De waarheid over 'Avatar'-schurk Stephen Lang's nettowaarde van $ 5 miljoen

Inhoudsopgave:

De waarheid over 'Avatar'-schurk Stephen Lang's nettowaarde van $ 5 miljoen
De waarheid over 'Avatar'-schurk Stephen Lang's nettowaarde van $ 5 miljoen
Anonim

Veel acteurs willen niets liever dan naar Hollywood komen en roem en fortuin vinden in film of televisie. Deze mensen komen uit alle lagen van de bevolking, en ze moeten allemaal waanzinnig hard werken om te komen waar ze willen zijn. Het blijkt dat een rol in een franchise zoals de MCU of Star Wars alles in een oogwenk kan veranderen voor een artiest.

Stephen Lang is al jaren in Hollywood, maar de meeste mensen kennen hem van zijn tijd in de Avatar-franchise. Lang heeft in de loop van de tijd een indrukwekkend vermogen vergaard en mensen waren geschokt toen ze hoorden dat hij uit een rijke familie komt. Er is echter meer dan op het eerste gezicht lijkt over zijn vermogen.

Laten we het vermogen van Stephen Lang eens nader bekijken.

Stephen Lang is een succes geweest

Hoewel hij misschien niet een van de grootste namen in Hollywood is, is Stephen Lang een artiest die vrijwel iedereen in minstens één film of televisieshow heeft gezien. De acteur treedt op sinds de jaren tachtig en tijdens zijn tijd in de showbusiness heeft Lang een aantal zeer indrukwekkende credits kunnen verzamelen.

Op het grote scherm heeft Lang het heel goed voor zichzelf gedaan, ook al is hij nooit een ster geworden op hetzelfde niveau als iemand als Brad Pitt. Lang speelde in films als Gettysburg, Tombstone, Public Enemies en Avatar. Vertrouw ons als we zeggen dat er veel meer credits zijn dan die voor die acteur.

Net als zijn tijd op het grote scherm heeft Lang veel televisiewerk gedaan. Hij was te zien in shows als The Fresh Prince of Bel-Air, The Outer Limits, Law & Order: SVU, Psych en Into the Badlands.

Natuurlijk heeft de tijd van de acteur in Hollywood wonderen gedaan voor zijn vermogen.

Hij heeft een indrukwekkend vermogen vergaard

Volgens Celebrity Net Worth is Stephen Lang momenteel $ 5 miljoen waard, wat behoorlijk indrukwekkend is. Nogmaals, Lang is nooit een ster op de A-lijst geweest, maar desondanks heeft hij dankzij zijn werk een aardig centje kunnen verdienen.

Op dit moment is er niet veel definitieve salarisinformatie beschikbaar voor Stephen Lang, maar als we kijken naar de projecten waarin hij is verschenen, wordt het vrij duidelijk waar hij zijn geld verdiende.

Avatar is bijvoorbeeld de meest winstgevende film aller tijden, en Lang had een grote rol in de film. Hij verdiende hoogstwaarschijnlijk een stevige vooruitbetaling, en toen de film eenmaal miljarden dollars verdiende aan de kassa, moest hij waarschijnlijk een aantal forse resterende cheques verzamelen. Als je die film op televisie ziet draaien, weet dan dat Lang betaald wordt.

Stephen Lang heeft het goed voor zichzelf gedaan, maar kenners weten dat de acteur uit een zeer rijke familie komt. Het heeft zeker wat twijfels over de waarheid van zijn vermogen en hoe het is ontstaan.

Hij komt van geld, maar maakte zijn eigen

Eugene Lang, de vader van Stephen, was een ongelooflijk rijke en succesvolle man die heel veel goeds deed in deze wereld. Lang was een selfmade miljonair en hij was de oprichter van de 'I Have A Dream Foundation'.

Volgens CNBC had Lang tijdens zijn leven $ 150 miljoen weggegeven en hielp hij meer dan 16.000 studenten. Ondanks alles wat hij aan anderen weggaf, was Eugene niet van plan miljoenen achter te laten voor zijn kinderen.

Eugene zelf zei: "Kijk, ik heb ze een goede opleiding gegeven en alle aanmoediging gegeven om het alleen te redden. Ze zouden in staat moeten zijn om overeind te blijven."

In 2006 zei hij: "Een goede opleiding is leren om zelfvoorzienend te zijn, zodat ze hun eigen erfenis kunnen opbouwen. Ik heb nooit in luxe geloofd. Ik koop nog steeds een cent op straat."

Sommige mensen horen misschien zoiets en gaan ervan uit dat Stephen het vervelend zou vinden als hij geen cent van zijn vader zou krijgen, maar dit kan niet verder van de waarheid zijn. Het kon Stephen eigenlijk niet schelen, en hij was meer dan blij dat hij het belangrijkste van zijn vader kreeg.

"Mijn vader heeft een heel gezond respect voor wat geld kan doen, maar vindt het uiteindelijk nogal corrumperend. Het belangrijkste dat mijn vader me heeft gegeven, is zijn steun en inspiratie. In die zin ben ik net zo rijk als iedereen, " zei Stephen.

Stephen Lang heeft een succesvolle carrière gehad en heeft zijn eigen fortuin vergaard, en hij deed het allemaal zonder de enorme erfenis waarvan sommigen dachten dat hij die in handen zou krijgen.

Aanbevolen: