De waarheid over de relatie van Gregg Sulkin en Michelle Randolph

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Gregg Sulkin en Michelle Randolph
De waarheid over de relatie van Gregg Sulkin en Michelle Randolph
Anonim

Jonge Hollywood-romances zijn een fantasie. Ze zijn in ieder geval voor de fans die alles over hen willen weten. Vaak zijn de twee individuen absurd mooi. De levens die ze leiden lijken weelderig en volkomen gecharmeerd. Natuurlijk zien we via Instagram wat de beroemdheden willen dat we zien. Toch is het veilig om aan te nemen dat de relatie tussen Barbara Palvin en Dylan Sprouse net zo aantrekkelijk, lief en nerdy is als het lijkt. Of dat de relatie tussen Shawn Mendes en Camila Cabello echt ZO alledaags romantisch is. Dan is er de fantasie achter het mysterie van relaties met beroemdheden. Fans bedenken wat er echt achter de schermen gebeurt als ze niet helemaal zeker weten of iemand als Dove Cameron met een man is of niet.

In het geval van Wizards of Waverly Place-alumnus en huidige Pretty Smart-ster Gregg Sulkin weten fans niet precies wat voor soort fantasie zijn relatie is. Dit komt omdat hij en Michelle Randolph tegelijkertijd aanwezig en ook behoorlijk verwijderd zijn. Hun romance is overal op hun Instagram-profielen en toch hebben ze nauwelijks iets uitgelegd over hoe ze elkaar hebben ontmoet, hoe hun dynamiek eigenlijk is, of echt sappige details. Maar dit is wat we wel weten…

Gregg heeft een relatie met iemand met diepe bachelorwortels

Gregg's huidige vriendin, die model en acteur is, is de zus van Cassie Randolph, die natuurlijk een van de meest beruchte deelnemers van The Bachelor is. Dit komt omdat Cassie degene was die bij Colton Underwood terechtkwam vlak voordat hij uit de kast kwam. Michelle en Cassie, geboren en getogen in een christelijk gezin in Orange County, Californië, blijven ongelooflijk close. Het lijdt dus geen twijfel dat Michelle er voor Cassie is geweest na haar veelbesproken situatie met Colton. Michelle kwam zelfs in het openbaar om de hulp van haar zus toen er geruchten de ronde deden dat ze probeerde te profiteren van haar breuk met Colton. Volgens Cheat Sheet concentreerde ze zich ook op de legitimiteit van het straatverbod van haar zus tegen Colton en hoe ze woedend was over de hele situatie. Haar vriend, Gregg, aan de andere kant, deed zijn best om volledig uit de situatie te blijven, ondanks dat hij enige tijd met Colton en Cassie samen als koppel had doorgebracht.

Volgens Us Magazine begon Gregg eigenlijk met Michelle Randolph te daten voordat Cassie in 2019 bij de cast van The Bachelor kwam. aan zijn 5,2 miljoen volgers in 2018, schrijvend: "Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen en het beter hebt gemaakt. Ik hou van je.". Volgens J-14 waren het paar eigenlijk al jaren vrienden voordat ze voor elkaar vielen. Er gaan geruchten dat ze elkaar zelfs op Facebook hebben ontmoet.

Gregg Sulkins beroemdste relatie was met Bella Thorne, maar zijn relatie met Michelle Randolph lijkt veel minder turbulent. Bella staat tenslotte bekend om een beetje drama en controverse, ondanks haar langdurige huidige relatie met Benjamin Mascolo.

De waarheid over de relatie van Gregg en Michelle

Er is geen twijfel dat Gregg en Michelle twee van de mooiste jonge mensen in Hollywood zijn. Michelle is tenslotte een model, en Gregg speelt de knappe kerel sinds hij in 2010 bij Wizards of Waverly Place kwam. Als je de trailer van zijn nieuwe Netflix-sitcom, Pretty Smart, naast Emily Osment van Hannah Montana bekijkt, zou je zien dat Hollywood pimpt hem nog steeds als de sixpack, Californische hottie. Het is dus logisch dat Michelle een beetje beschermend is over haar man.

In een video op het YouTube-kanaal van Gregg deden Michelle en zijn beste vriend Cameron Fuller een vriendschappelijke wedstrijd over alles wat met Gregg te maken had. De wedstrijd omvatte veel vragen over Greggs eerdere verliefdheden en het romantische leven. En naarmate het spel vorderde, werd het duidelijk dat Michelle heel gezond jaloers was. Natuurlijk, gezien Michelle's ongelooflijke uiterlijk, weten we zeker dat Gregg er net zo over denkt.

Op sociale media lijken Michelle en Gregg een behoorlijk gecharmeerd leven te hebben, ondanks het feit dat fans weinig weten over wat er werkelijk tussen hen speelt. De twee worden vaak gefotografeerd op verschillende pronkstukken en stranden in de omgeving van Los Angeles, en zijn ook constant aan het omhelzen of kussen. Wat absoluut duidelijk is, is dat beide aspirant-sterren willen dat hun volgers weten dat ze hals over kop voor elkaar zijn.

Serieus, mensen, probeer geen zet te doen op een van hen of de ander zal waarschijnlijk toeslaan!

Maar Michelle's liefde voor haar man gaat veel dieper. Vorig jaar ging ze zelfs naar Instagram om te zeggen:

"Ik hou van je!! @greggsulkin gelukkige verjaardag je bent de beste persoon die ik ken - inspirerend, positief, zorgzaam, je accepteert mensen zoals ze zijn, licht elke situatie toe, bedankt voor het maken van mijn het leven beter xxxx"

Michelle en Gregg houden ook allebei enorm van fitness, wat logisch is omdat ze allebei geld verdienen met krankzinnig zijn. Niet alleen moeten ze allebei absoluut worden opgevijzeld voor hun eigen carrière, maar ze hebben ook samen printmodellering gedaan. Het is duidelijk dat bedrijven zoals Calvin Klein de waarde inzien van het voortbouwen op de fantasie van dit waanzinnig hete koppel. We weten misschien nog steeds niet veel over hen, maar we wachten zeker op de dag dat we dat wel zullen doen…

Aanbevolen: