Is Jennifer Aniston dicht bij de dochter van Courteney Cox, Coco?

Inhoudsopgave:

Is Jennifer Aniston dicht bij de dochter van Courteney Cox, Coco?
Is Jennifer Aniston dicht bij de dochter van Courteney Cox, Coco?
Anonim

Courteney Cox kreeg een groot aantal fans over de hele wereld na haar hoofdrol als Monica Geller in de NBC-sitcom Friends, die werd uitgezonden van 1994 tot 2004.

Een maand na het einde van de show verwelkomde Cox haar enige dochter Coco Arquette.

Jennifer Aniston is de peettante van Coco Arquette

Op 12 juni 1999 trouwde Courteney Cox met collega-acteur David Arquette in Grace Cathedral in San Francisco. Vijf jaar en één dag na hun trouwdatum verwelkomden de Arquette's Coco Riley Arquette op 13 juni 2004. In een optreden in Lopez Tonight in 2010 legde David Arquette uit dat Coco vernoemd is naar haar moeder Courteney Cox. Het combineert het eerste deel van Courteney Cox' voornaam en het eerste deel van haar achternaam.

Courteney Cox's is beste vrienden met haar Friends co-ster Jennifer Aniston die peettante is van Cox's dochter. Cox was ook het bruidsmeisje op het huwelijk van Aniston in 2015 met Justin Theroux. In 2014 gutste Aniston naar More magazine per The Evening Standard over de hechte band die ze deelt met Cox. "Ik heb veel in haar logeerkamer geslapen. Zonder al te veel van mijn privé-spullen weg te geven, kan ik alleen maar zeggen dat ze er door dik en dun voor me is geweest."

Jennifer Aniston wenste haar peetdochter Coco een gelukkige 17e verjaardag

Vorig jaar wenste Jennifer Aniston Coco een gelukkige 17e verjaardag samen met haar moeder en acteur vader David Arquette. Aniston deelde een heleboel lieve throwbacks uit Coco's jongere jaren. "Gefeliciteerd mijn lieve Cocolicious!" ze schreef er een over, waarop te zien was dat ze een jonge Arquette stevig vasthield voor een zonsondergang.' Godmama HOUDT van je.'

De volgende schattige foto zag Jen en Courtney dicht tegen elkaar aan knuffelen met een duttende Coco ertussenin. Vader David Arquette, 49, ging ook naar sociale media om zijn kleine meisje een gelukkige verjaardag te wensen. Hij plaatste een foto van Coco die poseerde in een Victoriaans kostuum geïnspireerd op de tijd terwijl hij in een veld zat omringd door bloemen en fruit.

"HBD @cocoarquette_ ", zei hij in het bijschrift, terwijl hij Coco's account tagde.

De Never Been Kissed-acteur deelde een schattige throwback-foto waarop hij een jonge Coco een ritje op de rug geeft en ondertiteld met drie rode harten. Hij ondertitelde de video: "Ik hou van je @cocoarquette_ @davidarquettebr stuurde dit als een gelukkige verjaardag!"

Courteney Cox gutste ook over haar tienerdochter op haar 17e verjaardag. The Scream 5-star herdacht de grote dag van Coco Riley Arquette met een hartverwarmende verzameling foto's. "Gefeliciteerd met mijn 17e verjaardag voor mijn sterke, gevoelige, creatieve, liefhebbende, soulvolle, mooie, getalenteerde en wijze Coco. Ik hou zoveel van je", schreef de Friends-ster in het bijschrift van de post - die vier foto's bevatte waarop Coco opgroeide door de jaren heen.

Courteney Cox gaf toe dat haar dochter Coco haar niet graag op het scherm ziet

In een interview met Extra bekende Courteney Cox dat Coco niet de grootste fans van het werk van haar ouders is. Ondanks het feit dat haar ouders elkaar leerden kennen op de set van de horrorlessen Scream 1996, heeft Coco nog steeds maar "een deel" van de film gezien. De actrice onthulde en merkte op dat de tiener ook de vijfde aflevering van de franchise niet heeft gezien. "Ze kijkt niet graag naar wat we doen", vertrouwde de 57-jarige toe. "Ik ga haar deze film laten kijken met haar ogen open… Ik heb het grootste deel van deze film niet gezien. Ik heb gehoord dat hij echt goed is."

Echter, op de vraag of Coco de ambitie heeft om actrice te worden, antwoordde Courteney: "O zeker. Hoewel ze wordt gemarteld door mij te zeggen: 'Kunnen we iets doen voor Instagram?' of 'Mag ik dit filmen?' Ze vindt het helemaal niet leuk. Ze wordt echt boos en ik moet onderhandelen. Ik gebruik haar voor Instagram, "vervolgde de ster."En ze weet het, en ze komt echt in opstand. Maar aangezien ze in het vak gaat zitten, weet ik het. Ze zal moeten wennen aan een paar ogen op haar gericht."

Ondertussen heeft David Arquette zijn eigen advies gegeven aan zijn dochter terwijl ze een acteercarrière nastreeft. "Ze is echt zo super getalenteerd", vertelde de 50-jarige acteur exclusief aan Us Weekly terwijl hij de nieuwe Scream-film promootte. “Ze heeft zoveel vertrouwen. … Ze heeft echt een geweldig hoofd op haar schouders en ze is echt zoveel meer getalenteerd dan ik me ooit zou kunnen voorstellen. Dus ik probeer haar gewoon te vertellen:’ Vat afwijzing niet persoonlijk op. Het is een bedrijf dat meestal wordt afgewezen.'”

De inwoner van Virginia zei tegen zijn tienerdochter dat ze in zichzelf moest 'geloven', zei hij tegen Ons en voegde eraan toe: 'Als ze geen rol krijgt in het schooltoneelstuk waar ze op hoopte, help ik haar er gewoon doorheen. ‘Er zullen andere dingen zijn om te proberen.’ Ik probeer de verwachting te wekken dat dat soort dingen gebeuren.”

Aanbevolen: