Er is reden om te geloven dat Tyga & Selena Gomez aan het daten is

Inhoudsopgave:

Er is reden om te geloven dat Tyga & Selena Gomez aan het daten is
Er is reden om te geloven dat Tyga & Selena Gomez aan het daten is
Anonim

Tyga heeft in het verleden een behoorlijk aantal beroemde dames gedateerd, waaronder Kylie Jenner en Blac Chyna. Maar het internet raakte in een razernij nadat de rapper een diner met Selena Gomez had gezien, wat de vraag opriep of de twee aan het daten zijn.

Volgens TMZ werd het duo tot in de vroege ochtenduren gezien met eten en drinken bij The Nice Guy in West Hollywood. Bronnen vertelden de publicatie dat Selena rond middernacht arriveerde, hoewel Tyga al zat.

Beveiliging stond naar verluidt niemand toe om binnen te komen zodra Selena en Tyga samen binnen waren.

Het paar verliet uiteindelijk het restaurant afzonderlijk, zij het tegelijkertijd. Selena ging door de achterdeur naar buiten terwijl Tyga rond 2.30 uur de vooringang gebruikte, waarschijnlijk om paparazzi te vermijden.

Betekent dit dat Tyga en Selena aan het daten zijn?

Hoewel het leek alsof Tyga en Selena genoten van een privédiner, vertelde een bron aan TMZ dat het paar geen romantische relatie heeft. In plaats daarvan waren ze naar het restaurant gekomen om tijd met andere mensen door te brengen, hoewel hun groepen uiteindelijk vermengden en de tijd volledig doorbrachten.

Tot nu toe hebben vertegenwoordigers van Tyga en Selena geweigerd commentaar te geven op de speculatie.

Tyga en Selena lijken in ieder geval in dezelfde sociale kring te lopen en kunnen elkaar als vrienden beschouwen. Foto's toonden aan dat Tyga aanwezig was op Selena's intieme 30e verjaardagsfeestje in Californië in juli.

Tyga heeft een controversiële datinggeschiedenis

Naast zijn muziek staat Tyga bekend om zijn kleurrijke datingleven. Hij had een relatie met Blac Chyna van 2011 tot 2014, en het paar deelt een zoon, King Cairo, geboren in 2012. Daarna begon hij te daten met Kylie Jenner. Hoewel ze hun relatie pas op haar 18e openbaar maakten, werd er gespeculeerd dat ze met elkaar uitgingen voordat ze legaal was, ondanks hun leeftijdsverschil van 9 jaar.

Geruchten hebben ook gesuggereerd dat Tyga's relatie met Chyna eindigde vanwege zijn betrokkenheid bij Kylie. Chyna kreeg later een relatie met Kylie's broer, Rob Kardashian. Ze waren verloofd en verwelkomden een dochter, Dream, voor een rommelige splitsing in 2018, gevolgd door meerdere rechtszaken.

Tyga is in verband gebracht met meerdere vrouwen sinds de breuk met Kylie in 2017. In 2021 kreeg hij te maken met juridische problemen nadat zijn ex-vriendin Camaryn Swanson hem beschuldigde van misbruik. Hij werd beschuldigd van huiselijk geweld, hoewel Tyga herhaaldelijk de beweringen van zijn ex heeft ontkend.

Ondertussen is Selena ook uitgegaan met een aantal spraakmakende mannen, waaronder Justin Bieber en The Weekend. Ze is al jaren met niemand in het openbaar gelinkt.

Aanbevolen: