O'Brien, met wie hij in 2016 voorstelde om terug te gaan tijdens een romantische reis naar de stad van licht en liefde, Parijs! Sindsdien maakt Paige een groot deel uit van Josh' persoonlijke en professionele leven, waardoor fans zich afvragen wie O'Brien precies is en wat ze voor de kost doet.

Hoe Josh en Paige elkaar voor het eerst ontmoetten

Fans waren halsoverkop blij voor Josh Peck toen werd aangekondigd dat hij in 2016 zou gaan trouwen. Peck, die in 2013 met Paige O'Brien begon te daten, stelde Paige ten huwelijk tijdens een reis naar Parijs in 2016. Het moment was meer dan perfect, ik bedoel, hoe kan het niet dat je een huwelijksaanzoek doet onder de Eiffeltoren?

Hoewel de details over hoe de twee elkaar voor het eerst ontmoetten vaag blijven, is het duidelijk dat het de bedoeling was dat ze elkaar zouden ontmoeten! Na hun verloving verspilde Paige geen moment voordat ze de prachtige verlovingsring deelde, en we nemen het haar niet kwalijk dat ze dat deed.

Na een jaar verloofd te zijn, zeiden Josh en Paige in 2017 officieel hun "I do's" tijdens een fantastische ceremonie in Malibu, Californië. Aanwezig was de grootvader van Josh Peck's grootvader, John Stamos, en natuurlijk zijn YouTube-bestie, David Dobrik, maar een persoon die werd weggelaten was Josh's voormalige co-ster, Drake Bell.

Bell was behoorlijk gekwetst omdat hij niet was uitgenodigd voor de bruiloft, zo erg dat hij naar Twitter ging om zijn mening te delen. "Echte kleuren zijn vandaag naar buiten gekomen. De boodschap is luid en duidelijk. De banden zijn officieel doorgesneden. Ik zal je missen broer", schreef Bell. Ondanks het drama verliep de bruiloft van Josh en Paige vlekkeloos, en sindsdien zijn de twee gelukkig samen.

Paige zit ook in de entertainmentbusiness

In 2018 verwelkomden Josh en Paige hun zoontje, Max Milo. Hoewel fans Paige kennen als echtgenote en moeder, is ze ook geen onbekende in de entertainmentindustrie. Hoewel ze geen actrice is, heeft ze zeker heel wat achter de camera-ervaring opgebouwd.

De ster is een succesvolle cameraman die heeft gewerkt aan films Let Go en Black Wolf, om er maar een paar te noemen. O'Brien monteerde ook de korte documentaire Tell Me A Story uit 2014, waaruit blijkt dat hij een vrouw met veel talenten is! In 2001 verscheen Paige als zichzelf in de documentaire The Journey, die haar zeker voorbereidde om op veel van Josh Pecks YouTube-video's te verschijnen.

Aanbevolen: