Waarom fans geloven dat Kanye West en Irina Shayk al langer aan het daten zijn dan we denken

Inhoudsopgave:

Waarom fans geloven dat Kanye West en Irina Shayk al langer aan het daten zijn dan we denken
Waarom fans geloven dat Kanye West en Irina Shayk al langer aan het daten zijn dan we denken
Anonim

Kanye West's geruchten romance met Irina Shayk blijft de krantenkoppen halen na zijn scheiding van Kim Kardashian. Veel mensen waren geschokt; niet zozeer over West die zo snel vooruitgaat, maar over het feit dat Shayk relatief onbekend is in vergelijking met de rapper en zijn ex-vrouw die een reality-tv-ster is. Maar het Russische supermodel heeft eerder spraakmakende relaties gehad. In 2010 had ze een beroemde date met voetbalster Cristiano Ronaldo. Niet lang na hun breuk begon ze met Bradley Cooper te daten. Ze waren samen van 2015 tot 2019. Ze hebben samen een 4-jarige dochter, Lea de Seine.

Hoe kwam Shayk bij West terecht? Het bleek dat hun paden elkaar in 2010 voor het eerst kruisten. Geloof het of niet, die vroege ontmoeting leidde tot hun huidige relatie. En eerlijk gezegd, dat geeft fans een goede reden om te geloven dat ze al veel langer aan het daten zijn dan we denken. Hier is de volledige tijdlijn van hun relatie, vanaf de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten tot hun recente romantische reis naar Frankrijk.

2010: Irina Shayk verscheen in de muziekvideo van Kanye West en de Yeezy-show

De eerste keer dat Irina Shayk en Kanye West elkaar ontmoetten, was toen ze in zijn Power-muziekvideo verscheen. Hij noemde ook haar naam in zijn lied, Christian Dior Denim Flow: "Ik wil Irina Shayk naast Doutzen [Kroes] zien." Beide nummers kwamen uit in 2010. Twee jaar later liep Shayk in de catwalkshow voor West's merk Yeezy. Het model had toen echter een relatie met Cristiano Ronaldo.

Een bron onthulde: "Kanye was kort bij Irina voor Kim. Hij had haar lang geleden achtervolgd." Het model had meer dan tien jaar geleden al de aandacht van de voormalige presidentskandidaat getrokken. Ze hebben al die jaren gewoon tijd tegen ze gehad. Maar volgens een andere insider doen de twee het nu rustig aan, ondanks de langdurige chemie tussen hen. "Het is op dit moment casual, maar ze zijn gek op elkaar", zei de insider.

April 2021: Irina Shayk werd gezien met een overhemd in opdracht van Yeezy

Hoewel bronnen zeiden dat Shayk en West pas rond eind mei tot begin juni "elkaar begonnen te zien", geloven fans dat de twee misschien al in april begonnen uit te gaan. Nieuwsgierige netizens hebben het internet opgegraven om bewijs te vinden, en een op maat gemaakt shirt van $ 200 diende als sleutel om de tijdlijn te ontgrendelen. Eind april werd het Victoria's Secret-model gefotografeerd in New York City met een limited edition DMX-shirt met lange mouwen zonder broek en slechts een paar dijhoge zwarte laarzen.

Toevallig ontdekten fans dat West op dat moment in de stad was voor de herdenkingsviering van DMX. TMZ meldde dat die op maat gemaakte herdenkingsshirts zijn gemaakt in opdracht van Yeezy uit Balenciaga. De shirts waren na hun release op 24 april in minder dan 24 uur uitverkocht. Shayk werd op 26 april gespot terwijl hij er een droeg. Fans speculeren nu dat het shirt mogelijk door meneer West zelf is bezorgd. Het lijkt erop dat het product het standaard verzendproces heeft overgeslagen. Goed onderzoek.

Juni 2021: Nieuws brak dat Kanye West en Irina Shayk aan het daten zijn

Nieuws over het daten van West en Shayk dook voor het eerst op rond eind mei. Een paar weken later, in juni, werden de twee samen gespot op vakantie in Frankrijk. The Stronger-rapper sloot blijkbaar het luxueuze 600 hectare grote boetiekhotel Villa La Coste voor het publiek. Daar vierden de twee rustig de 44ste verjaardag van West. Er zijn ook foto's waarop ze samen terugkeren van de reis op het asf alt in New York. Maar fans vinden het verdacht dat die foto's van het geruchtenpaar schijnbaar in "de juiste handen" zijn gelekt.

Er zijn Reddit-samenzweringen over het team van Shayk dat mogelijk de foto's zelf lekt. Een Redditor suggereerde: "Ze lijkt iemand te zijn die dol is op PR, en ze doet ook veel pap-wandelingen. Misschien kwam DM er zo vroeg achter - agenten bellen elkaar om dit op te zetten." Maar volgens TMZ "zijn ze 100% romantisch samen, maar onze bronnen zeggen dat het op dit moment onduidelijk is hoe serieus ze zijn. Met andere woorden, ja … ze zijn aan het bonzen. Zeker FWB-status, op zijn minst."

Wat betreft hun exen en co-ouders, het is allemaal een goede zaak, wat het ook is dat West en Shayk samen doen. De oprichter van Skims "vindt het niet erg" dat West, met wie ze 4 kinderen deelt, al verder is gegaan. Bradley Cooper steunt naar verluidt ook zijn ex, met een bron die zegt: "Bradley zou iedereen die Irina kiest tot nu toe volledig steunen - hij wil gewoon dat ze gelukkig is." Ze gingen verder met te zeggen dat Cooper en Shayk ook "goede vrienden" zijn die "persoonlijke dingen met elkaar delen", afgezien van co-ouderschap.

Aanbevolen: