Alles wat we weten over de vrouw van Max Greenfield, Tess Sanchez

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de vrouw van Max Greenfield, Tess Sanchez
Alles wat we weten over de vrouw van Max Greenfield, Tess Sanchez
Anonim

Tess Sanchez is de mooie vrouw van Max Greenfield, ieders favoriete acteur uit New Girl. Sinds de première van New Girl hebben fans van de show veel aandacht besteed aan de leden van de cast, vooral aan Max. Zijn relatie op het scherm met Cece Parekh, die werd gespeeld door Hannah Simone, wordt beschouwd als een van de beste tv-relaties ooit.

Dat gezegd hebbende, verdient zijn relatie met Tess Sanchez in het echte leven net zoveel invloed. De twee Hollywood-dynamieten zijn al een tijdje getrouwd en delen samen twee kinderen. Elke keer dat ze samen een selfie posten, is het helemaal schattig. Hier is alles wat we weten over Tess Sanchez.

Bijgewerkt op 19 oktober 2021, door Michael Chaar: Tess Sanchez en Max Greenfield trouwden voor het eerst in 2008 en verwelkomden hun eerste kind samen, Lily Greenfield in 2010. Terwijl de duo blij was met één kind, onthulde Tess dat het eigenlijk Busy Philipps was die hen overtuigde om hun tweede kind, Ozzie, te krijgen. Hoewel Tess in de publieke belangstelling bekend staat vanwege haar huwelijk met Max, die in de hitserie New Girl verscheen, is ze vrij bekend in Hollywood buiten haar relatie. Tess is de voormalige VP van casting voor Fox Broadcasting, wat betekent dat ze het brein was achter de casting voor Empire, Brooklyn Nine-Nine, Grease Live, Gotham en The Mindy Project, om er maar een paar te noemen. Naast haar liefde voor film, tv en natuurlijk haar familie, is Tess ook een grote hondenliefhebber en fan van tennis, in feite is Coco Gauff een favoriet van haar!

12 Ze is sinds 2008 getrouwd met Max

De huwelijksaflevering tussen de fictieve personages van Winston Schmidt en Cece Parekh op New Girl was absoluut onvergetelijk. Er waren zoveel romantische en lieve momenten ondanks het feit dat het grootste deel van hun bruiloft moest plaatsvinden via een FaceTime-gesprek! In het echte leven zijn Max Greenfield en Tess Sanchez sinds 2008 getrouwd. Voor hun echte bruiloft was gelukkig geen langeafstandsgesprek via FaceTime nodig!

11 Haar 2 kinderen met Max heten Lilly en Ozzie

Tess Sanchez en Max Greenfield hebben samen twee kinderen. Hun kinderen heten Lily Greenfield en Ozzie James Greenfield! Hun beide kinderen zijn echt schattig en nemen het op hun liefhebbende ouders. Lily is hun eerstgeboren dochter die dit jaar al 11 jaar oud is en Ozzie, hun tweede geboren kind, is hun zoon die in 2015 werd geboren. In de loop van de quarantaine hebben de kinderen thuisonderwijs van hun ouders geaccepteerd als de nieuwe manier van leren.

10 Ze was de uitvoerende VP van Casting voor Fox Broadcasting

Tess Sanchez werkte elf jaar voor Fox Network als Executive VP Of casting totdat ze besloot dat het tijd was om in 2020 uit elkaar te gaan. Ze was een van de mensen achter grote tv-shows zoals Fox's Empire, Brooklyn Nine-Nine, Grease Live, Gotham en The Mindy Project. Wat een indrukwekkende lijst met tv-programma's om je naam aan te hangen. Nadat ze Fox had verlaten, hebben ze haar hele positie geëlimineerd in plaats van deze met iemand anders te vullen.

9 Ze is een hondenliefhebber

Volgens haar Instagram is Tess Sanchez een totale hondenliefhebber! Een van haar meest recente foto's is een foto van Joey, de schattige hond van haar familie. Ze plaatste een foto die haar zoon, Ozzie, maakte.

Slechts een paar berichten daarvoor plaatste ze een afbeelding van Max Greenfield die poseerde voor een schattige selfie met Joey. Hun hele familie geeft duidelijk veel om de vriendelijk ogende pup. Ze zijn niet de enige hondenliefhebbers van beroemdheden die er zijn - Paris Hilton is een voorbeeld van een beroemdheid die haar honden zwaar verwent.

8 Ze vindt het heerlijk om een goede selfie te maken

Blader door Tess Sanchez's Instagram en het zal overduidelijk zijn hoeveel ze ervan houdt om een paar schattige selfies te maken met haar beroemde echtgenoot, Max Greenfield. Wanneer ze samen poseren voor foto's, laat het de wereld weten hoe gelukkig ze zijn in hun relatie! In sommige van haar Instagram-bijschriften verwijst ze naar hem met schattige bijnamen als 'bergman'. Ze lijken een zeer gelukkige en bevredigende relatie te hebben. Totaal aantal goals!

7 Ze is bevriend met tal van beroemdheden

Tess Sanchez staat vrij dicht bij een paar Hollywood-beroemdheden, sterker nog, ze is gespot terwijl ze poseert met enkele van haar goede vrienden, waaronder Michael Thorne, Taraji P. Henson, Maggie Lawson en Tisha Campbell, om een naam te noemen Enkele. Ze zal ongetwijfeld beroemde vrienden hebben, aangezien zij en haar man allebei in de industrie werken. Ze plaatste deze lieve kiekjes op haar Instagram-account tijdens een Fox Network-evenement voordat ze afscheid nam van het bedrijf.

6 Tess is een grote tennisfan

Tess Sanchez is een fan van de tennissport - en ze heeft ook een favoriete tennisser in gedachten! Ze plaatste deze foto van proftennisser Coco Gauff op haar Instagram-pagina met het bijschrift: "Wauw wauw wauw! Deze overwinning, deze godin, was adembenemend vandaag.historywasmade Shero wimbledon @cocogauff." Iemand een Shero noemen is een groot compliment.

5 Max noemt haar gekscherend "The Boss"

Toen hem werd gevraagd hoe het huwelijk met Tess Sanchez was, gutste Max Greenfield over zijn vrouw en vertelde ABC News: "Zij is de baas! Ja, zij is de baas. Ze houdt me op de grond, in plaats van geaard."

Ze balanceren elkaar echt op een manier die zo gezond en geweldig is om te zien. Ze zijn sinds 2008 getrouwd, wat betekent dat ze duidelijk iets goed doen. Ze hebben persoonlijkheden die goed bij elkaar passen.

4 Ze heeft het druk gehad met Philipps om Max te overtuigen om nog een kind te krijgen

Om Max Greenfields ogen te openen voor het idee om nog een kind te krijgen, zorgde Tess Sanchez ervoor dat hij een uitstapje maakte naar het huis van Busy Philipps om rond te hangen met de schattige kinderen van Busy. Na wat tijd met Busy's kinderen te hebben doorgebracht, realiseerde hij zich dat hij zelf meer kinderen wilde hebben! Hij kreeg uiteindelijk een tweede kind met Tess Sanchez na die oprechte ervaring.

3 Ze maakte nooit een enkele cameo op 'New Girl'

Fans van New Girl kunnen dag in dag uit oude afleveringen opnieuw bekijken, op zoek naar een cameo met Tess Sanchez… Maar je zult hem nooit vinden. De reden waarom? Ze staat altijd bekend als iemand die achter de schermen werkt. Achter de schermen werken is waar ze gedijt. Voor de camera staan is absoluut het ding van Max Greenfield. Beide personen in dit koppel werken in de industrie, maar op totaal verschillende manieren.

2 Tess en Max zorgen ervoor dat hun kinderen aardig zijn

Als het gaat om Tess' opvoedingsstijl, samen met haar man, Max, heeft het duo duidelijk gemaakt dat ze vrij nonchalant zijn over veel dingen, tenzij hun kinderen 'onnadenkend' zijn. In een interview met People deelde Tess: "We zijn vrij ontspannen over alles, behalve hoe ze andere mensen behandelen en ermee praten. De enige keer dat we ooit boos worden, is als we zien dat de kinderen onnadenkend zijn", zegt Sanchez."Ze weten dat ze altijd aardig moeten zijn en medeleven moeten hebben."

1 Tess en Max hebben een leeftijdsverschil van 5 jaar

Hoewel Hollywood gewend is aan grote leeftijdsverschillen, zoals te zien is in talloze stellen, waaronder Blake Lively/Ryan Reynolds, Demi Moore/Ashton Kutcher en Mariah Carey/Nick Cannon, lijkt het alsof Max en Tess vrij dicht bij leeftijd! Max Greenfield is momenteel 42, terwijl Tess 37 is. Hoewel leeftijd niets anders is dan een getal (is het echt?) zijn fans altijd geïnteresseerd geweest in hun leeftijdsverschil, wat op geen enkele manier te vergelijken is met veel huidige A-lijstparen die Max pijpen. en Tess' leeftijdsverschil uit het water.

Aanbevolen: