Nickelodeon's Drake en Josh: wat we weten over Josh Peck's nettowaarde van $ 9 miljoen

Inhoudsopgave:

Nickelodeon's Drake en Josh: wat we weten over Josh Peck's nettowaarde van $ 9 miljoen
Nickelodeon's Drake en Josh: wat we weten over Josh Peck's nettowaarde van $ 9 miljoen
Anonim

Voor de meeste acteurs is het pad naar het sterrendom vrij eenvoudig. Ze beginnen als televisieacteurs en worden filmsupersterren. Dit kan gezegd worden van George Clooney, die beroemd werd nadat hij was gecast in het populaire medische drama 'ER'. Tegelijkertijd heb je ook de man van de dames, Leonardo DiCaprio, die begon met rollen in verschillende tv-series, zoals 'Growing Pains'. Sindsdien is Leo een Oscar-genomineerde filmster geworden.

Ondertussen zijn er acteurs die het voor elkaar krijgen om beide te doen, zelfs vandaag de dag. Dat lijkt het geval te zijn voor Josh Peck, die een kindacteur was in de Nickelodeon-serie, "Drake & Josh. Sindsdien is hij gecast in andere tv- en filmprojecten. Hij heeft ook een geschat vermogen van $ 9 miljoen verzameld. Kijk eens hoe hij zoveel verdiende door de jaren heen:

15 Hij had een partnerschap met AXE

In 2017 werd Peck genoemd als een van de AXE Hair Creators. Tijdens een interview met All Things Hair deelde Peck haaradvies uit.

Hij zei: “Ik zou zeggen stijl recht uit de douche; doe iets dat, zoals, schoon en gemakkelijk is en iets waarmee je er natuurlijk uit kunt zien, wat belangrijk is. En ik zou de kracht van je eigen handen om je haar te stylen niet onderschatten: je hebt niet per se een heleboel gekke producten nodig.”

14 Hij verscheen in een video op sociale media voor Microsoft

In 2017 leek het erop dat Peck een samenwerking had met Microsoft, ter ere van het Special Olympics USA skiteam. De acteur bracht zelfs tijd door met Virginia Wade van het team.

Pick postte een foto van zichzelf met Wade en schreef: "Hier met mijn nummer EEN Virginia Wade! Ze neemt deze week deel aan de @SpecialOlympics WorldWinterGames in Oostenrijk voor het @SpecialOlympicsUSA Ski Team. JE GAAT HET VERPLETTEN VIRGINIA !!"

13 Hij speelde in de Netflix-film, "Take The 10"

Peck erkende dat de film in niets lijkt op zijn Nickelodeon-stint, aangezien "Take the 10" geschikt is voor een volwassen publiek. Terwijl hij met MTV sprak, legde de acteur uit dat hij altijd op zoek is naar projecten die hem helpen "de grenzen te verleggen" en hij hoopte dat het publiek "mee zou gaan voor [de] rit". In de film spelen ook Tony Revolori en Kevin Corrigan.

12 Hij heeft een betaald partnerschap gesloten met Bank of America

Het lijkt erop dat Peck een voortdurende samenwerking heeft met Bank of America - hij heeft de bank gepromoot op zijn sociale platforms. In december 2019 sprak Peck op Twitter over de nieuwe Zelle-app van de bank.

Hij plaatste: “Vrienden, hebben jullie de @BankofAmerica Mobiel Bankieren app al bekeken? Het is snel en gemakkelijk om geld te verzenden met Zelle®, financiële doelen bij te houden en nog veel meer. Wauw, ik ben zo volwassen. Wat is je favoriete onderdeel van de app?”

11 Hij verscheen in de film, "Battle Of The Year"

Tijdens het bespreken van de film zei Peck tegen Collider: "Ik was me absoluut niet bewust van wat deze dansers in deze wereld moeten doen."

Hij voegde er later aan toe: "En het was altijd erg ontnuchterend als ik me realiseerde hoe moeilijk het werkelijk was. Er is een technische kant van b-boying, en dan is er alleen de houding. Ik heb een houding voor dagen. Dat deel had ik naar beneden. Het technische gedeelte is waar ik een beetje disfunctioneel was."

10 Hij sprak Casey Jones uit in de tv-serie 'Teenage Mutant Ninja Turtles'

Tijdens het geven van een preview van de show op de San Diego Comic-Con, legde co-ster, Sean Astin, uit dat zijn personage veel interactie zou hebben met het personage van Peck. Astin zei: "Het is een leuke relatie om te spelen, hij is in zekere zin een klein broertje en toch zijn ze ook competitief." Zoals je misschien weet, is het personage ook een goede vriend van het personage, April O'Neil.

9 Hij verscheen kort in de tv-serie "Fuller House"

Het lijkt erop dat er wat spanningen waren op de set toen Peck zijn scènes kwam filmen. Het bleek dat de zoon van Peck, Max, en de zoon van John Stamos, Billy, niet echt met elkaar overweg konden.

Terwijl we met Cinema Blend spraken, herinnerde Stamos zich: "We waren bezig met een aflevering van Fuller House, en ik heb een vriend - Josh Peck - op… Zijn vrouw brengt zijn zoon Max en mijn vrouw brengt Billy, die nog nooit klaar is een slechte zaak in zijn leven. Ze waren een foto aan het maken en hij bijt Max [in het gezicht]… Het was afschuwelijk!”

8 Hij lijkt een advertentie te hebben gemaakt voor Little Caesars Pizza

In februari plaatste Peck blij dat hij "klaar voor het grote spel" is, dankzij zijn zitplaats in de box van Little Caesars (en de pizza natuurlijk).

Op zijn post schreef hij: Little Caesars is ALTIJD mijn bestemming geweest op de speeldag, maar annuleer Kerstmis omdat @littlecaesars nu LEVERT! Maar hier is het beste nieuws, een van mijn volgers maakt kans op een jaar gratis pizza! CAESAR SPEELT NIET! Bespaar $ 5 of meer ten opzichte van andere nationale ketens wanneer u Little Caesars laat bezorgen, WIJ HOUDEN VAN EEN BESPARING !! ad LittleCaesarsDelivers”

7 Hij deed een betaald partnerschap met Twix

Wie houdt er niet van Twix? Blijkbaar kan Peck ook geen genoeg krijgen van deze chocoladetraktatie. Op 14 maart plaatste hij een video waarin hij de nieuwe Twix Cookies N Creme promoot met het bijschrift: De nieuwe TwixCookiesnCreme rivaliteit wordt HEET. Jonah en mijn vriendschap zullen misschien nooit meer hetzelfde zijn EN IK BEN BLIJ. righttwix of lefttwix? jij beslist. @twix ad”

6 Hij heeft een betaald partnerschap gehad met Vitafusion

Op 5 mei plaatste Peck een video op Instagram met zijn vrouw Paige O'Brien. Hier spraken ze over thuisblijven en gezond blijven met de hulp van Vitafusion's Max Strength Melatonine-gummies. Peck noemde deze zelfs het 'hoogtepunt van mijn dag'.

Op het bijschrift schreef Peck ook: "Slaap is SLEUTEL. We weten dit allemaal, vooral nu. Daarom gebruik ik elke avond @vitafusion Max Strength Melatonine-gummies om me die schoonheidsrust te geven die een trofee-echtgenoot nodig heeft."

5 Hij stemt Eddie in voor de animatiefranchise 'Ice Age'

Peck vertelde Cinema.com: Toen ik alleen de dialoog deed, moest ik delen van mijn brein herontdekken die in de loop der jaren inactief waren geworden. Ik herontdekte het feit dat ik op mijn zevende, acht en negen jaar een levendige fantasie had. Gedurende die jaren zou ik in mijn kamer forten bouwen en karakterstemmen in mijn hoofd doen en tegen mezelf praten. Dus als ik in de opnamecabine was, deed ik dat en creëerde ik mijn eigen kleine wereld, zodat ik voelde dat ik me echt in de ijstijd bevond.”

4 Hij is een vertegenwoordiger geweest voor Citizen Watches

In 2019 onthulde Citizen Watches enkele Marvel-uurwerken en blijkbaar speelde Peck een belangrijke rol bij de onthulling van de uurwerken. Volgens een persbericht van Citizen Watches: Om deze Limited Edition-nieuwigheden officieel te onthullen, verwelkomde Citizen Josh Peck, hun ambassadeur voor alles wat met Marvel te maken had, acteur, komiek en YouTube-sensatie.”

3 Hij verdient behoorlijk goed met zijn YouTube-kanaal

Volgens Naibuzz wordt geschat dat Pecks inkomsten uit zijn YouTube-kanaal $1.150 per dag bedragen. Dat komt neer op ongeveer $ 400.000 per jaar. Op dit moment heeft het kanaal 3,69 miljoen abonnees en probeert Peck elke woensdag een nieuwe video te posten. Terwijl hij over zijn kanaal sprak, vertelde Peck ook aan The GW Hatchet: "Het gaf me kracht om eindelijk de leiding te hebben en rechtstreeks naar mijn publiek te gaan."

2 Er wordt gezegd dat hij beschikbaar is voor spreekbeurten

Als je hem wilt boeken voor je toekomstige evenementen, lijkt het erop dat hij openstaat voor spreekbeurten. Volgens het Speaker Booking Agency: "Ons sprekersbureau voor beroemdheden heeft talent zoals Josh Peck met succes in contact gebracht met bedrijven die een gastspreker nodig hebben voor congressen, conferenties, beurzen, virtuele vergaderingen, diploma-uitreikingen, grote opening van winkels, productlanceringen en nog veel meer." De vergoeding van Peck zou variëren van $ 30, 000 tot $ 50, 000.

1 Hij heeft een podcast genaamd "Nieuwsgierig met Josh Peck"

Terwijl hij zijn podcast besprak, vertelde Peck aan The Diamondback: Ik kan niet geloven hoeveel mensen tot nu toe hebben ingestemd om op mijn podcast te zijn, ik blijf wachten tot het opdroogt en ik zal zijn als, mijn moeder interviewen. Maar het gaat goed, en het is een van mijn favoriete dingen die ik mag doen.”

Aanbevolen: