Hoeveel is 'Pretty Smart'-acteur Gregg Sulkin waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is 'Pretty Smart'-acteur Gregg Sulkin waard?
Hoeveel is 'Pretty Smart'-acteur Gregg Sulkin waard?
Anonim

Gregg Sulkin is geen onbekende in de schijnwerpers. De acteur zit nu al meer dan tien jaar in het spel en komt terug op het Disney Channel op Pass The Plate. Sulkin sloot zich later aan bij de cast van Wizards of Waverly Place in het derde seizoen, maar keerde terug als een fulltime castlid voor seizoen vier, en speelde de rol van Mason Greyback, Selena Gomez' liefdesbelang op het scherm.

Gregg speelde later rollen in tv-hits zoals Pretty Little Liars, Faking It en de horrorfilm Don't Hang Up. De Britse hartenbreker ha alt nu de krantenkoppen als Grant in de populaire Netflix-serie, Pretty Smart, waarin hij samen met de voormalige Disney-ster Emily Osment verschijnt.

Gregg nam een behoorlijk stomende rol op zich als personal trainer, waardoor kijkers zich afvroegen of hij in het echte leven vrijgezel is, maar dat is niet de enige vraag die fans hebben. Met zoveel succes in zijn professionele leven, is het geen verrassing dat fans zich blijven afvragen hoeveel Gregg Sulkin waard is.

Van Disney naar Netflix

Gregg Sulkin maakte zijn debuut op het scherm in 2007 toen hij zich bij de cast van Disney's Pass The Plate voegde. De serie werd gepresenteerd door niemand minder dan Suite Life-ster, Brenda Song, en werd gepresenteerd door Sulkin, die keukens van over de hele wereld zou verkennen om erachter te komen wat verschillende landen eten.

Greggs tijd bij Disney ging snel van goed naar geweldig toen hij officieel de rol van Mason Greyback in Wizards Of Waverly Place kreeg. Gregg Sulkin verscheen aanvankelijk in vier afleveringen voordat hij werd gecast als het personage van Selena Gomez, Alex Russo's liefdesbelang in het hele seizoen 4. Sulkin ha alt nu de krantenkoppen nadat hij de rol van Grant in de populaire Netflix-serie, Pretty Smart, belandde.

Aangezien Disney een belangrijke opstap is voor veel acteurs, werd het duidelijk dat zijn dagen samen met Brenda Song en Selena Gomez hun vruchten afwierpen, aangezien hij een hoofdrol speelt in een Netflix-serie. De acteur deelt het scherm met de voormalige Hannah Montana-ster, Emily Osment, wat bewijst dat de Disney-opstaptheorie nog meer waar is!

Hoeveel is Gregg Sulkin waard?

Voorafgaand aan zijn tijd in de Netflix-show, verscheen Gregg tussen 2014 en 2016 in Faking It en speelde de rol van Liam Booker. Later scoorde hij de rol van Chase Stein op Runaways in 2017, terwijl hij acteerde in terugkerende rollen in hitseries zoals The Sarah Jane Adventures, Melissa & Joey en Pretty Little Liars, om er maar een paar te noemen.

Met een behoorlijk cv, is het geen verrassing dat Gregg Sulkin erin geslaagd is een nettowaarde van $ 3 miljoen te vergaren. Het werk van de acteur breidde zich ook uit tot film! Tijdens zijn tijd in de schijnwerpers landde Gregg delen in Anti-Social, Don't Hang Up en The Heavy. Nu zijn Netflix-serie in de top 10 over de hele wereld verschijnt, is het slechts een kwestie van tijd voordat zijn vermogen omhoog gaat.

Wie is Gregg Sulkin aan het daten?

Met zoveel succes in zijn professionele leven, is het alleen maar passend dat Gregg Sulkin hetzelfde succes heeft als het gaat om zijn persoonlijke leven. In 2018 ging Gregg naar de beurs met zijn relatie met collega-actrice Michelle Randolph. Michelle is ook in een aantal tv-shows verschenen, waaronder Young Once, Five Years Apar t en House Of Witch.

Aanbevolen: