Fans geloven niet dat Jason Sudeikis en Keeley Hazell aan het daten zijn na een Emmy-feestje

Inhoudsopgave:

Fans geloven niet dat Jason Sudeikis en Keeley Hazell aan het daten zijn na een Emmy-feestje
Fans geloven niet dat Jason Sudeikis en Keeley Hazell aan het daten zijn na een Emmy-feestje
Anonim

Jason Sudeikis en Keeley Hazell lijken niet langer aan het daten, ondanks dat ze naar verluidt samen werden gezien bij de Emmy's.

De cast van Ted Lasso woonde de ceremonie bij op 19 september, met één waarneming van Sudeiki's en Hazell op de afterparty georganiseerd door Apple TV+, waarin romantiekgeruchten werden bijgetankt.

Zijn Jason Sudeikis en Keeley Hazell aan het daten?

Een anonieme bron nam contact op met de roddelpagina van beroemdheden DeuxMoi met inzichten uit de meest stralende avond van de Amerikaanse televisie.

Deze persoon had wat thee te morsen op de Ted Lasso-viering nadat de show zeven prijzen had gewonnen. Blijkbaar gaf Jason Sudeikis alles tijdens een karaoke-avond na de ceremonie met "vriendin" Keeley Hazell die naar hem glimlachte. Zijn de twee dan samen?

Het geruchtenpaar voedde eerder dit jaar voor het eerst speculaties over romantiek, na zijn scheiding van actrice en filmmaker Olivia Wilde. Sudeikis en Wilde waren negen jaar samen en hebben twee kinderen, Daisy en Otis.

Hoewel ze verder is gegaan met de Engelse zanger en acteur Harry Styles, lijkt het alsof het nooit romantisch is geweest tussen Hazell en Sudeikis. De twee zijn gespot op meerdere uitstapjes samen, met een bron die beweert dat de twee gewoon vrienden zijn.

Fans van de acteur reageerden op het gerucht dat hij en Hazell samen zouden zijn.

"Ik weet niet hoeveel ik geloof, maar het Jason en Keeley-gedoe, hun vertegenwoordigers hebben ontkend dat ze aan het daten zijn, ze is niet eens gezien bij de Emmy's of op een feestje en een paar Ted Lasso-acteurs deelden video's over hun verhalen waarin hij karaoke zong en ze was nergens te bekennen. Ik bel BS", schreef een fan.

Sommigen zouden echter graag zien dat dit waar zou zijn nadat Sudeikis eerder dit jaar begon met de splitsing van Wilde.

"Eerlijk goed voor hem. hij verdient het! Jason is een geweldige kerel en ik wens hem niets dan het beste", schreef iemand.

De twee zijn al jaren vrienden, zegt een bron

Helaas, het lijkt erop dat Sudeikis en het Engelse model en actrice gewoon vrienden zijn. Page Six publiceerde eerder deze maand foto's van de twee tijdens een wandeling en het lijkt erop dat de twee elkaar niet meer romantisch zien. Als ze dat ooit hebben gedaan.

"Hij is zeker niet bij Keeley. Hij is alleen met zijn kinderen en concentreert zich op Ted Lasso, "zei een bron.

"Ze zijn al zeven tot acht jaar vrienden", voegde de insider eraan toe.

Aanbevolen: