Hoe dicht is Alec Baldwin bij zijn oudste dochter, Ierland?

Inhoudsopgave:

Hoe dicht is Alec Baldwin bij zijn oudste dochter, Ierland?
Hoe dicht is Alec Baldwin bij zijn oudste dochter, Ierland?
Anonim

Alec Baldwin, 63, heeft te maken gehad met veel controverses over zijn familie. Hij kon nooit goed opschieten met zijn broers en nu wordt zijn vrouw Hilaria, 37, voortdurend aangevallen omdat ze haar Spaanse afkomst vervalst. Toen kreeg TMZ in 2007 de boze voicemail van de Malice-ster te pakken voor zijn toen 11-jarige dochter Ireland, 25. Hij noemde haar een 'onbeleefd gedachteloos varkentje'.

Dat schandaal heeft Alec door de jaren heen gevolgd. Zijn Comedy Central Roast 2019 was praktisch een dissectie van dat 'breekpunt'. Zelfs Ierland woog mee. Voor sommigen voelde haar gebraad als een uitbarsting van wrok, terwijl velen dachten dat ze hem goed verbrandde. Het doet je afvragen wat de ware aard van hun relatie is.

Een product zijn van de 'nare' scheiding van Alec Baldwin en Kim Basinger

Ierland is het enige kind van Alec met ex-vrouw Kim Basinger, 67. Het voormalige stel trouwde drie jaar nadat ze elkaar ontmoetten op de set van de film uit 1990, The Marrying Man. Het huwelijk duurde ongeveer zeven jaar. In 2001 vroeg de L. A. Confidential-actrice de echtscheiding aan. Het werd gevolgd door een tumultueuze voogdijstrijd over hun dochter.

Het proces duurde jaren en kostte in totaal $ 3 miljoen aan juridische procedures. Het was een moeilijke tijd voor de acteur die de zes jaar durende rechtszaak omschreef als "een periode die zo pijnlijk was", het voelde alsof hij "de hele tijd van een klif staarde". De twee stemden uiteindelijk in met gezamenlijke voogdij.

Maar in 2006 beweerde Alec in rechtbankpapieren dat zijn ex-vrouw weigerde hem te laten bezoeken of hun dochter te bellen. Het kan de trigger zijn geweest voor die verbaal beledigende voicemail. "Een scheiding is zwaar voor een kind, hoe je het ook bekijkt. En die van ons was erg openbaar en gemeen", vertelde Basinger in 2016 aan The Edit. Ze zei dat zij en Alec nu "cool" zijn.

Het 'permanente' litteken in de relatie van Alec met Ierland

De Beetlejuice-acteur werd suïcidaal na het uitlekken van zijn beruchte voicemail. "Het is een korstje dat nooit geneest omdat het de hele tijd door andere mensen wordt geplukt", zei Alec over de controverse in Good Morning America. "Mijn dochter, dat heeft haar blijvend pijn gedaan." Hij voegde eraan toe dat "het elke dag in [zijn] gezicht wordt gegooid", zelfs nadat hij zijn relatie met Ierland herstelde.

In 2009 deelde Alec met Playboy dat zijn therapeut hem vertelde: "Dit is nu moeilijk voor je te geloven, maar je bent de vader van het kind en een kind heeft maar één vader. Je kind komt terug naar Het is haar aard om bij je terug te komen.' Hij onthulde dat "in de loop van de tijd dat inderdaad is gebeurd."

Ierlands relatie met Alec en Hilaria

In een interview in 2020 met Entertainment Tonight zei Ierland dat de dood van Kobe Bryant haar deed beseffen dat het geen zin heeft om ruzie te maken met familie. "Laten we er allemaal gewoon overheen komen en die persoon van wie je houdt knuffelen", zei ze. "Je weet nooit wat er met iemand gaat gebeuren en het komt allemaal neer op liefde. Niets anders doet ertoe." Ze gaf toe dat er nog steeds 'afstand' is tussen haar en Alec, maar dat ze 'meer dan wie dan ook van hem houdt en hem respecteert'.

Er waren geruchten dat Ierland niet kon opschieten met haar stiefmoeder, Hilaria. Maar tegenwoordig verdedigt ze haar voortdurend te midden van de controverse over haar Spaanse afkomst. De moeder van zes kinderen behandelt het model ook 'zoveel als [ze van haar] biologische kinderen houdt'. Hilaria zei dat ze een "succesvolle" relatie hebben omdat ze "nooit heeft geprobeerd in te grijpen als [Ierlands] mama" uit respect voor haar moeder, Kim.

Aanbevolen: