Hoe dicht staat Donald Trump bij zijn kleinzoon, Theodore James Kushner?

Inhoudsopgave:

Hoe dicht staat Donald Trump bij zijn kleinzoon, Theodore James Kushner?
Hoe dicht staat Donald Trump bij zijn kleinzoon, Theodore James Kushner?
Anonim

Tijdens Donald Trumps tijd in de schijnwerpers is er veel gemaakt over de relaties die hij heeft met de verschillende leden van zijn familie. Zo werd er in het begin veel aandacht besteed aan het feit dat Donald de zoon was van een zeer succesvolle vastgoedontwikkelaar, Fred Trump.

Sinds de kinderen van Donald Trump, Donald Jr., Ivanka en Eric Trump, deel uitmaakten van zijn 'reality'-show The Apprentice, zijn mensen gefascineerd door de relatie die hij heeft met zijn kinderen. Natuurlijk werd er veel meer aandacht besteed aan de kinderen van Trump toen Donald de president werd en zijn drie oudste kinderen belangrijke rollen op zich namen in zijn administratie of zakenimperium.

Hoewel de relaties die Donald Trump met zijn kinderen heeft het onderwerp zijn geweest van veel aandacht, wordt er zelden over zijn interacties met zijn kleinkinderen gesproken. De meeste mensen zouden je bijvoorbeeld niets kunnen vertellen over het jongste kind van Ivanka Trump, Theodore James Kushner, laat staan over zijn relatie met zijn beroemde grootvader.

Een unieke relatie

Toen Donald Trump de 45e president van de Verenigde Staten werd, vertrouwde hij zijn oudste zonen Donald Jr. en Eric de dagelijkse gang van zaken toe. Dat was natuurlijk een ongelooflijke sprong in het diepe voor Donald, zelfs als hij achter de schermen aan de touwtjes trok, zoals veel mensen beweren. Ondanks de gezagspositie die hij aan zijn zonen gaf, is het altijd duidelijk geweest dat Donald Trump een speciale band heeft met zijn oudste dochter Ivanka.

Ivanka Trump koos er al op jonge leeftijd voor om zijn oudste dochter te verzorgen voor een belangrijke rol in zijn bedrijf en heeft duidelijk het vertrouwen van haar vader gehad sinds ze volwassen werd. Desondanks waren er veel waarnemers verrast toen Ivanka Trump het Witte Huis binnenkwam als senior adviseur toen haar vader aantrad.

Het is niet verwonderlijk dat de ambtstermijn van Ivanka Trump in het Witte Huis controversieel was, omdat het een duidelijk geval van nepotisme was en veel mensen zich afvroegen wat ze tijdens haar tijd daar had bereikt. Het lijkt er echter zeker op dat Donald Trump blij was met de inspanningen van Ivanka, omdat hij vaak veel moeite deed om haar inspanningen te prijzen. Bovendien zijn er al lange tijd berichten dat Donald zich tot zijn oudste dochter wendde voor emotionele steun in tijden van stress.

Een memorabele uitvoering

Gedurende de tijd van Donald Trump in het Witte Huis speelde zijn schoonzoon Jared Kushner een cruciale rol in zijn regering. Als gevolg hiervan kwam elk aspect van het leven van Ivanka en Jared in de schijnwerpers, inclusief de manier waarop het paar hun fortuin vergaarde. Als Jared en Ivanka hun kinderen wilden beschermen tegen nieuwsgierige blikken van het publiek, zou je het nooit weten op basis van wat er begin 2017 is gebeurd.

Toen de Chinese president Xi Jinping en zijn vrouw Peng Liyuan in april 2017 naar Amerika reisden, hield Donald Trump ontmoetingen met het machtspaar in Mar-a-Lago. Tijdens die ontmoetingen zongen de twee oudste kinderen van Ivanka Trump, Arabella en Joseph, een lied voor de Chinese president.

Aangezien de Chinese president Xi Jinping zo'n belangrijke figuur is in de wereldpolitiek, spreekt het boekdelen dat Donald Trump Ivanka's kinderen voor hem liet optreden. In feite lijkt het er zeker op te wijzen dat Donald een bijzonder hechte relatie heeft met Ivanka's kinderen, hoewel er geen manier is om dat zeker te weten. Natuurlijk kunnen sommige mensen conclusies trekken uit het feit dat Theodore Kushner niet in die uitvoering was opgenomen. Gezien het feit dat Theodore het jaar daarvoor, in 2016, werd geboren, lijkt het echter veilig om aan te nemen dat Donald net zoveel om hem geeft als Arabella en Joseph.

Gerapporteerde breuk

Hou van hem of haat hem, het v alt niet te ontkennen dat sinds Donald Trump meedeed aan de race om de 45e president van de Verenigde Staten te worden, de pers niet kan stoppen met over hem te praten. In de daaropvolgende jaren begon Trump de term 'nepnieuws' bij elke beurt te gebruiken. Hoewel veel nieuwsverhalen die Trump nep heeft genoemd waar zijn gebleken, zijn er ook veel te veel ademloze koppen over hem geweest die later moesten worden ingetrokken.

Sinds Ivanka Trump en Jared Kushner het Witte Huis hebben verlaten, zijn ze bijna volledig stil gebleven. Gezien het feit dat Ivanka eerder zo blij leek om met de pers te praten, was het zeer opmerkelijk om haar publieke persona zo'n dramatische verschuiving te zien ondergaan. Toch waren veel mensen verrast toen de pers begon te melden dat Ivanka en Jared probeerden afstand te nemen van Donald.

Op het moment van schrijven is er geen manier om te weten of Ivanka Trump en Jared Kushner zich echt van haar vader proberen te onderscheiden. Dat gezegd hebbende, als de rapporten waar zijn, zou dat gemakkelijk kunnen betekenen dat Donald en zijn kleinzoon Theodore geen regelmatig contact hebben. Per slot van rekening gaan veel alledaagse gezinnen jaren zonder elkaar te zien na een groot gevecht. Dat gezegd hebbende, er zijn in het verleden tijden geweest dat er krantenkoppen waren over Ivanka die in opstand kwam tegen haar vader en het bleek veel ophef om niets te zijn.

Aanbevolen: