Alles wat we weten over de vrouw van Seth Meyer, Alexi Ashe

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de vrouw van Seth Meyer, Alexi Ashe
Alles wat we weten over de vrouw van Seth Meyer, Alexi Ashe
Anonim

Seth Meyers is een vrij grote naam als het gaat om Hollywood-figuren, maar fans zijn niet zo bekend met zijn vrouw, Alexi Ashe, die interesse wekt in wie ze is, en wat ze doet.

Hoewel we weten dat Seth regeert als de gastheer van Late Night, maakte de ster voor het eerst naam als castlid en schrijver op Saturday Night Live. Met een carrière die zo succesvol was als de zijne, was het geen verrassing dat zijn persoonlijke leven ook dat van zijn professional weerspiegelde.

In 2013 trouwde Seth met Alexi Ashe, en het duo deelt nu hun schattige kinderen samen, maar wat weten we nog meer over Alexi buiten haar rol als moeder en echtgenote? Ten eerste heeft Seth haar ertoe moeten brengen een aantal grappen te ondertekenen die hij heeft gemaakt over hun relatie, wat bewijst dat ze zeker veel heeft verdragen. Wat weten we nog meer over Alexi Ashe? Laten we het uitzoeken!

Hoe hebben Seth Meyers en Alexi Ashe elkaar ontmoet?

Seth Meyers heeft zijn status binnen de entertainmentbusiness zeker versterkt na zijn succes op Late Night with Seth Meyers in 2014 toen hij het roer overnam van Jimmy Fallon.

Seth vond later succes toen hij zich bij de cast van Saturday Night Live voegde als acteur en schrijver voor de populaire NBC-serie, en hoewel het duidelijk is dat hij zo ongeveer alles in de biz heeft gedaan, willen fans weten meer over zijn vrouw, Alexi Ashe.

Met zoveel van zijn grappen die voortkomen uit zijn thuisleven tijdens zijn Netflix-special Seth Meyers: Lobby Baby 2019, willen we graag meer weten over Alexi! Als er iets is waar Seth ons over heeft laten weten, is het feit dat Alexi Ashe zijn Netflix-grappen moest aftekenen voordat hij ze op het podium kon geven tijdens zijn special.

Het is duidelijk geworden dat Ashe niet zo van de schijnwerpers houdt, maar dat heeft haar er nooit van weerhouden om met Seth op de rode loper te gaan, wat een heel fotogeniek stel blijkt te zijn, al zeggen we het zelf.

Het duo had elkaar voor het eerst ontmoet op de bruiloft van Chris Kattan in juni 2008 en Seth onthulde dat toen hij Alexi ontmoette, hij wist dat de twee samen zouden eindigen. "Ik had het gevoel dat ze het dichtst bij was die ik ooit had ontmoet bij iemand met wie ik mezelf kon zien. Vrijwel meteen," onthulde Seth aan Your Tango.

De twee begonnen kort daarna te daten en waren vanaf 2011 verloofd, wat de fans liet doorschemeren dat er binnenkort een bruiloft zou komen! Nadat ze in het huwelijksbootje stapten, was het duo onafscheidelijk, maar Alexi had nog steeds een behoorlijk spraakmakende carrière om zich zorgen over te maken.

Wat doet Alexi Ashe voor de kost?

Hoewel ze misschien alleen bekend staat als Seth's vrouw, is Alexi een nogal inspirerende vrouw! Ashe is een mensenrechtenadvocaat en werkt feitelijk pro deo voor Sanctuary For Families, een door New York geleide dienstverlener en "advocaat voor overlevenden van huiselijk geweld, sekshandel en aanverwante vormen van gendergeweld", zegt hun website.

Tijdens Seth's interview met Your Tango vertelde hij hoe groot de taak van Alexi is! "Mijn vrouw werkt op het kantoor van de Brooklyn D. A. Ze werkt in een veel donkerdere wereld dan ik, en ze slaagde erin om thuis te komen en nog steeds opgewekt en positief te zijn."

Het is duidelijk dat de twee heel veel begrip hebben als het gaat om hun relatie en natuurlijk hun opvoeding. Het paar deelt twee prachtige kinderen, Ashe en Axel, die ze respectievelijk in 2016 en 2018 verwelkomden. Toen het op de geboorte van Axel aankwam, beviel Alexi eigenlijk in de lobby van hun appartementencomplex.

Toen de pandemie toesloeg, brachten Seth en Alexi zoveel mogelijk tijd door met de kinderen en legden ze hun tijd samen vast op Instagram, waar fans echt geen genoeg van konden krijgen.

Aanbevolen: