Hoe dicht was Robert Pattinson bij zijn Twilight-co-sterren?

Inhoudsopgave:

Hoe dicht was Robert Pattinson bij zijn Twilight-co-sterren?
Hoe dicht was Robert Pattinson bij zijn Twilight-co-sterren?
Anonim

Het is acht jaar geleden dat Robert Pattinson zijn iconische rol als tienerhartenbreker Edward Cullen ophing en sindsdien heeft hij genoten van het spelen van een breed scala aan rollen. Maar wat is er gebeurd met zijn relaties met de castleden sinds het verlaten van de Twilight-franchise?

Tijdens het hoogtepunt van het Twilight-fenomeen werd de relatie tussen Kristen Stewart en Robert Pattinson zeer goed gepubliceerd en velen waren gefascineerd door hun relatie, zowel op het scherm als daarbuiten. Het is echter al een tijdje geleden dat we de Twilight-castleden samen in het openbaar hebben gezien. Velen vragen zich af hoe close Robert Pattinson is met zijn voormalige Twilight-co-sterren.

The Twilight Cast Back In The Day

Tijdens het begin van het Twilight-fenomeen, toen de eerste film uitkwam, kwam de cast van de film heel snel in de schijnwerpers en velen van hen werden tienersterren. Veel tijdschriften en publicaties schreeuwden om informatie over de cast van de populaire tienerfilm.

Tijdens de premières van de films leken de belangrijkste castleden altijd erg close met elkaar en dit zou de speculatie en razernij verder aanwakkeren. Wat uiteindelijk zou leiden tot de geruchten dat Robert Pattinson en Kristen Stewart aan het daten waren

Deze geruchten zouden uiteindelijk waar blijken te zijn, aangezien Kristen en Robert in 2008 begonnen te daten, hetzelfde jaar dat Twilight uitkwam. Dit hete nieuwe machtspaar veroorzaakte onvermijdelijk een media-razernij rond het jonge paar. Hardcore Twilight-fans, gewoonlijk "Twihards" genoemd, raakten al snel gecharmeerd van hun relatie op en buiten het scherm.

Maar zoals het oude gezegde luidt, aan alle goede dingen komt een einde. Het machtspaar Twilight ging in 2012 uit elkaar, waarbij Robert Kristen ervan beschuldigde hem te bedriegen met Rupert Sanders. Kristen ontmoette Rupert op de set van Snow White and the Huntsman en het paar klikte snel, wat leidde tot een affaire die Kristen omschreef als haar "kortstondige indiscretie"

De fall-out tussen Robert en Kristen zou niet alleen een breuk tussen hen twee veroorzaken, maar het gerucht gaat ook dat deze fall-out een breuk veroorzaakte tussen andere leden van de Twilight-cast en ertoe zou leiden dat ze allemaal uit elkaar zouden gaan manieren nadat de Twilight-serie eindigde in 2012.

Wat Robert Pattinson heeft gezegd over zijn relatie met zijn voormalige co-sterren

Volgens Robert probeerden de castleden kort na het filmen van Twilight: Breaking Dawn Part 2 goede vrienden te blijven, maar hun vaak hectische tegenstrijdige schema's stonden het uitgaan in de weg.

Robert verklaarde:

“Ja.. Ik bedoel, mensen zijn de hele tijd gaan werken. Ik was heel close met Kellan [Lutz] en Jackson [Rathbone]… en Jackson heeft nu een baby, Kellan is altijd in… zoals… Korea. Hij maakt altijd films op de meest bizarre plekken.”

Robert vervolgde:

“Als je eenmaal de ervaring met mensen hebt gehad, is het een levensveranderende ervaring, en het blijft – neem ik aan – voor een lange tijd bij je.”

Maar hoe zit het tegenwoordig met zijn relatie met Kristen Stewart? Nou, het blijkt dat ondanks al het drama rond hun uiteenvallen het paar goede vrienden is gebleven.

In een recent interview onthulde Kristen dat ze met Robert Pattinson zou zijn getrouwd als het zover was gekomen, maar de mediahysterie rond hun relatie heeft mogelijk roet in het eten gegooid.

Toen hem hiernaar werd gevraagd, zei Kristen:

“Het is zo raar om hier eerlijk over te zijn. Het is zo zwaar geconsumeerd,"

Kristen vervolgde:

Ik heb de angst dat mensen zouden aannemen dat ik misschien, zoals, weet je - het is een soort van aandacht-y, zoals, 'Oh, cool, je bent nog steeds, zoals, dat verhaal aan het pushen' of wat dan ook,' vervolgde ze. “Het is alsof, nee, ik heb eigenlijk nooit mogen zeggen wat er is gebeurd. Omdat ik me er zo bewust van was dat ik eruitzag als een aandachtzoeker.'

Benadrukking van de hechte band die Kristen en Robert tot op de dag van vandaag hebben, ook al leiden ze in 2020 een heel ander leven.

Wat is Robert Pattinson tot nu toe?

Sinds hij klaar was met Twilight, speelde Robert rollen in een reeks indiefilms, met name het veelgeprezen The Lighthouse, wat hem een zee van lof opleverde van zowel critici als fans.

De ster van Robert zal de komende jaren echter nog beter schitteren, aangezien hij de rol van Batman in de volgende Batman-films heeft gekregen. Een rol die hem lijkt terug te katapulteren naar de megastar-status die hij genoot in zijn Twilight-hoogtijdagen en hem veel nieuwe rollen zou opleveren in blockbusters met een groot budget.

De toekomst ziet er zeker rooskleurig uit voor Robert Pattinson en zijn roem vertoont geen tekenen van vervaging op korte termijn.

Aanbevolen: